Waberi f.d. socialdemokrat

Av Stefan K

Abdirizak Waberi som i veckan befann sig i Katrineholm för att försvara de 300 somalier som väntas dit i sommar, berättar att han blev socialdemokrat när han kom till Sverige.

Förutom denna ”sensationella” nyhet försökte Waberi och hans nya partikamrater Bo Sivars och Lars Härnström få Katrineholmsborna att inse potentialen hos de anhöriga som väntas nästa sommar. I början blir det säkert en belastning på skolor, bostäder och arbeten, men i det långa loppet blir dessa somalier en tillgång.

Dessutom gillar inte Waberi att man säger ensamkommande flyktingbarn och somalier…

…men den mest sensationella nyhet Waberi förmedlade i Katrineholm var att 700 000 utlandsfödda går till sitt arbete varje dag. När arbetslösheten sakta ökar i Sverige har 100 000 nya jobb till de utlandsfödda skapats på bara några veckor. Antingen ljuger Ullenhag och hans folkpartister om de 600 000 utlandsfödda i arbete eller så ljuger Waberi och hans moderater.

Källa: Katrineholms-Kuriren

Här kan ni nå de moderater som befann sig på mötet med Waberi och ställa era frågor, som jag vet att ni har.

5 thoughts on “Waberi f.d. socialdemokrat

  1. SM811. han behöver också gå en lång kurs i folkvett, för det saknar han helt, och det har även gått i arv till hans yngste son. Äpplet faller ju som bekant inte långt från päronträdet. Särskilt om man har ett päron till farsa.

  2. Partitillhörighet är väl av underordnad betydelse,när man ingår i 7-klövern !!
    Dessutom tror jag att denne,liksom sina trosbröder har föga eller ingen som helst aning om,hur en demokratur fungerar !!
    För dem är det en ”Allah” som har allt att säga,genom sina förkunnare på jorden..(läs:BRÖDRASKAP,SALAFISTER,SHIITER,Al.QUIDA Etc.Etc )
    Men som mycket annat blir det i slutändan ett virrvarr i Norden,liksom i deras hemländer”Långtbortistan” Detta har ju under senaste 30 åren i Sverige varit mer än märkbart.
    Att landets ”messias” Quisling-Rheinfeldt,har slutit honom under sina armar,visar enbart hur landet sjunker allt djupare ner i dyn…
    Men har de nu beslutat i högre kretsar,att allt vad en gång svenskt var skall förgöras,om så med ”Myter” och all upptänklig propaganda, är det inga ljusa framtider för ursprungsbefolkningen.

  3. Det intressanta är Waberis och moderaternas ord om att ”de blir en tillgång i långa loppet”.
    Det tar i snitt 7 år för nykomna att komma ut på arbetsmarknaden och då är ändå de med utbildning och kompetens inräknade. Nu tror inte jag att de anhöriga som kommer till Katrineholm i sommar är högutbildad arbetskraft. Nästan alla är förövrigt barn.
    Vilka kommer att finansiera deras tillvaro i kommunen och borde inte situationen i Somalia återgått till det normala under dessa 7 år så att de äntligen kan återvända.
    Moderaterna fortsätter att vräka ur sig floskler.

  4. Erik ”myten” Ullenhag och islamisten Waberi http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk
    ljuger båda två. Att ha en Moderat-islamist som Waberi visar tydligt vad diktator Fredrik ”barbar” Reinfeldt har för åsikter.
    Islam som islamisten Waberi förespråkar är inte förenligt med demokrati.
    Som Ian Wachtmeister sa i ett TV program behöver Fredrik gå en kurs i Demokrati.

  5. Ja ställ på politikerna allt som går.
    De ska ta ansvar för vad de ställer till.

    Jaså gillar inte shariamuslimen att man säger
    ”ensamkommande flyktingbarn och somalier…” ?
    Nej det gillar inte jag heller när det rätta ordet egentligen ska vara LANDSFÖRRÄDARE.

    Somalier som överger sina barn och ensamkommande barn är ett hån att behöva ha i vårt land.
    Människor som helt saknar samvete kan vi klara oss utan.
    De är landsförrädare som överger både sina barn och sina hemländer för att för bidrags skull sälja sina själar.

    Afrika ska hjälpa Afrika och de s.k. ”barnen” borde stödja sina egna länder, alla vet att det inte handlar om några barn, ändå fortsätter helvetet.
    Skäms alla politiker som är Sverigefientliga.

    Nu önskar jag er på bloggen en GOD JUL.
    Tack för att ni finns.
    Jag delar med mig bloggen till alla jag bara kan.
    Ät mycket skinka och fläskkorv i helgen.

KommenteraAvbryt svar