Ensamkommande dömd för våldtäkt av 12-åring

Av Pettersson

Ett så kallat ensamkommande flyktingbarn, med 1993 som påstått födelseår, dömdes tidigare i januari för våldtäkt mot barn efter att ha haft sexuellt umgänge med en dåvarande 12-årig flicka. Inte ett ord har nämnts om detta i media, som vanan trogen väljer att lägga locket på då det blir alltför känsligt. Dessutom verkar den svenska rättvisan använda sig av dubbla måttstockar för “ensamkommande” och den övriga befolkningen.

Då flickans mamma fick reda på vad som pågick kontaktade hon först gärningsmannen och förklarade att detta var oacceptabelt samt att det var straffbart, senare kontaktade hon även personalen för att påtala detta. Till en början förbjöds flickan att vistas på boendet, detta ändrades sedermera till att hon endast fick vara där på dagtid. Trots detta fortsatte även kvällsbesöken.

 Mer hos Thoralf Alfsson som konstaterar: En mycket sorglig historia som bara bevisar hur ruttet det politiskt korrekta samhället blivit, där ”alla” hjälper till att tysta ner till och med grov brottslighet om det gäller så kallade ensamkommande barn. Det kan ju påverka opinionen i vårt land, till fördel för Sverigedemokraterna! Och då gäller inga normala regler.

  • Mustafa Ahmadi, afghansk medborgare, dömdes den 19 januari till skyddstillsyn och ett skadestånd på 75 000 kronor till flickan av Kalmar tingsrätt (B 3481-11).

Utdrag från Brottsbalken. 4 § Den som har samlag med ett barn under femton år eller som med ett sådant barn genomför en annan sexuell handling som med hänsyn till kränkningens art och omständigheterna i övrigt är jämförlig med samlag, döms för våldtäkt mot barn till fängelse i lägst två och högst sex år.

-Pettersson hoppas åklagar överklagar, domen på skyddstillsyn är olaglig och 75000 i skadestånd har svinet inga pengar till. Fängelse plus utvisning på livstid är det enda rimliga.

3 thoughts on “Ensamkommande dömd för våldtäkt av 12-åring

  1. Nu när det gäller ett rättsfall där åldern är viktig för påföljden, borde det väl vara riktigt och rätt ur lagens synpunkt att försöka fastställa den rätta åldern med de metoder som står till buds. Nog borde man väl exempelvis kunna göra samma tandstatusbedömning som görs i våra Skandinaviska grannstater. Där är ju dessa bedömningar en del av asylprocessen, och både Norge och Danmark är ju rättsstater på minst samma nivå som Sverige, så varför inte här. Det finns ju dock fler metoder att på säkra sätt fastställa en ålder på som högst ett till två års differens åt båda hållen. Om man inte gör någon sådan test, så kan man ju aldrig ge rätt påföljd, vilket åter gör offret för gärningen rättslös. I så fall borde den framtida rättegången bli föremål för en rättstvist, där man har att utreda om domstolen har gjort allt de kunnat för att domen ska bli så rättvis som möjligt. Den utredning ska i så fall göras av en opartisk domstol i någon annan rättsstat.

  2. Här dömer rättsväsendet efter en uppskattad ålder på gärningsmannen.Detta tycks alltmer blivit en gång och giva,när det gäller Lööf`s ”nybyggare”.Eller har Shiiralagen redan trätt i kraft för invandrarbrott,som ju ökar rapid-artat.Sker det ingen förundersökning,och kontrolleras inte den misstänktes ålder,när det som i detta fall står klart,att ”berikaren” är äldre än han uppgivit ??
    Sodom och Gomorra har nu återuppstått i landet ”Absurdistan”,med benägen hjälp av importörerna.

  3. Detta är något av det mest jävliga jag läst. Hur långt får den politiska korrektheten gå i detta allt mer besynnerliga land?
    Har mejlat redaktionen på Uppdrag Granskning om ärendet. Janne Josefsson brukar inte fega, men…

KommenteraAvbryt svar