43 män i smink arresterade


Av Pettersson från Fjärran Östern redaktionen

Saudiarabiens fruktade islamiska sedlighetspolis arresterade 43 män under en konsert på ett hotell och myndigheterna överväger att vidta särskilda åtgärder mot dem, enligt lokala medier.

Ledamöter av kommissionen för främjande av dygd och förhindrande av ett osunt liv stormade hotellet i västra delen av staden Mecka och grep 43 manliga personer, som bar smink i ansiktet.

”De kommer alla att få träffa åklagaren i Mecka för förhör… särskilda åtgärder kommer sedan att vidtas för deras beteende och situation”

− Pettersson tycker att den saudiska sedlighetspolisen är fantastisk, hitta 43 stycken bögar som inte finns i de muslimska länderna. Otroligt duktigt.  

Emirates


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: