Det vänsterextrema slöddret

Av Stefan K

Det verkar som att det vänsterextrema slöddret hittat fler måltavlor än SD att angripa med sina odemokratiska metoder.

På Nationaldagen anordnade kristna grupper en organiserad bön på fler än hundra platser runt om i Sverige.

I Göteborg samlades 500 deltagare på Gustav Adolfs torg för att be och sjunga under parollen ”Jesus är herre”. Ganska snart stördes mötet av ett gäng anarkister som tågade in på torget och började skandera mot rasism och nationalism.

Att detta vänsterslödder tappat all logik i sin strävan att störa vårt demokratiska samhälle, visar det faktum att slöddret bestod av etniska svenskar och den kristna samlingen av en mängd olika etniciteter. T.o.m. diakonen Eva Clarängen som kämpar för flyktingar och ett mångkulturellt samhälles överröstades med slagord om att inga flyktingar ska utvisas.

Nog är detta vänsterslödder en tragisk och märklig skara individer och nog finns det skäl för rättsstaten att närmare granska deltagarna i dessa s.k. demonstrationer. De verkar vara en psykisk labil samling som ser ut att vara kapabla till vad som helst.

Källa: Dagen

1 thoughts on “Det vänsterextrema slöddret

  1. Kanske det bästa som kunde hända Kristna människor i Sverige har den största förståelse för blattar och kriminella . Dom har bara en lösning på alla problem – vi måste komma närmare Jesus – vi måste lägga oss i Jesus händer – Jesus kommer att komma tillbaks till jorden och då ska han förinta sina fiender etc etc

KommenteraAvbryt svar