Trump tycker det är dags att lämna över till Turkiet, Europa, Syrien, Iran, Irak, Ryssland och kurderna att hitta en lösning

MELLANÖSTERN. Det var ett av Donald Trumps vallöften att avsluta USA:s krig i världen. Barack Obama lovade samma sak men medan Obama hyllades av de vänsterliberala för att Obama startade tre nya krig i Libyen, Jemen och Syrien. Duktigt gjort av en Fredspristagare. Trump som försöker avsluta några krig kritiseras dock.

Nu Twittar Donald Trump om att det är dags för kurderna och Turkiet att hitta en lösning. Efter flera år i Syrien är det dags för USA att låta andra ta ansvar för situationen.

I tweetarna skriver Trump att han vill ha ett slut på USA:s ”ändlösa krig” och ta hem landets soldater. Han medger att kurderna hjälpt USA att besegra IS men skriver också att ”de fick otroliga summor pengar och utrustning i utbyte”.

”Turkiet, Europa, Syrien, Iran, Irak, Ryssland och kurderna kommer nu att behöva lösa den här situationen”, skriver Donald Trump.

Men Trump varnar också Turkiet för att gå för långt i sin offensiv mot kurderna.

-Pettersson hoppas att Sverige inte inkluderas i Europa, men misstänker att Syriens president Bashar al-Assad är rätt nöjd…

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1181172459325800448?s=20

Läs fler Tweets Här…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Trump tycker det är dags att lämna över till Turkiet, Europa, Syrien, Iran, Irak, Ryssland och kurderna att hitta en lösning

  1. Blev det så bra som det var tänkt när Reinfeldt skickade våra JAS-plan till Libyen för att starta den ”Arabiska våren”.
    Storkrig och miljoner flyktingar blev det tack vare Moderaterna.
    Tänk er för i nästa val.

  2. Det är dags att USA låter Israel sköta sina egna affärer . Inte föra Proxykrig åt dem . Så långt har han rätt , en driven ledare . Det är min känsla i detta dilemma . USA skall hålla sina gränser där de befinner sig , på andra sidan Atlanten . I övrigt är Sveriges kommuners dåliga ekonomi Trumphs fel det med . Hur hinner han ? Mvh Sjöström

  3. En klok man han vet att dagens krig inte leder till något förutom en gränslös kostnad, ska man vinna ett krig idag så måste de använda atomvapen och där är vi inte än. Han sätter USA först både ekonomiskt och för han vill de bästa för de amerikanska folket, men detta har väldigt många svårt att förstå. Tänk om Sverige hade haft en man som honom då hade vi inte varit där vi är idag.

KommenteraAvbryt svar