Frankrike slår nytt rekord


FjärranÖsternRedaktionen

President Nicolas Sarkozys regering har lyckats öka antalet ilegala  invandrare  som avvisats till 32912 stycken 2011 en ökning på 17,5% från året innan.  Sarkozys inrikesminister tillade att han vill ha tusentals fler utvisade i år, samt en minskning av antalet utlänningar som lagligen bosatter sig  i Frankrike. De som vill stanna, tillade han, måste släppa sina traditioner och anpassa sig till franska värderingar.

Har ledsnat på dem!
Inrikesminister Claude Gueant är stolt över regeringens rekord, att utvisa  32.912 illegala invandrare under 2011!  ”Resultatet är 5000 högre än det ursprungliga målet  som sattes i början av året. Det är det högsta som någonsin uppnåtts,” sade han. Regeringen vill höja  siffran til minstl 35.000 i år, tillade han. Mer än 90% av de utvisade är muslimer från norra Afrika.

Gueant  säger också att invandrare måste integrera sig bättre.  ”Vi avvisar … ett instängt liv boende etniska och religiösa avskilda ,eller att  de  lever efter sina egna lagar”, Säger  Gueant till journalisterna. ”De utlänningar som vi välkomnar här måste integrera sig. Det är upp till dem att anpassa sig till oss, inte tvärtom.”

”Vi vill bekämpa olaglig invandring och kontrollera flödet av laglig  invandringen till Frankrike. Vad står på spel är sammanhållningen och balansen i vårt samhälle och vår förmåga att upprätthålla våra traditionella värden.

LÄNK


2 responses to “Frankrike slår nytt rekord

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: