Finanskrisen berodde på massinvandringen


Av Pettersson
Storbritanniens premiärminister David Cameron går till hårt angrepp mot den tidigare Labourregeringens invandringspolitik. I sitt senaste utspel går han så långt som att påstå att ”den ohållbara invandringen” är en av orsakerna till Storbritanniens nuvarande kris.

Det var i sitt tal inför världseliten i Davos under fredagen som den konservative David Cameron pekade ut den tidigare regeringens ”ohållbara nivå av offentliga utgifter och invandring” som ett par av huvudorsakerna till den ekonomiska krisen, enligt Daily Mail.

Camerons koalitionsregering tog makten efter valet i maj förra året, mitt under pågående finanskris. Kraftiga åtstramningar inom den offentliga sektorn har lett till våldsamma protester på flera håll i landet. Regeringen har tidigare gett trevande löften om åtgärder för att ta itu med frågan om massinvandringsproblematiken, som var en het potatis i valet. Bland annat har man lovat att nettoinvandringen inte ska överskrida 100 000 personer per år.

– Pettersson konstaterar att Cameron lovar en nettoinvandring av max 100 000 personer per år. Det är ungefär 20 % av Sveriges nuvarande i förhållande till folkmängd.

Källa: Dailymail  


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: