Två anhållna för mord vid gatukök

Pettersson

Två bröder har anhållits, misstänkta för mordet på en 20-årig man på en uteservering vid ett gatukök i Malmö i augusti. Polisen misstänker att fler var inblandade.

Tre personer hämtades i morse till polisförhör om mordet.

– Under morgonen har vi hållit förhör med två bröder som anhållits, säger kommissarie Bo Lundqvist.

Männen är 28 respektive 29 år gamla. Polisen har även förhört de misstänkta gärningsmännens far.

– Men det har inte funnits några misstankar riktade mot honom. Nu är han hörd och frigiven, säger Bo Lundqvist.

Mordet inträffade vid Persborgs torg i centrala Malmö. Offret satt utanför ett gatukök när flera maskerade personer dök upp i en bil och sköt honom med flera skott på nära håll. Polisen grep männen efter en längre tids spaning.

Misstankarna mot dem gäller mord och inga fler är delgivna misstanke. Men enligt Lundqvist finns det anledning att misstänka att ytterligare personer varit inblandade i mordet. Bevisläget vill polisen inte kommentera. Under fredagen planeras en häktningsförhandling

Så långt är det TT som berättar. Vi fortsätter historien ett tag till och berättar att den att fadern och bröderna är från Albanien och att den skjutne är…

Mauricio Deugenio Riccio som har förekommit i flera personutredningar och som umgicks flitigt med diverse grovt kriminella gäng, bland annat med Mellanösternligisterna i Black Cobra.

De som är anhållna på sannolika skäl för mord är:

Ahmet Mucolli, född 1982.

Fidan Mucolli, född 1983, tidigare dömd för rån, misshandel, vapenbrott, grova stölder, med mera.

Idag hålls häktningsförhandlinar i Malmö Tingsrätt.  

Fadern, Mucolli tillhör tillsammans med sönerna och Beluli och Zahran-familjerna de mest kriminellt belastade i Norra Rosengård, utan konkurrens. Dessa tre familjer bodde alla på Vougts Väg i Malmö, vid ”kinesiska muren” komplexen. Har varit kriminella från mellanstadiet och framåt. Började med stulna mopeder och häleri till att bära vapen, hantera stöldgods som datorer etc, till knark och liknande. Dessa tre familjers söner stod för en absolut majoritet av allt kriminellt som skedde runtomkring norra Rosengård på 90-talet. Bland umgänget märks K-falangens ledare Valdet Kupa som förnärvarande sitter inlåst för grovt vapenbrott och tidigare umgicks bröderna även med den mördade Mevlut Kupa, storebror till Valdet.

─ Pettersson konstaterar bara att pojkarna spridit lite albansk kultur över vårt land.

Malmö TT

10 thoughts on “Två anhållna för mord vid gatukök

  1. Hallå du, ”en släkting”. Vill du inte leka längre?
    Blev du sur? Har du gått och trott att vi respekterar sådana kriminella personer som du gillar? Respekt är något man förtjänar.

    Varför använder du bönder som skällsord? Utan bönder hade du inte haft något att äta har det aldrig fallit dig in?

    Valet är ditt om du läser dennna blogg eller inte. Att du är i behov av att läsa denna blogg och liknande därom råder det inga tvivel.

    Ha ett bra liv du ”en släkting” fast då i Albanien. Adjö

    Eva-Marie

  2. Ni är, förlåt för ordvalet, smutsiga lant bönder och jag har inte tid för att handskas med er. Har ett riktigt jobb något ni tydligen inte har för då hade ni inte haft en extremt idiotisk blogg som denna.

  3. Hej ”En släkting”.
    Du verkar inte trivas i mitt land och att du inte känner för det som ditt land lyser igenom.
    Vi har hört det förr ” vi skall lämna er kriminella ifred”
    GLÖM DET.
    Era smutsiga affärer och kränkning av lagarna i mitt land kommer vi ALLTID att belysa.
    Vi lämnar er aldrig ifred.

    Som du säger är du självklart en alban, vad är då ditt och dina ”trevliga” släktingars problem!? Åk hem till Albanien. Ni passar bättre där, eller?

    Eva-Marie

  4. Ja du släkting, om du är född i Sverige borde du ha gått i skola här och har man gått i skola i Sverige borde man kunna stava och skriva något så när på svenska. Ditt språk är uruselt, skärp dig.
    Det enligt mig viktigaste för att få kalla sig svensk är att kunna språket och där har du mycket kvar att lära.

    Det näst viktigaste är att kunna de svenska lagarna och de kan du inte heller. Jag citerar för dig lite ur person uppgifts lagen PUL.

