Var är du Lena Sundström?


I stora delar av våra större städer attackeras urbefolkningen numera dagligen. Den gamla befolkningen som numera är i minoritet attackeras av stora grupper som ställt sig utanför samhället och som helt struntar i lagen och minoriteters rättigheter. 

Var är du Lena? Var är du när urbefolkningen utsätts för stenkastning, raketbeskjutning, bränder, misshandel och verbal terror som svennehora och svennejävel jag ska döda dig.

Respekt Lena, respekt! Ställ dig på de svagas sida för en gångs skull! Du är väl inte oikofob?

Oikofobi är ett begrepp som myntades av den engelske filosofen Roger Scruton .

”Begreppet ringar in en avog inställning till det invanda, hembygden, sederna och traditionerna. (…)Redan George Orwell tangerade oikofobin då han talade om en i Europa utbredd ‘negativ nationalism’ med vilket avsågs ett slags masochistiskt självhat ägnad att utplåna den egna värdegrunden.”


One response to “Var är du Lena Sundström?

  • Stefan K

    Lena Sundström är en pinsam hobbyjournalist som enbart lyckats få jobb på pajaskanalen TV4, där bevisligen inga meriter och kunskaper krävs.

    Dock ska sägas till Sundströms försvar, att hon inte är ensam. Jag har inte sett en enda studiodebatt där journalister sitter och försvarar svenska kvinnor och flickor mot trakasserierna, hoten och våldet från personer med utländsk bakgrund.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: