De Nya Nazisterna

Av Olli Rein      Uppdaterat 2012-04-11 16:45, se längst ned, kartor och text.

nazism islam

Det fanns en tid när judiska barn jagades och dödades i Frankrike. Deras mördare ansåg sig tillhöra en högre stående klass, skapad för att styra världen, och förslava eller utrota underlägsna grupper. Fegheten och undfallenheten från de franska myndigheterna tillät dem att verka fritt, att döda judar och attackera andra länder.

Vad som var är nu åter. Ockupationsarmén bär inte uniform idag utan palestinasjal och talar inte tyska utan arabiska. De anser sig inte överlägsna på grund av ras så mycket som av religion och de drömmer om ett evigt kallifat.

Mohammed Merah jagade inte en fransk-judisk sjuårig flicka, satte en pistol mot hennes huvud och tryckte av därför att han kom från ett ekonomiskt hämmat område, eller av någon annan anledning som media älskar att konstruera. Han gör bara vad muslimer har gjort mot icke-muslimer i över tusen år. Han gör det inte eftersom han ”radikaliserats”, utan för att han blivit helhjärtad muslim.

Det kommer inte att sluta med att man skjuter eller tar denne man till fånga och det kommer inte sluta med judiska barn. När en ideologi anser att kampen är ett nollsummespel mot resten av världen och att medlemskapet innebär att du tillhör en överlägsen ras, eftersom du tillber en Führer eller Allah, då kommer det inte att ta slut. Det kommer aldrig att ta slut förrän galjonsfiguren störtats, läran förödmjukats och ”övermänniskorna” avslöjats som de fega neurotiker och pedofiler de verkligen är. Osäkra män som döljer sina svagheter bakom maktfantasier.

Mitt utdrag gör inte Daniel Greenfield rättvisa. Läs mer här

Muslimerna återerövrar Spanien Video

SULTAN KNISH

Amin al Husseini och Adolf Hitler
israel and the muslim world

Jag har roat mig med att ta fram en karta över en stor del av den muslimska världen. Långtifrån allt dock då stora delar av Mellanasien och hela de tätbefolkade länderna Bangladesh och Indonesien saknas, samt att det finns minst 50 miljoner muslimer i Indien. Ändå måste man från dessa missunnsamma araber och muslimska klaner av andra folkslag, inrikta sig på den löjligt lilla röda fläcken som just nu åter är judarnas land i världen sedan 1948.  Och detta till trots att Transjordanien redan 1922 gavs bort till den befolkning som då kallades för araber rätt och slätt. Även till detta har jag en kopia på en gammal karta från när delningen gjordes och den arabiska delen blev 77% av det brittiska protektoratet och den judiska staten sålunda 23% av protektoratet, men inte lät sig araberna nöjas med det. De skulle ha allt! Alltså precis som idag i Europa.

14 thoughts on “De Nya Nazisterna

  1. Ett stycke glömd historia

    Det finns en stor okunskap kring islam, dess historia och dess krigföring, nutid och dåtid. Idag finns det en ide om att det är pga korstågen som muslimer är förbannade på väst. Man påstår att det är pga USA:s närvaro på Arabiska halvön, som islamister för ett Jihad i modern tid. Alla dessa skäl man har för att driva sitt krig är felaktiga, det är propaganda, man har lurat en hel värld.

    Korstågen var inget annat än en reaktion på araber och muslimers mördande av kristna och plundring av handelsvägar. Har nu någon tryckt i dig att korstågen skulle vara ett anfallskrig från Europa, så kan du avfärda detta som trams. Hela Mellanöstern bestod av 3 stora religioner före islam. Nämligen zoraatismen, från Iran. De flesta mördades av muslimer. Judendomen, miljoner dödade av araber, kristendomen, miljoner mördade av araber. Sen otaliga mindre sekter och tankesystem. Nästan alla är idag ”utrotade”, pga jihad.

    Dessa 3 religioner med många gemensamma nämnare var före det att Muhammed fick hybris, de största religionerna i området. Sen kom Muhammed på sin pimpade kamel, och sen dess har mer eller mindre hela mellanöstern varit ett teokratiskt skithål. Islam har belägrat och förtryckt. Enligt arabisk doktrin för man inte krig, man befriar de otrogna.
    Sjöröveri, precis som slavhandel är en viktig del i att finansiera islams spridning genom jihad. Plundring har ALLTID varit en del av islam, och är väl inskriven i islamisk doktrin. Läs Koranen och andra islamiska texter, så får du själv se detta.

    Många tror också att den muslimska världen förklarade krig emot USA under 1980 talet. Vilket är helt fel. Man förklarade krig emot USA redan 1783. Varför förklarade den muslimska världen krig emot USA redan 1783? Krigsförklaringen emot världen kom faktiskt mycket tidigare. Den kom redan på Muhammeds tid, då han var politisk ledare och krigsherre.

    Anledningen till att man redan 1783 bedrev ett Jihad emot USA, var att de vägrade betala de utpressningspengar, som det Ottomanska riket krävde, för att låta Amerikanska fartyg vara ifred i Medelhavet. Man krävde pengar/lösen av alla nationer som hade fartyg i Medelhavet. Betalade man inte, plundrade man fartygen, och mördade dess besättning.

    Det beteende som vi idag ser i Somalia och på andra ställen, är inget nytt påfund. Det har alltid varit en del av islam, och en av många strategier för att expandera Arabernas rike och ide, Islam

    http://allahuakbar.se/wordpress/2011/07/barberkriget-det-forsta-moderna-jihad-anfallet-emot-vast/

  2. @Ali1948

    Jag blev tidigare glatt överraskad av att du skrev såpass bra svenska som du gör, inte felfri men hyggligt bra. Här förstår jag ingenting, av vad du skriver i första satsen. ”Ditt och övriga rasister har mycket gemensamt med Hitler”. Vad menar du med det? Vi sprider ingen falsk hatpropaganda eller hets mot folkgrupp. Det vi skriver är sanningen om politisk islam, precis som den praktiseras i de islamska staterna. Sanningen, min kära Ali kan aldrig i längden döljas, då den snart nog blir uppenbar för de allra flesta, och på så vis blir allt svårare att skyla över. Däremot faller det nog under allmänt åtal om förtal, att du jämför mig med Hitler. Den störste judehatare som har funnits, om inte han till vänster om Adolf ändå var ett strå värre. Den som sitter där är Yasser Arafats morbror Amin al Husseini, från 1921 Stormufti i Jerusalem och som sådan styrande över en krigisk klan al Husseini, som vid den tiden bekrigade en fredligare klan Al Nashashibi, som ville samarbeta med de driftiga judarna.
    Redan i början av andra världskriget, börja han besöken hos sin vän Adolf Hitler och ville gå snabbare fram med utrotningen av judarna och därför öppna utrotningsläger i Mellanöstern, för att ta hand om de judar som fanns där och förinta dem.

  3. Ni skall inte övervärdera antalet ”muslimer”,som ställdes upp i en avskild arabbataljon av SS…Bland de tyska stridskrafterna var dessa figurer,en form av ”lustiga äventyrare”,som man knappast kunde nyttja.Något hundratal av dem var placerade i Jugoslavien,men stod inte i första hand för några speciella insatser vid strider. M.A.O var de stridsodugliga,redan på den tiden..
    Däremot fanns det i fransk/brittiska hären,en enorm mängd av olika folkslag,från deras Kolonier jorden runt !!

  4. Ali du pratar med kluven tunga eller vad du har förstånd till.
    Det många med oss här på denna partiska blogg för länge sedan förstått är att religion är ett maktmedel.

    Du försöker missionera, antingen vet du om att du luras eller så har du sedan barnsben tvättats i den muslimska hjärntvätten. Kanske har du fått dig till livs dina irrläror i modersmjölken?

    Eva-Marie

  5. Ditt och övriga rasister har mycket gemensamt med hitler. Ni, precis som hitler sprider falsk hatpropaganda och hets mot folkgrupp ( vilket är olagligt). Enda skillnaden är att jag tror att du är Israel och vill sprida hatet i andra delar av jorden för att Israel är beroende av att alltid se till att folkgrupper dödar varandra. På så sätt skapar de makt. Isreal är världens störta terrororganisation som har samröre med stormakter och konstiga sekter.

  6. Nu har jag lyckats restaurera det här inlägget, som bara försvann för mig när jag höll på och ändrade i översättningen. Min egen text är dock borta. Jag brukar oftast ta kopior, men här skrev jag nog direkt på bloggen.Det är väl typiskt att när man behöver en kopia, så finns där ingen. Nåväl min text var väl inte så viktig och inlägget är nu relativt gammalt så det får bli i den här tappningen.

  7. Jag får be om ursäkt för att inte översättningen följer originalet i början av översättningen. Tyvärr litade jag på att Berit som svenskamerikan hade gjort en korrekt översättning, men det är klart att jag borde ha kollat.Tyvärr har jag länge haft en besvärlig huvudvärk som gör det svårt att tänka, så jag tog tacksamt chansen att använda det som var översatt.Jag får idag försöka rätta det som blev fel. Jag har översatt många texter från engelska till svenska, så jag vet att det ibland är svårt att få till en riktigt bra formulering, men jag har aldrig skrivit något som inte kan härledas till den ursprungliga texten.Jag är ledsen om jag sårat någon, det har aldrig funnits i min tankevärld.

  8. Segraren skriver sin historia.
    Lögnen är ett mycket effektivt vapen i alla konflikter. De som har kontroll över media vinner.
    Vem ska man tro på i t ex Syrienkonflikten ?

    Läs den nyutkomna boken ”Mordet på Folke Bernadotte”, av Göran Burén, utan skygglappar så förstår ni vad jag menar.

  9. minsynpasaken – Sverige, Europa, världen – Jag är en 45-årig man som startat en blogg för att på detta sätt kunna dela mina åsikter om frågor som berör mig starkt - och just nu är det invandring, mångkultur, integrationsfrågor, frågor om lag och rätt, politik och om det samhälle vi lever i. Förhoppningsvis får jag någon/några läsare. Du kan nå mig på e-postadressen nissenissesson@ymail.com
    nisse skriver:

    Ehh, ”USA.s armé besegrade nazisterna”. Jag vill nog påstå att det ver de samlade allierade styrkorna som besegrade nazismen, och inte minst Sovjet som ju bar huvudbördan i kriget.

    I övrigt har jag inga synpunkter på blogginlägget. /Christian

    • Sovjet bar en stor börda under kriget och de överlevde tack vare allierade konvojer med vapen och förnödenheter till Murmansk. Sedan fanns det massor av muslimska förband som slogs på Hitlers sida. Arvtagare till dessa är Hamas och andra islamistiska organisationer.

  10. Det kan nog aldrig bli för många ggr och här syftar det ju på mördaren Mohammed Merah. Har du också läst fortsättningen, tyvärr på engelska men inte så svår engelska, och sedan är det en sevärd video från Spanien knappt 5 minuter lång.

KommenteraAvbryt svar