Bomb exploderade i Malmö


Av Pettersson

Sydsvenskan rapporterar om ett kraftig explosion i familjen Thornströms hem i Malmö igår.

Leif Thornström 70, berättar att han hade tur som stod med ryggen till och blev inte särskilt skakad. Min fru stack in huvudet och citerade Jönsonligans Dynamit-Harry: ”Det var en jävla smäll”.

Efter smällen så fick köket saneras med öppet fönster eftersom det luktade sprängd brunkål, man har ju varit med om lite gasaktigt när man ätit kålen säger Leif Thornström men detta var värre.

Bombtillverkaren Lantchark i Harlösa är inte helt främmande för dessa plötsliga explosioner, orsaken kan vara att tillverkaren misslyckats i steriliseringsprocessen eller att kylkedjan brutits. Jan Bremer från tillverkar säger sig ha fått rapporter om en handfull kålbomber och har lärt sig mycket av dessa samtal. − Sådant här får inte hända säger han.

− Pettersson har tidigare skrivit om farliga produkter som ärtsoppa och bruna bönor, jag tror vi får placera brunkålen i samma kategori av miljöfarliga ämnen.


One response to “Bomb exploderade i Malmö

  • Eva-Marie

    Ja så kan det gå när inte haspen är på! fy för.
    Då får jag räkna mig till de lyckligt lottade som sluppit sådana köksexplosioner. Har dock inte haft brunkålskorvar i kylen utan surströmmingsburkar som nästintill varit runda. Det kunde blivit en jävla smäll.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: