Mohamed Omar intervjuar Ahmed Rami


Mohamed Omar är författare, poet, islamist och stödjer Hamas.

Ahmed Rami är mest känd för att ha grundat Radio Islam, är islamist och anser att judarna hotar världen. Båda herrarna är antisionister och förnekar förintelsen.

Hela intervjun kan ni läsa HÄR.

Mohamed Omar: Sverige förändras i snabb takt bland annat  till följd av massinvandringen, vad tycker du om den?

Ahmed Rami: ”De borde inte ta in så många invandrare. Det är knappt några verkliga flyktingar som kommer. Särskilt de så kallade ”muslimer” som kommer hit. De bara förstör islams rykte. Om vi ska ha islam i Sverige, så ska det vara svensk islam. Den sämsta reklam vi kan få är dessa ”muslimer” som är här bara för att utnyttja systemet och beter sig illa. Viss invandring kan man ha, men man måste kunna ta hand om dem som kommer. Det kan vi inte.

Svenskar är verkliga muslimer. De är ärliga, noggranna, rättvisa. De är mycket fina människor. De har islam som ideal, som värderingar, medan många av invandrarna bara är muslimer till namnet.

Du har islam som ideal och du har islam som samfund. Många utanför samfundet är goda muslimer, medan många innanför samfundet är icke-muslimer på grund av sitt dåliga beteende och ruttna värderingar.”

− Pettersson håller för första gången med en islamist dessa ”muslimer” som är här bara för att utnyttja systemet och beter sig illa. Kunde knappt ha sagt det bättre själv, tack Ahmed Rami.

På filmen nedan debatterar terroristexperten Magnus Ranstorp och Mohamed Omar en kritiserad rapport, som menar att det finns muslimska åsiktspoliser i Malmöstadsdelen Rosengård, som tvingar kvinnor att bära slöja.

 


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: