Nya Moderaterna vill ha din åsikt i julklapp!

Av Olli Rein

Det kom på eftermiddagen idag ett mail till mig från Moderaterna och deras nya partisekreterare Sofia Arkelsten.

Hon vill ha mina åsikter i julklapp! Jomenvisst jag brukar ju vara full av åsikter, även om alla inte alltid är så bra, så varför inte!

Först måste jag få det sagt, att jag får flera partiers officiella mail till min mailbox, och i mån av tid och lust händer det att jag läser ett och annat av dem som ser intressanta ut på något vis.

Däremot har jag aldrig varit partipolitiskt bunden, och har heller inget intresse eller tid för sådant. Jag ser det som inbundet och tråkigt att gå på långa möten, där utgången oftast redan är känd före mötet. Nej, det är inget för mig.

Men varför skriver jag om det då? Jo jag tänkte att jag skulle få Er att ge henne Era åsikter, det kan ju bli flera hundra om man tittar på våra siffror på Fria nyheters Bloggtopp över en längre tidsperiod än en enskild dag. Jag tror att Nya Moderaterna skulle uppskatta era åsikter till och med mer än mina. I mycket förkortat skick, återger jag här vad Sofia skrivit.

Vi vill ha din åsikt i julklapp!

Idag lanseras julkampanjen! Det är en lite ovanlig kampanj eftersom den går ut på att vi är lyssnande. Budskapet är tydligt: vi vill få in åsikter, både från medlemmar i Nya Moderaterna och även från andra intresserade. Vi behöver nämligen öppna upp oss och lyssna på fler i vår fortsatta förnyelse.

Ju fler människor som bidrar i vår verksamhet, desto bättre kan vi fånga upp fler frågor och vara tillgängliga för en mångfald av åsikter och synpunkter. Alla tankar om hur vi kan göra Sverige till ett bättre land att arbeta och verka i är viktiga.

Julkampanjen är ett enkelt sätt att göra flera röster hörda och en start för att bredda engagemanget i vår egen förnyelse. I detta arbete behövs du. Säkert har du idéer och funderingar kring Moderaternas fortsatta utveckling. Skicka in dem till oss så kan vi tillsammans göra Moderaterna ännu bättre.

Du hittar själva frågorna på www.moderat.se eller http://kampanjen.moderat.se. Kampanjen finns också som flygblad – ladda ner det här: http://bit.ly/julkampanj_flygblad

Glad Lucia!

Sofia Arkelsten

Partisekreterare

Bortsett från att hon missade Luciadagen med ett dygn, så är det väl bra att hon frågar många om deras åsikter. Väldigt bra är ju om många tar upp samma fråga, då kanske de inte kan nonchalera vad de flesta av oss förmodligen har som åsikt. Maila på!

1 thoughts on “Nya Moderaterna vill ha din åsikt i julklapp!

Kommentera