Skattehöjarvänstern skatteplanerar


Av Pettersson

Att vänsteraktivister på barrikaderna alltid är ute efter andras pengar och aldrig vill avstå själva får vi nu nya bevis på. Aftonbladets Åsa Linderborg gömmer undan miljoner för skattmasen.

Åsa Linderborg är född och uppvuxen i Västerås, som dotter till vänsterpartipolitikern Tanja Linderborg och metallarbetaren Leif Andersson. Åsa Linderborg gick med i Vänsterpartiet kommunisterna 1980 och året därefter i Kommunistisk Ungdom. 1987 blev hon ombudsman för Kommunistisk Ungdom i Mälardalen.[2] Hon har under senare tid även innehaft lokala förtroendeuppdrag för Vänsterpartiet i Uppsala kommun.

År 2007 utkom Linderborgs första skönlitterära bok, den självbiografiska barndomsskildringen Mig äger ingen. Boken, som kretsar runt Linderborgs uppväxt i Västerås med en alkoholiserad far, blev mycket uppmärksammad och nominerades till Augustpriset.

Åsa Linderborg är numera kulturchef på Aftonbladet (var annars) och hon säger själv att allt hon skriver och gör är ur ett klassperspektiv.

– Pettersson noterar att vänsteraktivisten när hon inte slåss på barrikaderna ägnar sig åt avancerad skatteplanering och gömmer miljoner från sin bokförsäljningen för skattmasen. Att ta utan att ge är modellen för vänstern.

Grattis till miljonerna egoistiska Åsa!

Axess 


3 responses to “Skattehöjarvänstern skatteplanerar

 • Hitman & Buschmaster

  Skitiga hycklar pack måtte ni bli utplånade från jordens yta .

  Gilla

 • allemand

  Självklart, lev som jag lär och inte som jag lever.

  Gilla

 • Hane

  Typisk kommunist: Ingen skall ha det bättre än jag och JAG skall utnyttja varje litet kryphål för att tjäna mer än mina partikamrater, så att de ser upp till mig!!!
  Vilka hycklare dessa vänsterfolk!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: