Så här vill jag se dom


Av Stefan K

För mig slutar kvällen med denna kortfilm. För andra kanske dagen börjar med den.

Filmsnutten är från Nationaldagsfirandet där några kommunistflator störde en privat tillställning som ett antal SDU:are anordnade på Waldemarsudde. Det tragiska är egentligen att SDU:arna tvingades flytta sin tillställning med kort varsel, då kommunisterna fått nys om denna och planerade att störa. Inte ens privat får de vara ifred och visar att media och våra politiker har en del problem att brottas med, för problemen stavas inte SD eller SDU. Problemen stavas AFA, SUF, RS, Ung Vänster och andra bokstavskombinationer med vänsterprägel.

Jag älskar polisen som talar om för flatan att ”sluta jiddra”.

Det är så här jag vill se de odemokratiska krafterna bland våldsvänsterns representanter. Släpandes i marken av starka poliser mot en polispiket som tar dem till närmaste häkte.

Nu kan jag lägga mig med ett leende på läpparna. Hoppas ni vaknar till en ny arbetsvecka med samma leende. God Natt Sverige!


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: