Muslimer i London oroade

Av Stefan K

Efter English Defence Leagues protestmarsch genom Londonstadsdelen Tower Hamlet i torsdags, oroar sig nu stadens muslimer för framtiden.

I Tower Hamlet finns bl.a. turistmagneter som Towern och Tower Bridge. Här finns också Storbrittaniens största moské och området är idag till tredjedelen befolkad av muslimer.

English Defence League kämpar för ett islamfritt Storbrittanien och organisationen granskas hårt av bl.a. Searchlight, som är en motsvarighet till vårt Expo. ”EDL har idéer om ett England som aldrig har existerat. De lever i en drömvärld fylld av konspirationer”, säger Matthew Collins som jobbar  inom organisationen. Källa: DN

Precis som vårt svenska Expo, väljer Searchlight att undanhålla hela sanningen. Tower Hamlet är idag en stadsdel där islamiseringen pågår för fullt, där homosexuella utsätts för ständiga angrepp, där kvinnor som inte klär sig på ett traditionellt muslimsk vis blir trakasserade och där de som inte följer Islams regler till punkt utsätts för våld.

Politiskt Inkorrekt gjorde en artikel om Tower Hamlets islamisering med grund av en artikel i Sunday Telegraph, men även Daily Mail har granskat Tower Hamlets utveckling som ett av de tre områden i England som islamisterna vill göra till sina egna, med sharialagar och muslimska regler som allenarådande.

Nästa gång jag besöker London för att se någon engelsk ligamatch i fotboll, tänker jag undvika Tower Hamlets alla sevärdheter till varje pris och detta gäller inte minst om våra fruar och flickvänner är med. Tragiskt att inte Searchlight och deras kompisar i Expo väljer att ta upp denna extremism och denna rasism i sina granskningar, men de har säkert sina skäl.

Frågan är väl egentligen om stadsdelens icke-muslimer bör känna sig mest oroade, eller om muslimerna själva bör göra det och vilka de i sådana fall borde vara mest rädda för?

2 thoughts on “Muslimer i London oroade

  1. Låt muslimerna oroa sig. Ju mer de oroar sig ju mer kommer deras våldsamma sida fram och då kan resten av befolkningen kanske börja fundera om det är helt ok att ha såpass våldsamma människor inpå knuten…..

  2. Hej StefanK, det var ett tag sedan jag besökte London. Om jag skall turista i London vore det trevligt att träffa engelsmän och inte araber. Hade jag viljat träffa araber hade jag åkt någon annanstans.

    Om du åker till Malmö vill du kanske träffa redia skåningar, eller? Fast vad vet jag, sådan röra som det är nuförtiden.

KommenteraAvbryt svar