Ska vi elda böcker med varandra?

Idag är det 9 år sedan galna islamister kapade några flygplan och flög dem rakt in i World Trade Center och Pentagon. De dödade 3000 människor i den barmärtige gudens namn ─ tusentals muslimer över hela världen firade ”segern” på gatorna skrikande ”Allahu Akbar”

─ Nu är det ett jävla liv för att en galen präst i Florida vill protestera mot dessa mord och den mördarna kallade den store barmhärtige guden som är långt ifrån barmärtig, varken mot muslimer eller några andra. Det bästa vore om den gamle dåren fick elda sagoböckerna i fred och journalisterna gav fan i att rapportera om det, då skulle de enda som klagar vara prästens grannar som får rök på sig. 

─ Tänk istället om vi kunde bränna böcker med varandra. Jättelika bål med biblar och koraner över hela världen så vi i framtiden kunde slippa den där religiösa skiten som fördärvar vår jord.

Sedan undrar jag hur i helvete alla muslimer över hela världen kan vara så lättkränkta, de blir kränkta av streckgubbar, romantexter, lättklädda damer, brinnande böcker m.m.

Konstigt nog hörde jag inte en enda ”svensk” mussla klaga på kränkningen nedan, men de känner säkert mer sammanhörighet med en 1400 år gammal sagobok än med symbolen för det land de lever i nu.

2 thoughts on “Ska vi elda böcker med varandra?

  1. Det ligger mycket i det du skriver Tommy.
    Man hör aldrig ord om kränkning från andra grupper i vårt samhälle. Listan på DO-anmälningar från kränkta muslimer kan göras hur lång som helst och med de mest häpnadsväckande orsaker.
    Dessutom verkar folk från muslimska länder ha svårast att anpassa sig. Man hör aldrig dessa ständiga klagomål och krav från personer med bakgrund i Ostasien, Latinamerika etc.
    Ibland får man känslan av att myndigheter i västvärlden medvetet böjer sig från denna missnöjda och kränkta grupp, för att de inte vågar annat.
    Ingen vill ha självmordsbombare och upplopp på sin egen gård.

KommenteraAvbryt svar