Värste våldtäktsmannen – Alexandra mannen utvisad

Av Pettersson

Uppdatering 2011-12-15: Irakiern Atheer As-Suhairy, som kom till Sverige 1992, sökte upp sina offer på internet och inriktade sig på yngre flickor.  Alexandra mannen dömdes den 14 juli 2006 till 10 års fängelse och påstås ha avtjänat sitt straff, så igår landade han efter en flygtur i ett chartrat plan i Bagdad – utvisat för gott.

– Tack för det säger Pettersson som tycker att 10 år gick väldigt fort, men skitsamma, huvudsaken är att vi är av med fanstyget. Hoppas han får resten av straffet på plats enligt det landets normala rutiner, undrar när och hur han tänker betala skadeståndet?

  • 1999: Grovt sexuellt ofredande
  • 2002: Skyddstillsyn för förförelse av ungdom
  • 2006: Våldtäkt, grovt sexuellt utnyttjande av underårig, misshandel, sexuellt tvång och förförelse av ungdom.
  • 2006: 10 års fängelse, utvisning och 2,4 miljon i skadestånd.

Tidigare 2011-03-19: I dagarna har PK-tidningar, radio och tv stora reportage om den de kallar Sveriges värste serievåldtäktsman genom tiderna. Niklas Eliasson är åtalad men ej dömd för totalt 17 olika brott, varav 14 sexualbrott.

─ Den så kallade Alexandramannen som utsatte minst 58 flickor för övergrepp genom att kontakta flickor på Internet och sedan våldta dem, den yngsta 12 år och gjorde en 13-årig gravid dömdes till 10 års fängelse och livstids utvisning.

Skillnaden mellan det som pressen kallar tidernas värsta våldtäktsman och Alexandramannen verkar vara att Niklas Eliasson är svensk och Alexandramannen är irakier och heter Atheer Al Suhairy och som ni vet är inte etniciteten intressant när förövarna är från Mellanöstern och Nordafrika som en stor del av dem är.  

─ Pettersson tycker att även Politiks Korrekta journalister borde kunna räkna ut att 58 småflickor är mer än 14 vuxna kvinnor.

26 thoughts on “Värste våldtäktsmannen – Alexandra mannen utvisad

  1. Du Niklas! Det kom väl en Svensk undersökning bara för några veckor sedan som visade att personer med lägre intilliggande var mer brottsbenägna!
    Ju lägre IQ desto allvarligare brottslighet!

    Tror Pettersons hade länk till undersökningen!

    Å du Niklas vet du vad det är för ena som sitter i våra fängelser på långa straff??

    Ett bra tips om du inte vet, titta på polisens topp efterlysningslista som Pettersons skrev om för någon dag sedan!

  2. Om det beror på inavel ska vi låta vara osant, även om det förekommer både kusin och t.o.m. syskongifte i vissa länder.
    Att IQ-nivån är lägre i vissa områden råder det däremot ingen tvekan om. Pettersson har haft uppe det i en äldre artikel och den är baserad på detta http://sv.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealth_of_Nations
    Har du Niklas andra uppgifter och fakta, så presentera gärna dessa. Då kan Pettersson revidera sin artikel och likadant kan gammelmedia och de forskare som gjort undersökningen.

  3. ”Att dom dessutom kommer från områden där intelligens nivån är avsevärt lägre än i Sverige bekymrar dig inte heller! Att delar av den lägre IQ nivån beror på långvarig inavel är heller knappast något som stör dig!”

    Ha ha, detta är nog en personlig favorit. Jag bemödar mig inte att kommentera resten av Tobbes inlägg – det är alldeles för tokigt för att lägga energi på.

  4. Du Niklas, du tycker förstås PK riktigt att det inte finns några problem med invandringen av folk från från oss helt skilda kulturer! Inte heller att större delen av dem kommer hit på felaktiga grunder! Att dom dessutom kommer från områden där intelligens nivån är avsevärt lägre än i Sverige bekymrar dig inte heller! Att delar av den lägre IQ nivån beror på långvarig inavel är heller knappast något som stör dig!
    Att dom dessutom i stor omfattning är Muslimer stör dig inte heller eftersom du inte läst Koranen med dess uppmaningar till mord på icke muslimer! Ej heller är du medveten om att du aldrig kan lite på en muslim, han har nämligen fribrev från Mohammed att ljuga hur mycket som helst för icke muslimer så länge det gynnar Islam!

    Har du funderat på varför Israel är så framgångsrikt på nästan alla områden, mens muslimerna är mindre framgångsrika på det mesta!
    titta tex på. http://www.jewishmag.com/99mag/nobel/nobel.htm
    Varför uppmanar vi inte judisk invandring i stället för muslimsk?
    Var för skriver inte tidningarna i Sverige mer om hur duktiga Judarna är ?? O varför ägnar dom sig åt att undertrycka fakta om hur det ligger till med vissa invandrargruppers brottslighet!

    Tycker du att massmedias rapportering om invandrares brottslighet är riktig o ballanserad så har du inte satt dig in i fakta! Kolla med någon som jobbar inom fång-vården, eller får den delen psykvården! Vissa invandrargrupper är kraftfullt överrepresenterade!

    Är det då försvarbart att vara brottsling om man är fattig ??
    Är det försvarbart att vara brottslig om man är invandrare ??

    Fattig men hederlig hette det förr i tiden, och det uttalades med stolthet!

  5. Niklas varken jag eller andra skärmar av ”hur det faktiskt ligger till” Bloggen är en motvikt mot gammelmedia och PK som tror de vet hur allt ligger till och som inte tillåter röster kritiska till invandringen. Det är samma media som tycker Niklas Eliasson (misstänkt för våldtäkt på 14 kvinnor) som de namnger fast han inte är dömd är värre våldtäksman än den dömde ”Alexandramannen” (dömd för våldtäkt m.m. på 58 flickor varav många underåriga) som de inte namnger. Annars tycker jag facit finns, det är bara titta i de 22 arabiska länderna eller 57 muslimska som styrs på olika sätt men där det i samtliga förekommer enormt mycket våld och förtryck.

    Minns du förresten när socialdemokraterna i Bromölla ville göra en undersökning om vad invandringen kostade kommunen, det blev ett jävla liv och den socialdemokratiska ledningen förbjöd dem att göra en sådan undersökning. Jag undrar varför de är emot att visa hur bra invandringen är.

    Undersökningar i all ära, men det finns mycket som inte kommer fram också. Hur många icke PK undersökningar tor du det finns inlåsta i kassaskåp. Du får själv gissa vilken Jerzy som undertecknat mejlet till mig.

    Tja….
    Detta är nästan sant!
    Företrädarna för Romerna och socialtjänsten var mycket bekymrade för sina ungdomar. Det ville göra en undersökning. Jag tyckte att det var en bra ide. Projektet startade i samarbete med dessa grupper och vi började få data. Men BRÅ:s styrelse ansåg att det var olämpligt och lade ner undersökningen. Data låstes i ett kassaskåp utan att bearbetas. Jag antar att de ligger fortfarande där. Hälsningar Jerzy

  6. Tommy:
    Det är slående hur du (och andra skribenter) kämpar för att skärma av från hur det faktiskt ligger till.

    Det är inte en gammal utredning om du tror det. Den blev klar i mars 2011. Förstår inte vad du menar med propaganda?

    Du har missförstått urvalet. Den utgår från barn till föräldrar som kom hit FÖRE 1985-1988.

    Sen var det ju inte så att det var flest inom-europeiska immigrander som kom till Sverige under 80-talet, tvärt om.
    Under 80-talet kom en stor mängd invandrare från Iran, Libanon, Turkiet, Chile.

    Det viktigaste av allt:
    Forskarna har i studien delat in dessa personer i etniska grupper. Sedan har de jämfört hur förekomsten av brottsligt betéende (eller misstanken därav) varierar mellan dessa olika etniska grupper. När de korrigerade dessa siffror i efter personernas sociala bakgrund fanns det i princip ingen skillnad mellan de olika etniska grupperna.

    Därav kan man dra slutsatsen att etnisk härkomst inte påverkar benägenheten att begå brott.

    I övrigt undrar jag om du några belägg för att det förekommer politisk cencurer av någon form i just den här rapporten, eller tar du det som argument för att helt bortse från forskningsresultat (eller åtminstonne de, vars resultat du inte gillar) och istället använda ”mer trovärdiga källor”, som ex. realisten.se eller valda citat av enstaka personer som exempelvis Thomas Gür… Min personliga favorit är nog när ni använder citat från slumpmässigt valda personer med utlänsk bakgrund som håller med er – Som att det i sig är ett bevis för att er tes är rätt när det snarare är så att förvirrade människor finns inom alla kulturer.

    Nästa gång du ska slänga dig med starka yttranden som:
    ”Vilken jävla skitutredning Niklas. Den är inte ens värd papperet den är skriven på och går knappt att använda till dasspapper. ” kan du väl se till att åtminstonne göra din läxa och läsa igenom ordentligt först.

  7. Jag ger Niklas rätt i sak. Visst är det så att den sociala bakgrunden spelar in. Jag vet från min uppväxt i en liten landsbygdsort att de i min ålder som sysslade med jävelskap hade föräldrar som oftast inte brydde sig.
    Nu är det ganska lätt att dra de slutsatserna över hela linjen, då det även finns överklass som begår brott och personer från ”sociala undergrupper” som aldrig gör det.
    Till syvende och sist så bär varje handling man gör ett eget ansvar. Man kan aldrig skylla på någon annan och säga att ”han/hon/de gör ju så”. Det är bara pinsamma undanflykter.
    Sedan är det ett faktum att väldigt många med utländsk bakgrund begår brott och är överrepresenterade i brottsstatistiken och om detta finns åtskilliga rapporter att läsa, även om Expo av naturliga skäl aldrig publicerar dom.
    Expo och Niklas hävdar den sociala bakgrunden som en ursäkt, men i sedvanlig vänsterpropaganda nämner man aldrig de reella orsakerna. Den att Sverige bl.a. tagit emot långt fler människor än vi mäktat med att ta hand om. Jobb är en förutsättning för att ett välfärdssamhälle ska fungera, detta vet alla med lite självaktning. Att som vissa partier på vänsterkanten tro att rejält höjda skatter för att finansiera en bidragsinvandring skulle skapa färre utanförskapsområden är så dumt att man bara häpnar.
    Vissa partier vill mer eller mindre införa fri invandring. Niklas kanske vill förklara för oss hur detta skulle underlätta situationen. Vi har 400 000 arbetslösa redan idag, både svenskar och invandrare. Hur man hjälper dessa till ett arbete och hur man tänker hjälpa de som kommer till ett arbete, förklarar aldrig dessa partier. Bara det senaste året har jag sett flertalet program på SVT, där personer med invandrarbakgrund förklarar att de bott i Sverige mellan 5 och 20 år, men aldrig haft ett arbete. Detta är ett gigantiskt misslyckande och inte förrän idag erkänner våra politiker att vi misslyckats med integrationen.
    T.o.m. vänstersocialisterna i V och Mp erkänner detta, men ställer ändå krav på att fler ska få komma och hur detta skulle underlätta för integrationen, förklarar dessa partier inte heller.
    I V:s och Mp:s värld finns ett parallellsamhälle, där färre ska försörja fler och där de försörjda ska få stora bidrag att de raderar skillnaderna mellan de som arbetar och de som lever på bidrag och allt detta ska försörjas med ännu högre skatter och tro inte att d rika kommer att stå för dessa. Nej, de kommer att fly landet med sina tillgångar och företag och efterlämnar ansvarstagandet åt oss som redan har svårt att få ekonomin att gå ihop.
    Detta väljer vänstersocialisterna att inte heller förklara.
    Nej du Niklas, om Luciabeslutet från 1989 fått råda än idag, hade förmodligen integrationen fungerat lika bra som på 50 och 60-talen när arbetskraftsinvandrare från Finland och Östeuropa kom i mängder. Jag hade en arbetskamrat från Finland som kom hit i slutet av 70-talet och hennes egna ord: ”Vi kom till Sverige på fredagen och började jobba på måndagen”. Så fungerar ett välfärdssamhälle Niklas, men du kanske tillhör de som anser att vi ska sänka vår standard till samma nivå som länderna i 3:e världen? Kom då ihåg att Västeuropa också en gång var fattigt och odemokratiskt, men att vi genom reformer och hårt arbete nått dit vi är idag. 3:e världens länder har mycket att lära och de lär sig aldrig om de hela tiden skjuter över ansvaret på oss i den fria västvärlden.

    Till sist en fråga Niklas:
    Flertalet invandrare har stått i TV och sagt att Sverige inte kan ta emot så här många flyktingar just av den orsak att det inte hjälper de som redan står utanför och detta bara leder till större problem.
    Är dessa invandrare rasister?

  8. Niklas du säger att den är bra!?
    ”Nu har forskare från Stockholms universitet visat att en stor del av överrepresentationen försvinner när man tar hänsyn individers sociala bakgrund” Vad faan menar dom??
    Har de klippt och klistrat i rapporten?
    Om vi tänker på inslaget vi kommenterar under så ser man tydligt att vi behandlas olika beroende på etnicitet. Olika ”smaskiga” rubkiker.
    Tur att det finns alternativa kanaler så att man kan se båda sidor av myntet.

  9. Senast jag läste en sådan skitutredning var när TT, som även lurat journalister och andra med den utredning Niklas hänvisar till var i maj 2010.

    De flesta medier i Sverige rapporterade samma sak. ─ Svenskarna positivare till invandring –

    och hänvisade till en studie gjort vid SOM-institutet vid Göteborgs universitet som visade att 64 % av svenskarna var för invandring och 36 % mot. Utredningen i sig var det inget fel på utan det var TT:s rapportering, TT rapporterade och bland annat SN skrev att endast 36 % av svenskarna var emot invandring och utelämnade resten.

    Frågan i studien var ställt så här: Anser du att det finns för många utlänningar i Sverige.
    Svarsalternativen var

    1 Instämmer helt.
    2 Instämmer delvis.
    3 Instämmer inte alls.

    Svaren blev
    1 36 %
    2 31 %
    3 33 %

    67 % är alltså helt eller delvis emot invandring och det lyckades media med manipulation få ned till 33 %. Varför redovisas inte de 31 % under alternativ 2?

  10. Vilken jävla skitutredning Niklas. Den är inte ens värd papperet den är skriven på och går knappt att använda till dasspapper.

    Sarnecki, Hällsten och Szulkin skriver i sitt metodkapitel att de invandrare som omfattas av studien är de som kom till Sverige i mitten på 1980-talet. Dvs. i huvudsak invandrare från Europa och går inte att jämföra med dagens invandring från Mellanöstern och Nordafrika. För övrigt har jag och Sarnecki haft mejlkontakt och han påstår att det förekommer politisk censur bland vissa rapporter.

    Så här står det ”Datan som används i analyserna inkluderar alla individer i Storstockholm som deltog och slutade nian mellan 1990 och 1993 (66.330 individer) och vars föräldrar invandrat under minst fem år före detta datum (dvs. före 1985 till 1988)”

    Att den utredningen släpps nu är politik, skitpolitik och propaganda och har inget med verkligheten att göra. Spola ned den.

  11. Ja du Eric, tänk om man hade kunnat räkna alla de anmälningar som INTE anmäls. För många anmäler tyvärr inte då de inte tycker det är lönt eller känner sig utsatta som offer då man gullar med förövarna.

  12. Så trist Niklas, antagligen berör den mig för den handlar väl om förhållanden i Sverige.
    Fast egentligen är det inte så svårt, man gör sina egna val,väljer vilken väg man vill gå, med eller utan forskningsrapporter.

  13. Det räckte att läsa förstasidan i rapporten.
    Monas favorit Sarnecki (Mona promotade ju hans professur) var ju handledare och då vet vi redan slutsatserna.
    – Brottsligheten är ett socialt problem och en (ev) ökning beror ENBART på ”ökad anmälningsbenägenhet”.
    Jag är så gammal att jag ser skillnaden i brottslighet och skillnaden i typ av brottslighet mellan ”då” och ”nu”.
    Detta är dock bara ”empirisk evidens” så det räknas ju inte i den fina världen.

