Skottlossning i Norrköping


Av Pettersson

I en uppgörelse med skjutvapen på restaurang Deli Bar & Kök igår kväll skadades tre personer svårt och polisen har gripit flera personer.

Det är ett antal frihetsberövade och vi förhör ett stort antal olika personer som har uppgifter att lämna, säger Anne Asp, chef för kriminalavdelningen på polisen i Östergötland. En 31-årig man från Malmö vårdas för livshotande skador. För de två andra beskrivs läget som allvarligt men stabilt.

− Pettersson spekulerar löst och får tankar åt ett håll, svårast skadad är en man från Malmö, uppgörelse på restaurang, rykten om så kallade mc-gäng som Black Cobra och Outlaws. Tyvärr hamnar vi nog i Mellanöstern som vanligt.

Några Black Cobra medlemmar från Malmö nedan, de har så vitt känt ingen koppling till ovanstående skottlossning utan får äran att vara med på tidigare meriter.

Mahidi Baba Akhshik, född 1986-08-06, för försök till utpressning samt brott mot vapenlagen till fängelse 1 år.

Shady Teddy Ahmed Laham, född 1986-11-28, för försök till utpressning till fängelse 1 år

Zobak Mamand, född 1987-11-03, för grovt bedrägeri, försök till grov utpressning samt försök till utpressning till fängelse i 1 år 6 månader.

Samir Trabelsi, född 1982-07-14 och medborgare i Danmark, för rattfylleri, narkotikbrott samt brott mot vapenlagen till 80 dagsböter å 50 kr.

TT


7 responses to “Skottlossning i Norrköping

 • ollirein

  Det är inget att bry sig om vad de IQ-befriade arabiska aporna tjattrar om. De sitter väl där de ska vara för tillfället. Men jag förstår inte att de får ha tillgång till datorer där de är. Där bör det vara stenhuggeriverktyg som gäller.

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Ja så länge de utrotar varandra,har inte hellre jag något emot deras skottglädje.Men tyvärr finns det väl inte ammunition nog,för att rensa upp helt. Självsanering är inte bara ett bra miljöförebyggande medel,det skapar på sikt ett bra mycket bättre ekonomiskt läge för landet.

  Gilla

 • boutros

  BC FOR LIFE, fuck alla andra småbarns gäng!! jag är en bc lover även om ja e outlaws!! 🙂 david

  Gilla

 • NÅGON

  BC FOR LIVE! FUCK ALL THE OTHERS!!

  Gilla

  • Pettersson

   Till NÅGON; Tack för din artiga kommentar, den visar vilken intellektuell kapacitet du besitter. Ta det gärna på svenska också – om du kan.

   Gilla

 • norrköping

  det där är inget, kriget har inte börjat än.. detta är bara lugnet innan stormen.. BC ❤

  Gilla

 • Johnnyboy222

  Wohoo, lite mer spännande kulturyttringar. Tur vi har våra invandrare som gör våra liv så mycket mer spännande….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: