Israels lagliga blockad


Våra media fylls av snyftreportage om den ”olagliga” blockaden av Gaza men det är krig mellan Hamas och Israel och i krig är blockader tillåtna. Hamas stadgar talar om att utplåna staten israel och mörda alla judar.

Hamas har sänt 10 000 tals raketer mot civilbefolkningen i Israel vilket ger Israel rätt att försvara sig. För att skydda israeliska civila från attacker från terroristorganisationen Hamas verkställer den israeliska marinen en laglig blockad av sjövägen till Gaza. Detta med tanke på tidigare försök av terrororganisationen att smuggla vapen över havet och via land. Det är viktigt att israeliska styrkor inspekterar alla varor och material märkta för Gaza innan de förs in och detta är svårt att göra till havs.

− Hamas och andra islamistorganisationer har som mål och att utplåna Israel och införa ett islamistiskt rike över världen. De skiter fullständigt i hur det går för palestinierna och den svenska vänstern har inte fattat att de blir blåsta av religösa, högerextrema fanatiker.


One response to “Israels lagliga blockad

  • Robinsson

    Jag tycker att ni överdriver oerhört på den här bloggen när det gäller muslimer. Det finns egentligen bara två fel på muslimerna, inte fler.
    Allt vad de säger och allt vad de gör är fel, men knappast mer än det.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: