Problem med internet – musikvideor 22:45 utgår tills vidare.


Av Olli Rein.

På grund av problem med Internet som inte fungerar fullständigt, så tar jag ett uppehåll med mina dagliga musikvideor 22:45 tills tekniken fungerar hemma i byn.

Det är tyvärr så att vi som bor i mindre tätorter och är mer beroende av fungerande Internet än andra, väldigt ofta har problem med våra uppkopplingar, och oftast har vi bara stora Telia och deras helägda dotterbolag att välja mellan. Skillnaden mellan dessa är för det mesta marginell.

Jag vet inte heller vad ni tycker om det jag gör, då det inte är särskilt ofta jag får någon respons, varken god eller dålig. Min idé har varit att leverera något mera lättsmält framåt kvällskröken, både för våra trogna läsare och för dem på våra grannbloggar.

Jag vet ju inte om det genereras besökare till bloggen genom detta, då det inte går att särskilja olika besök till inläggen på bloggen, men det märktes en viss ökningen direkt efter att jag skaffat en fast tid för när musikbloggen publiceras varje dag.

Om inget intresse finns bland er läsare, så ska jag naturligtvis inte fortsätta med de kanske 15 – 25 som kan återstå fram till och med 1970 – talet. Om det minns jag tyvärr inte mycket mer än Pettersson brukar säga att han gör.

Ni kan väl vara hyggliga att skriva en kort kommentar om vad ni tycker, så jag vet hur jag ska göra.

Mvh Olli Rein


One response to “Problem med internet – musikvideor 22:45 utgår tills vidare.

  • Pelle P

    Kör på med musiken. Man blir lite nostalgisk av infon & låtarna du lägger ut. Dessutom så behöver man lyssna på lite musik mellan alla tokigheter som händer här i landet.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: