Massakern i Srebrenica

Av Pettersson

I dag ställs Ratko Mladic som den sista av de huvudansvariga för krigen i det forna Juguslavien inför krigsförbrytardomstolen i Haag. Ratko Mladic är en hatad man bland dem som blev krigens offer på fiendesidan men länge hyllad som en hjälte bland de egna.

  1. Vi kommer att få höra om de fruktansvärda saker svinet Mladic och serberna gjorde när de mördade 8000 muslimska män.
  2. Vi kommer inte att få höra om de fruktansvärda sakerna muslimerna gjort med serbiska män och kvinnor och att det i hundratals år skett övergrepp från båda håll och det ena är en hämnd för det andra och att ingen egentligen vet när det började.

Balkanhalvön har över 75 miljoner invånare. Där finns serber, kroater, slovener, bulgarer, montenegriner, bosniaker, makedoner, albaner, greker, ungrare, tyskar, turkar, romer och kanske ett gäng till utspridda över området.

Kroater och slovener är till största delen katoliker. De flesta serber, montenegriner, greker, bulgarer, makedoner och rumäner tillhör den kristna ortodoxa kyrkan.

En stor del av dagens problem kommer från tiden när muslimerna från det osmanska riket spred ”fred” och befolkningen övergick och tvingades övergå till islam. Det drabbade mest i Bosnien-Hercegovina, Albanien, Makedonien och Bulgarien.

Två stora krig 1912 – 1913 avslutade det osmanska väldet över halvön och dessa krig ledde sedan till första världskriget.

Ni ser muslimer, nästan överallt där det är bråk och krig och de påstår att de är fredens religion. Nåväl Ratko Mladic var ett svin som mördade massor med människor men att det var en hämnd på hämnden på…sedan 500-600 år tillbaka lär vi aldrig få höra…

…Pettersson inser att mångkultur och framförallt islam har inget i Europa att göra.  Det blir förr eller senare krig och massmord. Balkan är ett av världens mest mångkulturella områden och ett av världens genom århundradena våldsammaste och svaret på detta blir mer mångkultur…

7 thoughts on “Massakern i Srebrenica

  1. Man borde läsa lite mer om Balkans historia för att få mer förståelse för Mladic och alla serber. Serber har i århundraden försvarat sig mot framförallt turkarna under deras långa ockupation från 1400 fram till 1900-talets början. Att folk inte förstår att kroater, bosniaker och serber är samma folk och egentligen är serber. Bosniaker och kroater är serber som har konverterat till islam respektive katolicism och de talar alla ett och samma språk. Det som serbernas grannar har gjort är att de ändrat sina namn. Från och med nu heter vi inte Stefan Mihajlovic utan, Ahmad Muslimovic. Varför? Jo, därför att turkarna under deras ockupation tvingade serber och kroater att konvertera till islam. Om du konverterar har du fördelar, vi lämnar dina döttrar ifred, vi låter dina söner leva etc. Och så blev det. Efter att turkarna lämnade Balkan har de behållit sina namn och saken har bara förvärrats nere på Balkan därför att man ville splittra Jugoslavien. Man stöttade muslimerna och kroaterna och gav näring åt en lögn och gjorde dem ännu starkare gentemot sitt broderfolk. 1971 gav Tito muslimerna en egen stat – Bosnien och Hercegovina och han gav de konverterade serberna och kroaterna, äntligen en egen identitet – bosnier eller bosniaker.
    Och för det andra. Vart tog alla serber vägen i Bosnien och Kroatien? Vem talar om det? De fördrevs alla, de fördrevs av sina egna! Varför? Jo, därför att man hatar det som man har förlorat, man förnekar sig själv och för att man skäms. Vart tog alla 2 miljoner serber vägen i Kroatien? De utgjorde 50 % av befolkningen 1940. Idag finns det bara 200 000 serber kvar. Det är verkligen lågt och otroligt orättvist att man i Europa stöttar en stor lögn. Och alla muslimer och kroater på Balkan borde verkligen skämmas och läsa sin historia. Det är både för deras och hela Balkans bästa.

  2. Jag tror att det var på TV de visade bilder, där unga pojkar i tonåren kom till avrättningsplatsen med bil, och hoppade ur och motades bort från TV-kamerorna. Det gjorde ett kusligt surrealistiskt intryck på mig, som jag bar på i flera veckor. Då kan man tänka sig hur mödrarna, bröderna och systrarna skulle ha känt sig mycket lång tid efteråt och alla andra släktingar och vänner. Dessa i många fall barn, hade ju inte gjort något orätt. Det var ju generationer före dem som gjort det som nu hämnades. De blev skjutna för att de inte skulle kunna mörda någon, när de blev äldre. Det är klanvälde överallt där blodshämnd råder.

  3. Suck… Jag vet! Hoppas att alla förnuftiga människor kan inse vilken skit vi fått hit.
    Ser verkligen fram mot UG ikväll.

  4. Vet inte om man får använda ordet ”etniciteter”,när de gäller alla de olika folkslag,som samlats på och kring Balkan ?
    I varje fall har vi nu berikats i stora mängder av dem.
    De första som anlände till Sverige på 60-talet var människor,som ville arbeta och själva sörja för sig.Alltså inget ont om dessa.Men efter 90-talens krig översvämmades vi stora mängder f.d krigsförbrytare,kriminella och arbetskygga element.Senaste tidens fria tillgång för Zigenare från Serbien,har ju inte bättrat upp det hela..
    Det enstaka (två) undantagen som man allt som oftast får läsa i PK-pressens stora rubriker,är Zlatan och den gangster som försökte utpressa vårt hov,med egna producerade falska bilder som bevis !!Tala om att mångkulturen har brett ut sig,men i förhållande till Islams nuvarande invasion,ungefär som att pinka i Östersjön.

  5. Religionen är ett enda stort redskap. Skapad av och utnyttjad av maktgalna människor.

    Hinduismen är nog den mest sofistikerade religionen.Man håller sig till sitt kast för det blir bättre sedan i nästa liv…hå hå jaja. Och såklart spänningar med sina grannar som är hm ja just det muslimer…

    Det skall bli riktigt intressant i kväll att titta på Uppdrag granskning. Vad säger imamer i ”svenska” moskéer till muslimska kvinnor.

    Vi vet och Ali vet. Vi vill inte ha det så men Ali vill. Han lobbar för ett muslimskt Sverige och svenskar vaknar en efter en efter en lång sömn.

    Eva-Marie

  6. All religion i vilken skepnad den än uppträder leder till krig och jävelskap,beroende på att somliga människor använder som redskap för sina egna syften.

    • Där har du rätt men vissa religioner är inte religioner utan en ideologi som bråkar med allt och alla och den ideologin heter islam. Muslimer slåss med kristna, med judar, buddister, hinduer, sikher, ateister men mest av allt slåss de med andra muslimer och aldrig är det deras fel. I mer än 80 % av världens konflikter är muslimer inblandade.

KommenteraAvbryt svar