Soheila Fors bygger stängsel runt sitt hus

ISLAM. Kvinnorättskämpen och KD-politikern Soheila Fors har nu skaffat kvalificerat skydd runt sin bostad. Detta efter hot, förföljelse, ett brandattentat och en nedlagd polisutredning. – Det känns inte som Sverige. Jag blir påmind om min barndom i Iran, när min pappa blev jagad, säger hon till Världen idag.

Soheila Fors. Pressbild av Per Johansson

Soheila Fors har arbetat mot hedersförtryck i många år. Soheila Fors är inte rädd för att säga vad hon tycker om islamistiskt kvinnoförtryck och om regimen i sitt gamla hemland Iran, men för den frispråkigheten har hon fått utstå mycket hat och hot.

I slutet av juli utsattes hon och hennes familj för ett brandattentat mot bostaden i Karlskoga. Någon ska ha kastat en brandbomb och tänt eld på altanen. Utredningen lades ner, enligt Soheila Fors utan att någon brottsplatsundersökning gjorts.

– Polisen var här och fotograferade den brända ytan på natten. Morgonen efter hittade vår granne spår efter gärningsmännen och material som använts vid antändningen, men polisen kom aldrig tillbaka. Kanske de är så belastade, jag vet inte, säger hon.

Om Soheila Fors på bloggen…

-Pettersson säger att vi får nog alla skaffa staket runt våra bostäder och anställa beväpnade vakter om utvecklingen fortsätter. Detta under förutsättning att vi får ha några bostäder kvar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Soheila Fors bygger stängsel runt sitt hus

 1. När ett avsnitt av På spåret hade en fråga om var man åkte, kunde man se 3 meter höga murar med taggtråd och stängsel ovanpå hela vägen. Snart har vi det lika här. Det var förresten Somalia.

 2. Bygga steket och murar för att skydda omliggande byar o. befolkning är också nödvändigt i närheten av de Grönas så högt förlovande Windkraft.
  I Tyskland händer allt som oftast,att dessa monster rasar samman av åldersskäl. Nu har det skett på nytt vid Schwanenwerder en ort i mellersta delen av landet.Ett flera hundra kilo tung bland föll 94 meter ner i närheten av byn i Sachsen-Anhalt.
  Likväl framhärdar de styrande dårarna att detta är framtidens energi !!

 3. Dessa personer som förföljer Soheila Fors och kommer från mellanöstern borde förverka sin rätt till asyl.

 4. Varför utreder inte polisen det som Soheila råkat ut för.Är man rädd för att kallas rasister möjligen ? Ska Soheila ha det så här för att man är så rädd för att det sinnessjuka vänsterpacket ska börja yla direkt om rasism ? Man offrar alltså henne och hennes familj på den förb_de pkismens nersolkade altare.Det finns bara ett ord att säga om det.YNKEDOM !!

 5. Inte så konstigt när hennes pappas antagonister har flyttat hit och precis som där uppbär stöd av regimen.

 6. Vilka länder har murar kring sina hus? Är det länderna i Norden eller i islamstyrda länder?
  Varför är det inte vanligt med murar eller höga stängsel i Norden?
  Grunna på dessa tre frågor borde våra politiker göra, men de anser säkert att göra det vore tecken på främlingshat och rasism och avstår.

  • Mig veterligen har jag bara reagerat på familjen Wallenbergs murar kring residenset i Djurgården. Samt ambassader.

  • Ja, Gamgubben.
   Jag har rest mycket utomlands och sett stängsel och murar i alla kulturer, min slutsats är att vi i Sverige inte behövt sådana.
   Södra Europa, fullt med murar.

 7. Tragiskt att invandrare som vill anpassa sig till det svenska samhället ska förföljas och de som ligger bakom inte lagföras.
  Snart behövs det en stor mur runt varje tomt och två doberman hundar som patrullerar på tomten.

 8. ”Mitt Europa bygger inga murar!”, ungefär så sa en snuskigt överbetald pajas. Men har man ingen koll på vilka som tar sig in i landet då får man så småningom börja bygga stängsel och murar inne i riket för att skydda det som måste skyddas! Bl a sk ”gated communitys” börjar komma även hit men har ALDRIG behövts tidigare.

  • ”Mitt Europa bygger inga murar!”

   Men min arbetsplats gör det och runt mitt hem är det en mur?

 9. Pk ogillar invandrare som vill leva som svenskarna.
  De vill ha lättkränkta offer, som röstar på deras partier hela livet.
  Vi ser samma sak i hela västvärlden. Minoriteter som tänker konservativt, kallas klassförrädare, husblattar och andra nedsättande epitet.
  Varför ska t ex alla svarta tvunget tänka exakt lika och då som vänsterextrema?
  De ser folks hudfärger och ursprung, som sedan ger dom samma politiska värderingar.
  Är inte detta rasistiskt? Utifrån hudfärg och ursprung, drar man förutbestämda slutsatser om hur de är och tycker politiskt.

   • För ett år sedan hade någon sprayat en hakkors i vår entré.
    Jag köpte en medel som tar bort allt klotter så den försvann på två röda.
    Därför bland annat vill man inte skriva med sitt eget namn .

 10. I huset jag bor har vi bevakningskamera i entrén, jag har gallergrind, ett bankvalvslås, nyanskaffad kameraövervakning.
  Soheila kan skaffa en viltkamera utanför huset.
  Tyvärr bör staten bjuda gratis till alla villaägare i tider när ingen går säker.

   • Då sitter de dåligt om någon kan ta sig fram och klippa ledningen.
    Mina är trådlösa men de måste matas med ström men det går inte att bryta strömmen utan bli filmad.

Kommentera