    – ”Lättnaderna innebär att många av hanteringsreglerna inte behöver tillämpas på viss hantering av personuppgifter i ett ostrukturerat material. Syftet är att underlätta vardaglig hantering av personuppgifter som inte medför integritetsrisker. Lättnaderna gäller för vardaglig ostrukturerad behandling av personuppgifter som löpande text i ordbehandlingssystem, löpande text på Internet, ljud- och bildupptagningar och korrespondens per e-post. Undantaget kan också omfatta enkla strukturer som klasslistor och listor över anställda – om inte materialet ingår i eller ska infogas i en databas med en personuppgiftsanknuten struktur, till exempel ett ärendehanteringssystem” –

    Det tredje för att kalla sig och vara svensk är att vara lojal mor landet och folket här och det är inte du. Du kallar dig själv för alban och så länge du gör det har du långt kvar. Sedan tror jag du ljuger när du säger att dina släktingar är oskyldiga, jag tar bar upp meritlistan på en av dem. Det tar för mycket utrymme annars och att skriva ut namnet på en sådan person är inte kränkande. Så glöm det, det är offentliga handlingar alltsammans men det vet väl du som ”svensk”

    Lite om Fidan Mucolli:

    Den 13 oktober 2006 dömdes han av Malmö tingsrätt till skyddstillsyn med särskild behandlingsplan för bland annat tillgrepp av fortskaffningsmedel, vapenbrott och narkotikabrott.

    Den 25 januari 2007 dömdes han av Hovrätten över Skåne och Blekinge till fängelse i ett år och två månader för bland annat grova stölder.

    Den 27 februari 2007 dömdes han till fängelse i ytterligare ett år och sex månader för bland annat rån och grov stöld. Han hade då, 24 år gammal, bland annat vid fler tillfällen gett sig på ensamma 15-åriga pojkar och tvingat av dem deras mobiltelefoner.

    Den 28 januari 2009 dömdes han till fängelse i en månad för misshandel och den den 25 augusti dömdes han på nytt till fängelse för stöld, narkotikabrott och brott mot knivlagen.

    Vill du så kan vi skriva lite om de andra släktingarnas meriter också.

  5. En släkting:
    Din okunnighet lyser genom..Men jag förlåter den,eftersom du troligen haft en svår skolgång.
    ALLA domstolsprotokoll är i Sverige ÄNNU offentliga handlingar,och kan därför också publiceras fritt.
    De svenskar som är ”underbara” är tack och lov en liten minoritet,vilket väljarsympatierna visar.Kanske kunde du själv också i nyhetsrapporteringarna från lördagens undantagstillstånd i Malmö konstatera detta !!

  6. Va kul att ni anser att vi borde åka tillbaka men sen är det också så att ingen levande i släkten är född någon annanstans än Sverige vilket i stort sätt innebär att vi anses som svenskar. Kul visst! Sen är vi juh albaner självklart och många är väl odygliga men till skillnad från er smutsiga svenskar så ett plågar vi inte våra barn så som de som hände den lilla Bobby, vi dömmer inte folk efter deras utseende vilket är ganska kul med tanke på att ni är så emot utlänningar men ändå trivs ni så bra utomland under sommarn. hmm även mer än ni gör i erat egna land. och utsan utlännignar hade ni inte varit mer än en prick på kartan för bättre än så är ni inte. Men sen finns de dom svenskar som är helt underbara och jag gissar på att ni verkligen inte har någon som helst kontakt med en sådan svensk eller svenska. Men självklar kan ni trycka ner folk så kan andra göra desamma. Och bloggar byggs enlig PUL lagen vilket innebär att det är olaglig att använda någons fullständiga namn utan deras tillåtelse vilken i sig också innebär att den som äger denna blogg kan förvänta sig en väldigt fin polisanmällan. =) och detta är från en mycket trevlig släkting.

  7. Hej släkting, i det här fallet verkar det som om din släkt är värst.
    Jag tror inte att du förstår oss. Vi vill inte ha er i Malmö eller för den delen någon annastans heller i hela Sverige.
    Inga kriminella albaner på våra gator.

    Ta ert pick ock pack och dra. Håll Sverige rent.
    Eva-Marie

  8. Hej

    Jag förstår inte hur du har mage att skriva detta i din blogg när du inte bara förstör livet för dom som sitter inne för något som dom inte gjort, så länge ingen bevis kommer ut för att finna som skyldiga så är dom oskyldiga! När ni skriver om ERA jävla åsikter så tänker ni inte på att dom här bröderna har familj en väldigt stor familj och detta påverkar allas liv inkl. MIG. Min fråga till dig är nu hade du velat att någon skriver sånt här om dig och din familj får besvara folks frågor och anklagelser? Nej det tror jag verkligen inte du hade velat. Så länge du inte vet sanningen bakom allt som hänt i Malmö så ska du ge fan i att skriva ett jävla SKIT om det!! De e folk som du som får mig att vela spy! äckliga jävla skit bögar e ni!!

    • Hej släkting, tack för ditt vänliga och trevliga språk. Om det inte finns några bevis och de trevliga bröderna är oskyldiga så blir de aldrig dömda. Men om du tror det hjälper så gå gärna någonstans och spy, det bjuder jag på. Annars vore det nog bättre om den delen av er stora släkt som är brottslingar började leva hederligt så slipper det påverka er fina släkt. Om ni inte vill arbeta med något hederligt så finns alltid alternativet att flytta tillbaks till Albanien. Du vet väl att det finns återvändarstöd.

KommenteraAvbryt svar