Svält och Socialism – går hand i hand.


Av Olli Rein

När jag var inne på Rättvisepartiet Socialisternas hemsida genom Stefan K: s inlägg, såg jag att de gladdes över att snart skulle det kunna bli hungerkravaller över hela världen, precis som det var i Sverige för ca 100 år sedan.

Med illa dold förtjusning räknade de upp några av de länder där detta skulle kunna bli verklighet, och var det redan hade varit kravaller för de högre matpriserna. Det var som vanligt det kapitalistiska systemet som inte kunde föda Jordens kraftigt växande befolkning, men de stater som nämns är till största delen endera socialistiska eller islamistiska och de flesta är även överbefolkade.

Hur man ska lösa de kriser man målar upp har man inget förslag på. Att ha en fungerande inre marknad för livsmedel, brukar vara det första man försöker lösa i även de fattigaste länderna. Men då finns det till och med de som är så urbaniserade i vårt Europa, så att de anser att all framställning av livsmedel ska ske i den fattigaste delen av Världen, så att de har något att exportera och på så sätt kunna köpa dyra Europeiska varor i utbyte mot mat.

På lång sikt kan inte heller de fattiga och starkt religiösa människorna producera mest barn per kvinna i världen. Det måste göras ingrepp mot deras möjligheter att föda fler barn än två till tre. Varje vuxen människa är ansvarig för sina handlingar, och för varje barn de sätter till världen. Även de länder som har en bättre ekonomi i grunden än de allra flesta av de allra utfattigaste är oftast muslimska länder, och där handlar barnafödandet om makt.

Genom att skaffa många barn bidrar föräldrarna till de maktlystna Islamisternas drömmar om Världsherravälde och en seger för Islam som religion genom att använda demografin som vapen. Ju fler unga demoraliserade, marginaliserade och svältande människor, ju lättare blir det för Islams härskare att erbjuda en framtid till dessa, som består i att de blir en del av deras krigsmakt, i utbyte mot gott om mat och andra förnödenheter.

De totalt blåsta medlemmarna i Rättvisepartiet socialisternas förslag är ytterligare radikaliseringar bland Världens fackföreningar, bonde -, miljö- och ungdomsrörelser.

Hur det ska hindra folk från att svälta nu och i framtiden förtäljer inte Rättvisepartiet. Det och att det främst är radikaliserade grupper inom radikaliserade samhällen som drabbas tycks inte bekymra dem.

Kanske lite bättre ordning och lite mer initiativ för att producera mera nyttigheter istället för att stjäla av det lilla som finns, och för övrigt ha siesta till resten, kanske skulle skapa ett bättre liv för oerhört många.


2 responses to “Svält och Socialism – går hand i hand.

 • Stefan K

  Det är som du säger Olli.
  Rättvisepartiet socialisterna är, förutom att de själva är pinsamma i sig, lika okunnigt pinsamma om verkligheten som många vänstersocialistiska organisationer verkar vara.
  Matbristen, svälten och fattigdomen är som störst i 3:e världen. I 3:e världen har man också en nativitet som vida överskrider allt annat vi ser. Fattiga, arbetslösa och svältdrabbade människor skaffar inte sällan 8-12 barn i tron att det ska hjälpa dom ur krisen.
  Okunnighet från deras sida, men också oansvarigt från 3:e världens myndigheter som inte har viljan eller kunskapen att förhindra detta. Vi är för mycket människor på jorden, det har alla forskare fastslagit. Maten och jobben kommer inte att räcka till, men varför kan inte Rättvisepartiet socialisterna förklara varför vi i den moderna världen som kommit till insikt med detta, ska tvingas rätta till alla fel?
  Personligen tror jag att medlemmarna i Rättvisepartiet socialisterna sitter hemma med en stor platt-tv, en dator av senaste modell och reser till Thailand en gång om året.
  Hyckleriet är kommunismens starkaste sida.

  Gilla

 • Olli Rein

  Jag undrar vad denna Kristoffer Lundberg säger när hans bidrag inte kan betalas ut, och Muslimerna är i majoritet och bestämmer att de pengar som finns först och främst ska gå till muslimska flyktingar i Sverige. Det kanske sker fortare än kvickt, om Kristoffer & kompani får bestämma. Då kanske de ändå vaknar upp från sin naivitet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: