Kriget i Rosengård


Av Pettersson

Kväll efter kväll pågår det krig i Sverige, kriminella invandrargäng beskjuter poliser och allmänhet med raketer, det hittas hemmagjorda bomber, raketer skjuts både från marken och från lägenheter.

Media rapporterar om stökiga ungdomsgäng men mordbränder i olika fastigheter, raketbeskjutningar mot folk, fastigheter och bilar, bilbränder, beskjutningar med raketer mot en bensinstation är inte ”stök” det är livsfarliga upplopp och förövarna är inte några små oskyldiga gossar, de är kriminella invandrargäng. En del av de identifierade är över 30 år, de är vuxna och ska behandlas som sådana.

Upploppen har säkert sina skäl, varav arbetslösheten är ett men i stället för att ”kriga” på nätterna kanske rövarna kunde jobba sig trötta med snöröjning på dagarna tills de tar sitt förnuft till fånga och skaffar sig en utbildning och ett jobb.

Här finns bilder

Källa: Sydsvenskan KVP Skånskan  

− Petterssons tog på lunchen en sväng och inhandlade både Aftonbladet och Expressen, bläddrade snabbt igenom båda och konstaterade att dessa, våra största kvällstidningar inte hade en rad om kriget i Rosengård, inte en rad, inte ett ord, INGET!!!


6 responses to “Kriget i Rosengård

 • Eva-Marie

  Nu har sydsvenskan uppdaterat. Rubrik: samtal skall lugna Rosengård.
  Jaha då var vi där igen,tycker det känns igen. prata prata prata men ingen handling och framför allt ingen politisk handling för det kan vara obekvämt.Vad tycker ni, är det fler än jag som hört det förr? http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1358704/Samtal-ska-lugna-Rosengard.html

  Gilla

 • Pelle P

  Finns mycket snö i andra länder som dom kan flytta på.

  Gilla

 • Eva-Marie

  Du har rätt Pettersson, nu efter snön är Malmö så fruktansvärt smustsig, det som göms i snö.Jag tror inte det klientelet vill städa de vill endats glida runt i sina BMV och vara King. Det är de ”coola” gossarna vi snackar om.Respekt du vet?
  Man blir trött….och så pumpar vi in mer pengar..

  Gilla

 • Pettersson

  Bra fråga Allemand.

  Snö finns i andra delar av vårt land Eva-Marie, det skulle nog inte skada att dessa yngre män fick byta miljö ett tag och när snön har töat bort finns det en massa skräp att städa upp så syllsättning är nog inga problem. De kan t.o.m. få lön samma lön som de har i bidrag nu.

  Gilla

 • allemand

  Var är Lena Sundström?

  Gilla

 • Eva-Marie

  Hej Pettersson. Nu är det lite försent att skotta snö här för det har töat bort men jag fattar din poäng.

  Så himla nära det var att jag blev beskjuten på motorvägen igår.
  Vi är i krig.
  Ullenhag med vänner har vänt svenskar ryggen och gullar ensidigt med muslimer och bombpojkar/män.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: