Sverige i jämförelse med Japan

En god vän till mig bor i Japan, jag har besökt honom vid ett par tillfällen.

Något som sedan mycket länge inte går i Sverige är att ha plånboken i bakfickan men i Japan är det inga problem (många yngre män har den i bakfickan).

Men inte nog med det, det händar att för att reservera/markera plats vid ett bord på cafes och restauranger att plånboken eller mobiltelefon används, ingen rör den.

Japan är fredligt som Sverige var senast på 60-talet vilket jag alltid funnit mycket angenämnt vid mina besök.

Bryter man grovt mot reglerna i Japan så kommer det att svida riktigt ordentligt vilket jag tycker är utomordentligt bra.

Att man för en våldtäkt kommer undan utan straff, med villkorlig dom eller några timmars samhällstjänst som inte sällan är fallet i Sverige, är att glömma.

Inte heller någon rabatt för personer med utländsk härkomst vilket har blivit standard i Sverige.

Ett förvisso äldre fall men ett som visar vad som är att räkna med (straffen har inte sänkts sedan dess):

https://en.wikipedia.org/wiki/1995_Okinawa_rape_incident

Japan, Okinawa, 3 svarta amerikaner våldtar en 12 årig japansk flicka, grips och döms:

«Åklagare hade yrkat om det  maximala straffet, 10 år vardera. Domaren dömde Gill och Harp till sju års fängelse. Ledet fick sex och ett halvt år. Deras familjer dömdes också att betala skadestånd till offrets familj, något vanligt i Japan.”

”De tre männen avtjänande sina straff i japanska fängelser och släpptes 2003 och gavs sedan ett icke hedersvärt avsked från militären. Efter frisläppandet klagade Rodrico Harp på fängelsevillkoren i Japan och sa att jobbet med att sätta ihop elektronik han tvingats utföra var rena slavgörat.”

”I Japan fortsätter detta brott att förbli välkänt och ha politiska konsekvenser. I december 2011 var försvarsministern Yasuo Ichikawa föremål för en misstroendeförklaring från oppositionen Liberal Democratic Party för att han inte visste om detaljerna i våldtäktsfallet.”

Tänk om svenska politiker också skulle förväntas att komma ihåg  och att svenska folket skulle demonstrera på gatorna varje gång en grov våldtäkt eller våldtäkt mot barn skett.

Sverige och Japan är nu som natt och dag, ingen tvekan. Jag förstår min svenska vän när han säger: «jag gillar Japan»

I Sverige gäller däremot redan Sharia, icke muslimska kvinnor kan (de facto) våldtagas och misshandlas utan påföljd (uppklarandekvot ett par fjuttiga procent, många går helt strafffria likt i Fittjafallet och de allra flesta andra får helt löjliga straff. Utvisning är ytterst ovanlig och om så bara för ett par år.

Sverige ett land fullt av feminister men ingen plats för kvinnor och inte heller för barn.

Jag skäms för att vara svensk, att vi svenskar i bred front (politiker, myndigheter, media och väljare/läsare) inte lyft ett finger för att skydda Sverige’s kvinnor och barn utan de lämnades/lämnas helt skyddslösa.

Istället kör vi sedan årtionden med öppna gränser mot resten av världen utan någon som helst kontroll över vem som tar in sig i landet.

Väl inne i landet är alla ”importerade”  kriminella omöjliga att utvisa vid gröva brott: redan medborgare, okänd härkomst, hemlandet tar inte emot sina egna, när det gäller de de par procent som återstår, så bryr sig åklagaren oftast inte att yrka om detta,  inte, sällan upphävs också redan tagna utvisningsbeslut p.g.a. snyft, snyft.

Samtidigt som maktlösheten snabbt breder ut sig ibland det svenska folket, tilläts den massiva ”asylimmigrationen” att fortgå, dock ett totalstopp skulle inte hjälpa i någon större utsträckning då födelseöverskotten hos problemgrupperna är enorma . Dessutom lämnar många etnsika svenskar Sverige, vilket ytterligare snabbar på befolkningsutbytet och islamiseringen.

Japans flyktingmottagande

11 thoughts on “Sverige i jämförelse med Japan

  1. Japan är ett riktigt land sverige är ett feminint skämt som resten av världen skrattar åt.

  2. Vilken fantastisk text! – och kommentarer!

    Vi behöver mer av den sorten!

    Vi kan ju börja med att ifrågasätta varför vi har en muslim i Sveriges
    Regering.

  3. Likadant i Syd Korea, här behöver man inte vara rädd för att bli rånad, Affärsägarna lägger en pressening över varorna över natten. Ingen rör något som lämnas ute. Bilar, mopeder,cycklar står likadant i månader.

  4. Man önskar inte heller någon uppblandning från andra etniciteter.
    Jag träffade under proffesionellt omständigheter en kvinna från Japan som varit tillsammans med en man som var kurd och fått två barn. Hon hade blivit misshandlad flera gånger av denna man och lyckats skilja sig. Livet hade fortsatt med elände och det var då jag träffade henne.
    Jag föreslog att hon skulle flytta tillbaka till Japan med sina två barn där hon kom ifrån.
    – Omöjligt, sa hon. Mina barn skulle inte bli accepterade i Japan efter som dom är uppblandade. Dom skulle kallas för half och ingen skulle vilja ha med att göra.

  5. Underbart att få läsa något verkligt, som kan verka utopi i jämförelse med Sverige. Nu verkar regeringen sträva efter motsatsen, dvs. ständigt större otrygghet på gator och torg. Att vända på den trenden skulle kunna bli ett mål för nästa regering. Om viljan finns, tar det säkert över 20 år ( ca: 5 regeringsperioder ) att komma i närheten av Japansk samhällstrygghet?

  6. Jag var och hälsade på en släkting i Japan för ett par år sedan, och glömde min lånade mobil på ett matställe i Kyoto. Det tog inte många minuter innan någon lite försynt knackade på min axel, och en äldre gentleman från restaurangen gav mig mobilen med en svag bugning.

  7. Att det inte går att ha plånboken i bakfickan i vårt land är inte konstigt. Varken polis eller politiker tar tag i de kriminella och förpassar dem ut ur landet.
    För ett antal år sedan brukade jag själv ha plånboken i bakfickan. Vid ett besök i ett av våra större varuhus, följde en zigenarfamilj, två år vuxna och en pojke, kanske 9-10 år gammal, på behörigt avstånd i mina spår. Så plötsligt förlängdes avståndet till de äldre men pojken var på mindre än armlängds avstånd alldeles bakom mig. Jag vände mig om, satte en fot i golvet så det small och såg argt på honom. Han rusade iväg och alla tre försvann.

  8. På YouTube: Det finns videos från Japan där man ställer en olåst cykel i stan. Några veckor senare står den olåsta cykeln kvar.

Kommentera