  14. Nej, den finns tyvärr inte på svenska.
    Universiteten använder sig mycket av engelska i sina forskningsrapporter för att de utanför Sverige skall kunna ta del av resultatet. Tyvärr är den inte alltid lättläst.

    Du kan ju prova att klistra in texten i ”google translate” (googla på ”google translate”)

  15. Nu är det ju så att det inte är Expo som gjort forskningsrapporten. Expo bedriver inte forskning, de sysslar med jornalistik. Expo råkar i det här fallet endast rapportera om den.

    Gillar du inte Expos sätt att rapportera om den, läs rapporten i dess helhet i den senare av de två länkarna som jag postade här nedan. Den ger ett lite mer kött på benen än ett citat av en Thomas Gür.

  16. Frågan var egentligen från början varför gammelmedia kallar en ej dömd svensk för tidernas värste våldtäksman när en dömd begått mer än 4 gånger så många våldtäkter, dessutom mot minderåriga.

    Annars har du rätt Niklas, där åkte jag dit. Expo som vi skrivit om på bloggen tidigare kan nog förklara allt och kanske någon annan person eller organisation också. Expo är ett hån mot allt vad demokrati heter. Expo driver en hemsida (sverigedemokraterna.de) som ensidigt bekämpar ett lagligt parti med skattepengar.

    Expo bekämpar det som de påstår är HÖGERextrema och rasistiska åsikter, inte ett ljud om de våldsamma extrema rasistiska vänsterorganisationer som finns i vårt land. En sådan organisation som inte ens försöker vara opartisk kan påstå vad som helst.

    ”Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

    Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

  17. Inte arabiskklingande Niklas utan arabiska och det beror på att människor från Mellanöstern och Nordafrika är enormt överrepresenterade när det gäller grov brottslighet i vårt land samt att gammelmedia påstår att etniciteten är ointressant när det gäller brottslingar men gärna namnger svenskar även när de inte är dömda ännu men sällan nämner utlänningar vid namn ens när de blivit dömda.

    Kriminalpolisen i Skåne har gjort en lista på de 100 värsta yrkeskriminella i Malmö, 77 av dem är invandrare, i Södertälje ser det likadant ut. C:a 2000 av 6000 interner på våra anstalter är utländska medborgare, hur många som har invandrarbakgrund men är svenska medborgare vet vi inte eftersom sådan statistik inte förs i Sverige när det gäller brottslighet men väl på andra områden. Jan Guillou uppskattade antalet ”svartskallar” (hans ord inte mitt) till c:a 75 % av de intagna på våra fängelser. Allt detta går inte att bortförklara med taskig uppväxt, svårt att få jobb osv.

    Här finns polisens lista på Sveriges mest eftersökta brottslingar, där blev det 13-1 till bortalaget.

    http://petterssons.bloggsida.se/politik/sveriges-mest-jagade-brottslingar

  18. Niklas Säfström är uppenbart ingen frekvent besökare av denna blogg.
    Bläddra lite bland artiklarna och du finner namn som är väldigt ”svenskklingande” bland de politiker, myndighetsutövare och brottslingar som figurerar under luppen.
    Annars kan man säga att petterssons bloggsida är ett komplement till gammelmedia som med glädje redovisar ”svenskklingande” namn när de publicerar artiklar om brottslingar, men som ger personer med ”arabisktklingande” roliga synonymer som ”Kaninmannen”, ”Metro-Gustav”, ”Smygaren” och ”Babyface”.
    Gammelmedia visar en version av verkligheten, bloggvärlden en annan. Bägge beskriver dock en vardag som är vanlig i dagens Sverige.
    Kan du Niklas peka på något som skulle vara osant i de artiklar du eventuellt läst och har du läst dessa artiklar ocensurerade i någon av gammelmedias blaskor?

  19. Men du förstår väl?? ”Vi gillar olika” – särskilt olikabehandling.
    Sen har vi förstås ” allas lika värde” – fast bara ibland, när det är tillräckligt PK…

KommenteraAvbryt svar