En rundtur i Sverige 1939


Av Pettersson

I förtexten står att Sverige är ett av världens mest moderna länder och att Sverige i tolvhundra år varit etniskt, politiskt och geografiskt intakt.

Sverige har tagit till sig det senaste när det gäller modern konst, arkitektur och ekonomi men ände behållit de lite gammaldags metoder och teknik som etablerat svensk kultur och integritet genom tiderna.

– Konstigt men Pettersson ser inget i filmen av den mångkultur som i alla tider flödat in över gränserna enligt PK.  

Stumfilm


2 responses to “En rundtur i Sverige 1939

 • ollirein

  Jag misstänker att de politiker som inte har förstått i likhet med Maud Olovsson, endast har grundskolekompetens, dock utan godkänt betyg i ämnena historia och samhällskunskap, och inte mycket mer i religionskunskap och geografi.
  Maud till exempel från Bygdeå skola och hemmet i Högfors 17 i Västerbotten, levde nog i den vanföreställningen att alla som inte var från Västerbotten var utlänningar. Något annat sätt att tolka hennes okunskap finnes inte! Och med den inskränkta uppfattningen är hon ju inte ensam om att ha haft och samtidigt varit statsråd och suttit på sin taburett. Nej det finns nästan hur många som helst av den senare tidens statsråd från 80-talet och framåt, som i stort sett inte varit bättre en Maud. Tar man sedan till även vanliga riksdagsledamöter så finns där hundratals med Mauds IQ och kunskaper i vår invandringshistoria.

  Gilla

 • Stefan K

  Den måste finnas någonstans Pettersson, annars hade Sverige år 1939 varit ett land med idel barbarer som stampade jordgolv och firade hedniska högtider.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: