Libyer i storbråk på Malmöhotell

Av Pettersson

Polispatruller larmades till ett bråk på ett hotell i centrala Malmö ikväll.

Enligt Skånepolisen var det 8-9 personer som bråkade på hotellet.
– Patrullen bad dem att lugna ner sig och de fattade vinken, säger Calle Persson, informatör vid Skånepolisen.

Enligt ett vittne på plats drog en polis sitt tjänstevapen. – Det kan behövas när det rör sig om 8-9 personer på en mindre yta.

Polisen omhändertog ingen person på hotellet och det finns inga misstankar om brott.

-Pettersson ser att fulmedia inte vill nämna att slagskämparna är ”krigsskadade” libyer som slogs för andra kvällen i rad. Är de inte sämre än att de kan slåss på kvällarna så kan de lika gärna åka hem, speciellt eftersom det lugna Simrishamn inte dög åt dem. Läs HÄR.  Enligt hotellets prislista kostar ett enkelrum 1 300 kronor per natt.   

6 thoughts on “Libyer i storbråk på Malmöhotell

  1. Varhelst det finns araber och andra muslimer, så är det bråk och slagsmål och ond och bråd död. Vad krigsskadade har här att göra, om de är friska nog att slåss, är inget jag kan se att vi ska stödja. Det är väl Al-Qaida- milisen från Banghazi som vill ut i ett nytt Jihad antar jag, och då har dom ingenting här att göra. Jävla mördarpack är vad dom är!

  2. @malmo
    Ja, polisen insåg säkert att minsta ingripande mot ”hjältarna” skulle innebära gatlopp i medierna och ett intensivt ”pudlande” inför cheferna dagen efter.

    Likheten inför lagen får en sorgelustig betydelse, när däremot dragna vapen mot Svenska bråkstakar inneburit en så kraftig hotbild mot polisman, att påföljder och anhållande är närmast standardförfarande.
    Att dra tjänstevapnet mot ”vanligt” bus tillhör knappast standardbeteende bland polisen i Sverige, fjäderbatong & OC-spray (pepparsprej) anses räcka.

    F.Ö. är libyerna nu bevisligen i så pass stridsdugligt skick, att semestern på Sveriges lyxhotell kan anses avslutad, och striderna kan återupptas på hemmaplan!

    Att bygga Svenska vapenfabriker i dessa länder är SJUKT, bättre att slå upp billiga fältsjukhus i krigshärdarna, bemannade med frivilliga ”Svenska” ”läkare” med ofta falska yrkesbevis, som dessutom från början kan språket från sina gamla hemländer.

    Rummen för 1300 sek / natt tycker jag att några vanvårdade pensionärer kan få överta, på migrationsverkets bekostnad.

  3. Law of the land tänk OM polis skulle fängsla dessa ”krigshjältar”!! Då hade det blivit storpolitik och det hade på riktigt riktigt gått bananas…antagligen visste polisen vad som var att vänta.
    Bättre då att blunda och låtsas som om det regnar…?
    Eva-Marie

  4. Law of the land tycker att Polisen, förutom mot dessa mentalt skadade Libyer, även skall dra sina vapen och demonstrera Sig-Sauer för de politruker och beslutsfattare som importerar skogstokiga araber till vår, förut så civiliserade, del av världen.

    ” det finns inga misstankar om brott.”
    NÄHÄää…….Receptionisterna brukar bara ringa efter snuten när de känner sig lite ensamma och vill ha sällskap, kanske spela FiaMedKnuff över en fika?

  5. Lars det var ett himla tjatande om min rullebör men som sagt jag är förbannat trött på arabers galna nunor.
    När jag gjorde inlägget i morse så blev jag så deprimerad av nyheten i SDS som inte sa ett smack utan jag fick leta vidare på bättre sida när då sanningen kom fram och vädret var som det var då kände jag mig helt (eller iallafall halvknäckt)därav bilden med en nedsnöad rullebör. 🙁
    ”krigshjältar” från Libyen i Malmö och snörusk= fy faan.
    Eva-Marie

  6. Eva-Marie:
    Här ser du en bild från Malmös ”lyxhotell”,som de utan censur kan använda i sin PR-folder,för att lura till sig stackars ovetande turister.Detta utan att ana stans faror,och inte en arab i sikte så långt ögat når !!
    Nog är polisbilen mer passande och inbjudande,än din bild av en rullebör !!

KommenteraAvbryt svar