Eskilstunabo åtalas efter kommentar om tiggare på Facebook

IDIOTI. En Eskilstunabo i 60-årsåldern har åtalats misstänkt för hets mot folkgrupp. Enligt åklagaren har den misstänkte mannen skrivit en kommentar på Facebook som anses nedsättande mot personer som tigger.

Kanske inget att skämta om men rom och cola är gott.

Han skrev bland annat ”Kasta ut det där satans vidriga tjuvpacket omgående!”, enligt åtalet.

Inlägget skrevs i maj förra året och mannen erkänner att han skrivit det, men förnekar brott. I polisförhör berättat han att han tycker att anmälan är ”skitlarvig” och att det handlar om lösryckta meningar som han slängt ur sig.

Bakom polisanmälan står organisationen Näthatsgranskaren.

Hur mycket granskning tål Näthatsgranskaren?

-Pettersson menar att Näthatsgranskaren och åklagaren borde åtalas. Näthatsgranskaren och djurplågaren Tomas Åberg har fått statliga bidrag för att hålla på med larv, samtidigt som rättsväsendet inte har resurser att utreda våldtäkter och gruppvåldtäkter.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 thoughts on “Eskilstunabo åtalas efter kommentar om tiggare på Facebook

  1. Jag hetsar härmed mot folkgruppen djurplågare som jag hatar innerligt.
    Hoppas att all smärta de åsamkar sina oskyldiga offer drabbar dem tiofalt tillbaka.

  2. Zigenare i farten igen, för en vecka sedan så blev en kvinna misshandlad i sitt hem , när hon kom hem och låste upp ytterdörren så stod där tre svartmuskiga män beväpnade med en yxa, de högg henne till oigenkännlighet, fortsatte att länsa hennes villa och tog hennes bil när de försvann, hon vårdas på sjukhus.
    Detta skedde mitt på dagen och de hade tagit sig in genom en sidodörr, annars hade hon upptäckt det hela och aldrig gått in i sitt hus, ensam.
    Dette skedde i södra Europa, trots att många zigenarläger är rivna.
    Ser aldrig några zigenare som sitter och tigger.

    De har funnit snabbare pengar med att misshandla och plundra i hemmen.

  3. Absurdistan, tidigare en välskött nation benämnd Sverige där stora delar av rättsväsendet utnyttjas till ”att sila mygg och svälja kameler.”
    Allt i akt och mening att försöka föra medborgarna bakom ljuset. Det är opportunt att istället för att lösa problem satsa miljoner på att försöka dölja att problem existerar.
    Att kalla de som förstått att vi har problem, för rasister och deras partiprogram för felaktig värdegrund utan att kunna redogöra vari felaktigheterna består. Det är att vilseleda och dölja sanningen för medborgare vars enda uppgift de tycker vara att arbeta i sitt anletes svett, betala skatt och hålla käften.

  4. Varför kan vi inte utveckla tiggeriet istället och spara pengar?
    Vi ger alla flyktingar och flyktingungdomar var sin mugg istället för pengar och bidrag.
    Vi kommer att spara hundratals miljarder. Sedan blir ju batikhäxorna över sig av lycka, de kommer att behövas ännu mer för att ta hand om flyktingungdomarna. Dom kommer att stå hela dagarna och stoppa pengar i muggarna.

  5. Och när I helvete blev tiggare o tjyvar en folkgrupp?
    Det här belyser och bevisar att sveriges mest korkade människor sitter I regering, riksdag och I rättsalarna. Så verklighetsfrånvända så man kan undra hur fan dom har klarat sig till vuxen ålder?
    Den här sk. granskaren ska väl sitta inne, helst på livstid.
    Det finns för manga beskyddare av div folkgrupper, lyssna bara på p1.
    Tjaa, ni vet vad jag menar..

    • Inte jag, det är närmare tid till din död än att jag sätter ett mynt i kaffekoppen. 🙂

      • Vet du när jag ska dö? Smiley. Hur gammal är jag?
        Jag matar inte tiggare!

