Aftonbladet förlorar med 2,32 meter och 35 år

Klimat clownerna på Aftonbladet, drar till med att; ”Malmö under vatten 2100”!  Vattnet skall ha stigit 2,65 meter tills dess!

FjärranÖsternRedaktören säger: Amatörer,  i inlägget:

”Enkel räknelära för klimatjournalister del 2”

Drar jag med ”vetenskapligt säkra metoder ” och ”datorberäknad projicering in i framtiden”  den ”helt säkra” slutsatsen att   2064-11-01 , med stor klimat clowns sannolikhet så kommer alltså vattenståndet i Klagshamn ha stigit 4,976 meter.

Petterssons Bloggs beräkningar vinner alltså klimat-panik köret med 35 år och 2,32 meter!

 

 

 

I särklass sämst är dock NOAA, ”National Oceanic and Atmospheric Administration, USA” dom får bara ihop det till att vattnet i Malmötrakten stiger 0,49 mm per år!  Vilket skulle ge 4,9 cm på 100 år! Svårt att skrämma Greta med såna fjuttiga värden!

Diagrammet nedan som är HÄRIFRÅN  visar de 0,49 millimeterna per år!  Jag har lagt till ett par linjer på slutet som visar hur vattnet bör stiga för att komma till Aftonbladets 2,65 meter på 80 år!

11 thoughts on “Aftonbladet förlorar med 2,32 meter och 35 år

  1. Hade ju varit bra annars!att naturen renar sig självt.vem skulle vilja bo i Malmö är 2100 med tanke på hur staden ser ut idag.nä låt naturen ha sin gång

  2. Åter har någon skribent på Aftonslasken,läst Petterssons blogg !
    Denna nyhet publicerade han för en vecka sedan.
    Skrev då i en kommentar att det inte var den första stad som drabbades av högre moraliska krafter..Även Sodom o Gomorra spolades bort p.g.a. deras osedligheter.Kanske var det rent av samma arter,som fick simma som nu i överbefolkade Arabstaden Malmö…

  3. För mig får Aftonbladet gärna förlora med 53 meter på 2,32 år. Vem bryr sig?

  4. Aftonbladet är en seriös tidskrift som funnits i 180 år. Man håller sig inte vid liv så länge om man inte kör med raka rör hela tiden. Skulle en skribent skriva något tokigt så stoppas artikeln långt innan den publiceras av andra.

    Skriver de 2.65 cm så är det utom allt rimligt tvivel så.

    • Aftonbladet kanske var en seriös tidning med lite skvaller och sensationer tills 15 år tillbaka sen tog Jan Helin över och då började förfallet till en nivå ingen kunde drömma om. Hat lögner censur drev fy faan för den blaskan. Hur kan nån människa som har nån frisk hjärncell betala för detta skräp.

  5. Om vi tänker lite mer som journalister så är det faktiskt inte omöjligt att Malmö dränks, visserligen är det lite ovetenskapligt men om vi leker med tanken att allt vatten samlas just i Malmö – då kan ju havet stiga tiotals mil där.

    För mer exakta siffror får vi hänvända oss till någon medlem i Gretasekten.

  6. Jag skiter i vilket som, Malmö kan bara vinna på det när skitfolket som ha ockuperad stan spolas bort. Jag kommer vid den tidpunkten ändå sitter på ett moln och spela harpa och garvar 🙂

Kommentera