Asylbedrägerier finansierar terrorismen.


Av Olli Rein

I Bloggen ”Verklighetens folk” tar man idag söndagen den 16/1 2011 upp hur Vänstern med list ordnar amnesti åt illegala invandrare. Samtidigt så hjälper man flyktingindustrin i de länder flyktingarna kommer från, och den del av flyktingindustrin som sköter transiteringen genom Europa.

Slutligen hjälper man även den del av flyktingindustrin som verkar i mottagarländerna, där Sverige, Norge och Storbritannien är de populäraste målen. Alternativt så sköter Vänstern själva den delen som handlar om att få tillgång till mottagarlandets flyktingmottagningar

Man tar bland annat upp fallet med Maria Amelie en papperslös invandrare från Kaukasus, som har bott 8 år i Norge alltsedan hon var 14 år och har klarat sig bra. Hon pratar och skriver norska bra och har tagit en examen vid NTNU för Statoil.

Förra året klev hon ut ur garderoben och presenterade sin bok ”Olovligt norsk” och blev vald till årets norsk av tidskriften Ny Tid, skrev krönikor i Aftenposten och höll föredrag i hela landet. Mer om henne kan ni läsa här.

Det problematiska för den norska regeringen blir nu att försvara sina ställningstaganden i de olika migrationsfall de har att avgöra. Om man automatiskt ger Maria uppehållstillstånd så går man nämligen mot sina normer, där uppehållstillstånden ska gå till de mest utsatta människorna, inte till dem som bevisat att de kan klara sig bra i Norge.

Dessutom blir det till ett dilemma, då alla vet att det är en storindustri av svartjobbare som håvar in enorma pengar på att smuggla människor till Europa.

Många av flyktingsmugglarna är dessutom terrorister, avslöjar Jihad i Malmö den 15/1 2011, och en mycket stor del av dessa smuggelpengar finansierar den terrorism, som bedrivs i de länder som flyktingarna kommer från.

Alltså är det en förutsättning att kunna bedriva terrorism, som Vänsterorganisationerna i mottagarländerna säkerställer. Kanske är det också deras mål, att få den här rundgången på pengar att urholka givarländernas välfärd, och att kunna införa Islamiseringen med Sharialagar i flyktingarnas hemländer med hjälp av flyktingarnas pengar.

Utan Vänsterns agerande som nyttiga idioter för flyktingsmugglarna, så hade inte terroristerna kunnat bada i pengar och därigenom utföra sina terrorhandlingar i t.ex. Somalia.

Ni hittar också asylvänsterns nyttiga idioter i helgen 15-16/1 2011 vid flyktingförvaret Sagåsen i Kållered utanför Göteborg, där de försöker förhindra en redan beslutad avvisning till Irak.

Flyktingsmugglarna badar likt Joakim von Anka i pengar


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: