”bär hijab eller så dödar jag dig”

Av Pettersson                                                

“Hör här, Alya. Jag varnar dig, om du inte börjar bära hijab igen före den 19 juni kommer jag att skada dig. Jag kommer att döda dig. Jag ger dig en frist på tio dagar. Du har skämt ut din familj. Du skulle inte ha gjort det.

Jag har sett dig på Edgware Road och om jag ser dig igen så kommer jag att döda dig. Din familj kommer också råka illa ut. Ni är alla hyndor! Horor!”

Denna artikel handlar om något så utbrett och vanligt som skamvåld. Dagligen utspelas samma scen runtomkring i Europa: islam och dess förespråkare kan inte förlika sig med våra västerländska värderingar om kvinnors frihet och självständighet, och många muslimska män väljer att upprätta sin släkts ”heder” genom att tillgripa hot och våld.

Vad som är ovanligt i det här fallet är att en ung muslimsk flicka vågade stå emot hoten och förtrycket från omgivningen och gjorde en polisanmälan.

Familjen blev naturligtvis mycket rädda, och isolerade sig i lägenheten. Efter mycket vånda beslutade de sig för att polisanmäla kusinen, ett mycket ovanligt steg inom muslimska släkter. I och med detta får vi kafirer en ganska ovanlig inblick i vad som försiggår bakom lyckta dörrar hos många av våra muslimska grannar.

Rättegången vid Isleworth crown court avslutades för ett par dagar sedan, och Mohamed Al-Hakim befanns vara skyldig till mordhot. Dom kommer fastställas vid senare tillfälle.

”Kvinnor sa: Tror du att jag har den här sjalen frivilligt? Näe, det är mina barn som tvingar mig. De blir ifrågasatta i skolan för att de inte är goda muslimer.” Nalin Pekgul (S) om Tensta.  

Källa: Daily Mail This Is London PI

2 thoughts on “”bär hijab eller så dödar jag dig”

  1. Det vet du väl Pettersson, att alla som bär slöja gör det frivilligt.Det du skriver kan ju bara inte vara sant på gränsen till islamofobi?
    Jag har skälv hört kvinnor med slöja säga att de gör det frivilligt, alternativet kan annars kanske bli fritt fall från en balkong!?

Kommentera