En höna av en fjäder på två månader

Av Pettersson

Sexuellt ofredande på bibliotek: Biblioteket i Borgholm skyddas av ordningsvakt. Detta efter ett nytt fall av sexuellt ofredande samt två olaga hot.

Vad vi har är en full ryss, hemmahörande på någon av förläggningarna, som först var på systembolaget och stökade. Sedan gick han till biblioteket för att där antasta en kvinnlig besökare, han frågade henne om hon ville sälja sexuella tjänster, berättar Ölands polischef Olof Bråve. När kvinnan nekade blev mannen, i 30-årsåldern, hotfull och högljudd.

– Han skulle skada henne, så sammantaget har vi dels sexuellt ofredande, dels olaga hot. Sedan ska han även ha hotat en person från Migrationsverket som också befann sig på biblioteket och då har vi även hot mot tjänsteman, konstaterar Olof Bråve. Ölandsbladet

Porrsurfande ungdomar på bibliotek: Många har hört av sig både till polisen och till bibliotekets ledning efter att ha sett folk porrsurfa på bibliotekets datorer. – Vi har våra regler, det är inte tillåtet på biblioteket. Det gäller även sidor med våld eller med ett rasistiskt budskap, säger Gunilla Lydmark.

Den senaste tiden har det varit yngre personer från flyktingförläggningen som personalen ertappat med att porrsurfa. De som inte håller reglerna stängs av. – Det har varit svårt med språket. Vi har varit i kontakt med flyktingförläggningen och bett dem översätta de skyltar som vi har uppe. (Pettersson undrar om det inte går att dra ut kontakten och slänga ut svinen, uppenbart spelar de dummare än de är eftersom de behärskar datorer med svenskt tangentbord). Barometern

Butikschef hotades vid snatteri: Upptryckt av tre hotfulla män kunde Hemköps butikschef Niclas Solberg inte ingripa mot den snatterimisstänkta kvinnan.  – Detta är organiserat och ett jäkla problem. Helt bedrövligt, säger han till Ölandsbladet. Snatterier utförda av grupper från asylförläggningen på Lundegård. Under torsdagen eskalerade ett snatteri i direkta hot.

Det är kriminella individer bland flyktingarna: 35-åringen hade, natten till nyårsdagen, huggit en granne på flyktingboendet på Lundegård med en kniv och sparkat en gravid kvinna i magen. Ordningsvakter som var först på plats blev hotade. I måndagstidningen framförde polisens inre befäl, Nicklas Gorton, kritik mot Migrationsverket. Barometern

30 personer i storbråk på Lundegård: Lundegårds camping skakas av nya bråk. Upp till 30 personer ska ha varit inblandade i gårdagens upploppsliknande slagsmål på den tillfälliga asylförläggningen. Fem polispatruller kallades till platsen. – Upperbarligen är det två folkgrupper som inte är överens med varandra, rapporterar vakthavande polisbefäl Alf Jacobsson. Ölandsbladet

– Pettersson noterar att det verkar gå rätt vilt till på våra flyktingförläggningar. Samtliga episoder ovan handlar om en enda förläggning – Lundegårds Camping på Öland och det har skett sedan den 15 december 2011, alltså under två månader men som PK säger, det är inget stort problem, det är att göra en höna av en fjäder…

Tack till Ölandsbladet som är uppfriskande uppriktiga om vilka det är som härjar runt 0ch är det någon som tror att dessa människor som inte ens kan sköta sig när de väntar på asyl och uppehållstillstånd tror att de kommer att sköta sig när de får permanent uppehållstillstånd PUT.

6 thoughts on “En höna av en fjäder på två månader

  1. Olli tyvärr så får nysvenskar lgh i centrala sthlm jag vet då jag har direkt info och det är både familjer och ensamstående pensionärer som bor flott på vår bekostnad.

    Jag har inte ens råd att semestra men jag ska glatt sponsra deras hemresor för att dessa behöver det.

    Jag är tyst om vad jag röstade på men jag vet att merparten av familjen gjorde samma val som mig då vi bor i ett land där demokrati ska råda men talar man om vad elr vilka men röstade på elr om man kritiserar ngt som är fel så möts man antingen med spe elr hot

  2. Varför inte placera dessa fina invandrare på Östermalm, Djursholm, Nacka, Bromma, Saltsjöbaden, Danderyd, Täby, Södermalm, Hammarby sjöstad, Kungsholmen, Solna och Stockholms Centrum. De är inte fler än att varje person kan få bo inneboende hos en politiker eller f.d. politiker. Det är ju dom som vill ha hit slöddret, så kan dom ju för en enda gångs skull ta ansvar för något av det de håller på med politikerarslena. Nästa omgång kan alla Journalistarslena tvingas ta emot invandrarna till sina Marxistiska bostäder, och låta dem smörja kråset med rysk- eller iransk kaviar och gåsleverpastej. Varför ska de nyankomna inte få rås om av romer, somalier, afghaner, iranier, irakier, palestinska araber, egyptiska araber, libyska araber, Tunisiska araber, Algeriska Araber, Marockanska araber, Mauretanska araber och alla andra araber, samt uigurer, mongoler och alla andra muslimer på hela Jordklotet så länge de bor i välmående kretsar så bryr vi oss inte. De som super och tappar omdömet ska låsas in, så att vanligt hederligt folk ska kunna våga sig ut. De inneboende bor kvar tills de fått ett arbete, då transporteras dom iväg till sina arbetsplatser i täckta militärlastbilar eller i Godsfinkor på järnväg. Så skulle invandringens kostnader kunna reduceras till en bråkdel av vad det kostar idag. Och skulle kännas mycket lättare för invandrare att acklimatiseras i. Vi har gjort fel. Gör om – gör rät.

  3. Fantastiskt!

    Vi vänder andra kinden till och knyter näven i fickan – om och om och om igen.

    Hur länge till ska det få fortsätta?

    Såhär ser Sverige ut nu 2012, hur kommer det då se ut om 5-10-15-20 år??

  4. På Lundegårds camping hyrde kompisgänget stugor vid två tillfällen i mitten av 90-talet. Lugnt, trevligt och gemytligt.
    Vad har hänt?
    Nästa fråga är om campingen hinner utrymmas innan semestersäsongen inleds, eller tvingas de riktiga turisterna vända vid entrén när bidragsturisterna tagit över?

KommenteraAvbryt svar