Slöjtvång för pk-journalist


Av Stefan K

Marie Hebelius Svahn heter en journalist på GT. När hon i fredags deltog i den första fredagsbönen i Göteborgs nya moské avslöjades en del prekära fakta.

Först beskrivs hur hon med hjälp av flera slöjor tvingades skyla varje centimeter av naken hud:

”Den illa sittande slöjan envisas med att ideligen kasa ner i nacken. Jag har definitivt inte fått in den rätta snitsen och får en del roade blickar och nyfikna frågor om vem jag är. En envis glipa mellan tröjan och jeansen avslöjar dessutom en bit naken hud. En pinsamhet som avhjälps med ännu en slöja”.

Därefter får läsaren veta att kvinnorna tvingades sitta på balkongen och inte bland männen:

”En trappa upp bakom en balustrad i ek finns vi kvinnor. Från läktaren kan vi kika ner på männen genom ett rutmönstrat galler i ek”.

Svahn avslutar artikeln med en egen formulering:

Men jag förstår ändå att det inte finns någon Gud utom Allah och att den nya moskén tillhör honom och att ALLA är välkomna hit”.

Marie Hebelius Svahn tillhör uppenbart de människor i Sverige som låtit sig duperas av den muslimska världen och deras hemliga agenda. Vilken den är kan ses i den norska dokumentären Det muslimska brödraskapet som jag hänvisat till i tidigare artiklar. Se den Marie och följ upp den med de två övriga sevärda dokumentärerna Slaget om muslimerna och Undercover Mosque. Som kvinna finns det all anledning att vara skrämd över ett allt större muslimskt inflytande i Europa. Se och lär!

Källa: GT och PI

I slutet av Hebelius Svans artikel finns en e-postadress. Utnyttja gärna den.


3 responses to “Slöjtvång för pk-journalist

 • Eva-Marie

  Tack för tipset Stefan, jag har nu mejlat henne.

  Gilla

 • Pettersson

  Könsdiskriminering godkänd av den svenska staten. De påstår att det är religionsfrihet men islam är ingen religion det är en ideologi som vill föra oss tillbaks till medeltiden.

  Gilla

 • ollirein

  Jag vet inte vad ni tycker, men här skulle jag gärna se burka eller nigab. i just det här fallet anser jag det motiverat. Varför? Ja det får ni väl lista ut själva, men det har något att göra med betraktarens öga.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: