ISLAMISM och FASCISM


Av Pettersson från bloggen Snaphanen.DK

Allt som krävs för att ondskan skall segra är att rättskaffens män gör inget, citat Edmund Burke. Tolerans blir brottslig när den visas mot ondska, citat Thomas Mann.

– Idag finns ännu inget direkt motstånd mot islamiseringen av Sverige, en svag protest märks från en del partier. Islamisterna återfinns i alla delar av samhället och tillåts i stort sett att verka i alla TV-kanaler, tidningar, partier och organisationer, undantagen är få. Man har bildat oheliga allianser med kommunister, socialister, feminister, liberaler och humanister, alla ont anande om vad som komma skall. Fascistiska ideologier får ökat fotfäste i landet. Kriminella nätverk utvecklas och integreras i den politiska processen.
Utvecklingen går mot en ökad polarisering i samhället och våldet trappas upp, myndigheterna tappar kontrollen över samhällsutvecklingen. Livskvaliteten eroderas inifrån, kvalitén på sjukvård, allmänna försäkringssystem och övrig samhällsservice blir oacceptabelt låg p.g.a. de enorma kostnaderna. Fascistiska och Islamistiska partier bildas, folk strömmar till partierna i en ökande omfattning eftersom många känner sig hotade av det kraftigt ökade våldet och många söker därför skydd i dessa typer av extrema organisationer och partier på grund av ren rädsla.
– Nedmonteringen av den svenska välfärden blir ett faktum, länder som Libyen och Argentina passerar Sverige 2030, enligt en nyligen gjord FN prognos, the HDI-Human Development Index[1]. Industrisamhället som mödosamt byggts upp under århundraden förstörs, den svenska modellen som vi känner den idag upphöra att existera.

Dokumentet är tänkt att nedladdas gratis och på så sätt få en stor spridning, pdf:en är en form av informationskryssningsmissil. Jag själv är en vanlig svensk arbetare och är politiskt obereoende men jag vet att mina vänner blir väldigt engagerade när de ser sådana här vidrigheter på bild och det är det som är av yttersta vikt.

Läs och ladda ner här: Anders Ohlsson: Hotet Inifrån, pdf bog, 118 sider. 

Den som, med uppsåt att riket eller del därav skall, med våldsamma eller eljest lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket skall sålunda lösryckas, företager handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, dömes för högförräderi till fängelse i tio år eller på livstid eller, om faran var ringa, i lägst fyra och högst tio år.


One response to “ISLAMISM och FASCISM

  • halford

    Det är de Sverigevänliga som är onda idag.
    Moderater och islamister slåss under samma flagga.
    Det är väldigt märkligt för den som ids tänka något sånär lite.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: