Manifestation i Malmö

Av Stefan K

På fredag samlas närmare 5 000 personer för att manifestera mot våldet.

Initiativtagare är Luciano Astudillo (S) som via Facebook dragit igång denna manifestation. Jag tycker det är bra att så många som möjligt deltar och visar sin avsky mot det våld som gräver sig allt djupare in i samhället. När SDU i somras bjöd in till en manifestation mot våldet fick de kalla handen av samtliga ungdomsförbund och under själva manifestationen möttes de av stenar, flaskor och hat. Bland de mest högljudda i den pöbeln fanns medlemmar ur Astudillos egna ungdomsförbund SSU.

Källa: Skånskan

Etnicitet, utseende eller kön har självklart ingen betydelse, för ingen oskyldig ska behöva dö i olika våldsbrott. Ändå undrar jag varför ingen politiker tog ett initiativ när Elin Krantz våldtogs och mördades på ett mycket bryskt sätt? Det känns lika märkligt som när Mona Sahlin, andra politiker och flera ur etablissemanget samlades vid begravningen av de omkomna i Rinkebybranden, men som uteblev när de två mördade barnen i Arboga skulle begravas.

Astudillo säger mordet på 15-åringen blev droppen för honom. Snälla Astudillo, dropparna har fyllt bägaren för länge sedan!

4 thoughts on “Manifestation i Malmö

  1. Lars Å nä jag tror att Miljö och Hälsas inspektörer dömer ut dem som människoföda tack och lov. Inget ont som inte har något gott med sig och och om vi letar riktigt noga bland negerhannen Idis alla toserier, så kan vi i alla fall ta hans exempel med hanteringen av oönskade individer i riket. Och vi skall ju inte vara såna rasister att vi inte kan ta och lära av en svart eller hur? 🙂

  2. Naivtive:
    Men när det gällde Idi,påstods att han var kannibal !! Kan inte tänka mig att någon vit,skulle vilja kalasa på en arab !!
    Men smaken är ju forskilled,som man säger i Danmark..

  3. Som jag ser det är Astudillo en stor del av problemet inte lösningen på det. Manifestation my ass…

    Det är egentligen inte ett stort problem att lösa, Idi Amin hade problem med indierna och löste sitt problem. Nu är det inte indierna som är vårt problem utan mer åt Idi Amin-hållet men lösningen är den samma.

  4. Du stefan du vet väl att det är skillnad på folk och folk. Att vi är lika värda är endast en MYT.

    Inga gangstrar eller handlingsförlamade politiker på våra gator.

    Eva-Marie

KommenteraAvbryt svar