  6. Djurplågaren gillade inte att själv bli bestraffad för sin brottslighet. Höll sig undan delgivning tills brottet var preskriberat.

  7. Varför sitter inte djurplågaren Thomas Åberg inlåst på Säter eller Kumla ? Grov djurplågeri borde ge hårda straff, minst 3 års fängelse!

    • Vi borde ha ett tiggeriförbud och en gränskontroll som inte släpper in detta satans tjuvpack!

      • Dessa stackars utsatta tiggare som tagit sina sista besparingar och rest till paradiset Sverige tillhör ju rikemansklubben EU och den familjen håller ihop och hjälper varandra som Lövet brukar säga !

    • Tre års vistelse på något av Kriminalvårdens fina och välservade hotell för djurplågeri !
      Borträknad eventuell häktningstid och frigivning efter 2/3 av strafftiden för gott uppförande som det så fint men hycklande heter och som numera är mer regel än undantag, det blir som synes inte mycket tid kvar på dessa 3 år så är denna djurplågare snart ute igen och kan fortsätta med att plåga djur om han vill.
      Så fungerar det i dagens ynkliga Sverige när brottslingar ska straffas !!!!

  8. Det är väl på sin höjd sådana här mål, som åklagarväsendet kan klara av.
    Att plocka in ett gäng ziggisar, som förorenar i parker och barnens sandlådor går ju inte. Och stjäl gör de ju inte heller…. Eller?

  9. Så nu är tiggare en folkgrupp. Det blir tokigare ock tokigare snart är väl AIKare eller djurgårdare också en folkgrupp. Punkare eller syntare är väl också en folkgrupp.

    • Det kommer aldrig att hända då man med fog kan anta att bland aikare och djurgårdare är svenskar i majoritet eller pluralitet.

  10. Den för regimen skräddarsydda och konvenabelt konstruerade lagen om hets mot folkgrupp är ett rättsvidrigt psykopolitiskt instrument för att bedriva klappjakt mot opponenter som praktiserar sin grundlagsskyddade rätt till fri åsiktsbildning och yttrandefrihet.

    Då samhällskontraktet mellan stat och medborgare brutits på grund av den förstnämndas taktiska pliktförgätenhet, är den enda folkgrupp man bedriver hets mot den heterogena skara som underkänner det politiska vanstyret och protesterar; låt vara att det språk som nyttjas icke alltid är det mest lämpliga.

    Skall man ge akt på verbal och stilistisk estetik finns de fulaste fiskarna bland de respektlösa och föraktligt inställda migranter som gör vårt land den tvivelaktiga äran, såvida man inte i enlighet med den genomfalska värdegrunden väljer att förneka den reverserade rasismens existens och utbredning, icke minst å sociala medieplattformar.

    Föregiven hets för att kväva alla protester och verklig förföljelse är två skilda begrepp som det korrupta rättsväsendet med förtjusning blandar samman, då den främsta ambitionen är att skrämma gemene man till att hålla tand för tunga, i stället för att hantera verkliga brottslingar och via den befintliga lagstiftningen bekämpa det hot dessa ständigt utövar mot samhället.
    Andreas.

  11. Drevet mot svenska pensionärer är i full gång.
    Dom är sårbara och därför lätta att plåga med åtal för påhittade ”brott”
    Och dom som ev. överlever den statliga tortyren, plågas till döds av regimens importerade knektar!
    Svenska myndigheter, förmodligen dom allra ondskefullaste och vidrigaste i hela världen.

  12. Intressant att han ska åtalas för det uttalanxdet, medan vakter, poliser och vanligt folk ska finna sig i att bli kallade allt möjligt utan åtgärd.

    Men, det är tydligt: vanliga skattebetalare ska man sätta åt, medan de som lever utanför samhället ska skyddas.

Kommentera