Ingen tar varningarna på allvar.


Av Stefan K

Jag tipsade igår om den norska dokumentären ”Det muslimska brödraskapet” och den gav återigen rysningar över hela kroppen.

Med den svenska dokumentären ”Slaget om muslimerna”, den brittiska ”Undercover Mosque” i färskt minne och efter att för tredje gången sett den norska ”Det muslimska brödraskapet”  måste man fundera över om våra beslutfattare aldrig ser på TV eller varför de av någon anledning inte tar varningssignalerna på allvar?

I dokumentär efter dokumentär, i filmklipp efter filmklipp, hör vi högt uppsatta muslimska ledare öppet erkänna deras dolda agenda. De vill göra hela världen till en enda islamisk stat och detta pågår i det tysta redan nu. I gårdagens dokumentär hörde vi muslimer som flytt till västvärlden varna oss för att ta lätt på frågan. Vi hörde också högt uppsatta muslimer säga att Islam ska ta över Europa, men inte genom vapen och våld, utan genom fredliga medel och detta sker redan nu med hjälp av infiltration och lättpåverkade politiker. Det sägs också i dokumentären att det finns mellan 40-50 miljoner muslimer i Europa redan nu och eftersom muslimska kvinnor föder många fler barn än de europeiska, så kanske det bara dröjer 20-40  år innan muslimerna är i majoritet.

Två saker i dokumentären fastnade jag särskilt för. En muslimsk ledare säger till reportern på en fråga om vad som händer om man konverterar från Islam till en annan religion: ”Antingen ångrar du ditt val eller så blir du avrättad”.

I Egypten där stora delar av dokumentären spelats in är det de vänsterorienterade grupperna som tar störst avstånd från islamisterna. I Sverige och övriga Europa är det samma grupper som starkast ger sitt stöd till Islam och dess mer radikala utövare. Snacka om paradox!

Nu kan du se dokumentären ”Det muslimska brödraskapet” på Axess webbsida. Gör det för guds skull! LÄNK


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: