Skrattande män hånade våldtäktsdemonstranter i Fittja

INVANDRING. Ett 30-tal personer samlades i kväll i Fittja för en manifestation efter det uppmärksammade våldtäktsmålet där fem män friades i dag. Folksamlingen stod och lyssnade på ett tal när en grupp män dök upp och började skratta och göra läten. 

– Det är helt sinnessjukt att komma och skratta här och nu, säger Martina Blomkvist, en av deltagarna.

Poliser på plats gick dit för att säga till männen. De ställde sig då en bit bort och fortsatte väsnas.

– De gör det för att jävlas. De är väl glada för att deras vän är friad och tycker att det här är skitroligt, säger Martina Blomkvist.

Aftonbladet

-Pettersson noterar att våldtäktsmännen och deras vänner hånar offren och det svenska samhället. Inbördeskriget närmar sig, har du förstått det statsministern, eller kommer du att fortsätta säga att vi varit naiva…

Var någon på plats i Fittja och fotograferade lägger jag gärna ut bilder på ”männen”…bland dem fanns några av de frikända…

Jag har tittat i Aftonbladet, Expressen, DN, SR och på SVT. Alla har artiklar om ”männen” som störde demonstrationen men ingen har bilder. Märkligt, var det för mörkt att fotografera…

25 thoughts on “Skrattande män hånade våldtäktsdemonstranter i Fittja

  1. Tyck inte synd om de häcklande svinen som hånande demonstrationen, avsky dem. Dessa macho-stinna avskum har fått en fristad i Sverige av Stefan Löfven och utnyttjar situationen att framföra sin avskyvärda, förnedrande syn på kvinnor. Det är tyvärr det tydliga fakta som gäller. Denna tafatta och insiktslösa statsminister lär nog göra en massa ytterligare ”statement” som gynnar allt andra än svenska medborgare, tyvärr. Löfvens ideliga och intetsägande ordbajs är ett hån mot alla som vill leva i ett Sverige, fritt från trakasserier av kvinnor och ett samhälle att trivas i.


  2. …att Hunden idag är den hon är, beror enbart på att
    den är duktig och som vi en gång i tidernas morgon
    lärde att sitta vackert…ursprungsarten (vargen) va
    svårare att tygla, därför är den inte de flesta homos
    vän ännu denna dag…därför är den skygg och idag
    förpassad till vildmarken…de av dessa som avviker
    blir snabbt likviderade

  3. Att det ska ha varit en knarkarbrud borde väl innebära ännu hårdare straff.
    En man ger sig inte på en kvinna som är berusad.
    Man o man. Dessa baaarn eller vad fan det är för parasiter är inte ens värda att kallas tvåbenta råttor!
    Låt liknande står dessutom i lagen men som vanligt gäller lagen olika i sverige.
    Äckligt!

    Om inte samhället mäktar med ett skit trots världens högsta skattetryck får nog svenskarna ta lagen i egna händer.

  4. Ett inbördeskrig där den försvarande sidan, Svenskarna, kommer att vara dränerad på vapen, medan inkräktarna springer omkring med knivar, pistoler, Kalasjnikovs, handgranater och andra sprängmedel.

  5. Det är enbart en bunt vildar, analfabeter, okunniga, respektlösa MENA-individer vi massimporterar!
    Vi betalar men vi får inget för det förutom grov kriminalitet, svält bland våra RIKTIGA PENSIONÄRER, våra RIKTIGA UNGDOMAR får inte någon bra skolgång, vården blir eftersatt mm mm.
    Den inhemska befolkningen betalar DYRT för denna massimport. De är snart så många att vi Svenskar blir tvungna att fly! Annars kommer de garanterat att ta ihjäl oss! Det har redan börjat där dessa MENA-folk underminerar den Svenska befolkningen med ”regeringens goda vilja”!
    Stäng gränsen, gå ur EU, byt ut regering, avsätt sjuklövern i riksdagen, sätt personligt ansvar på de ansvariga förrädarna (utan avgångsvederlag)!

  6. Medlemmarna i sekten gör det sektens ledare beordrat dem att göra.

    Vi måste förstå dem!
    Hjärntvätten har berövat dem mänskliga känslor!
    De ser dock ofta ut som människor!
    En varg kan förväxlas med en tamhund.
    Varg är tidvis utsatt för ”skyddsjakt”.
    Kanske något att tänka på?

    Känner du dig trygg i vårt fosterland?
    Jag är rädd!

  7. Nå, låt oss höra vad de fanatiska feministpredatorerna har att anföra i saken! Flankerar de månne den flockjagande våldsimporten medelst ett unisont krigstjut för att visa sitt stöd för de bestialiska övergrepp som begås, eller har någon sett ett offentligt fördömande värt namnet från det urartade kvinnosakslägret?

    Av moraliskt mutilerade megäror som snarast hör hemma inom den slutna psykiatriska vården, kan vi icke förvänta oss några protester till fromma för de oskyldiga offer som tvingas genomlida konsekvenserna av den feministiska terrorregimens brutalitetspolitik.

    Att öppet förhåna de som samlats för denna synnerligen rättmätiga protestaktion mot den våldsepidemi som antar allt vidrigare former, visar på ett mycket markant förakt för det svenska samhället och den kriminella undfallenhet som kontinuerligt triggar dessa primitiva rovdjur att avancera i sina krigsförklaringar mot det land vi en gång kände som Sverige.
    Andreas.

  8. Vidrigt vidrigt,det är tacken för att dom fick bo i Sverige. Fick fristad,och försörjning om dom försörjer sig.Stackars knarkar brud blev utnyttjad så vidrigt,var är allas lika värde,#meeto, var är värdegrunds käbblaren,nej håll Sverige rent ut med alla svin som förstör vårt land.Vakna mina landsmän!!!Mvh Adolf

    • Du får gärna kalla mig feg. Jag lämnade Sverige av många anledningar för ca 20 år sedan, invandring var en av dem men inte avgörande.

      Det enda jag försökte säga är att svenskar måste visa sitt missnöje mer än att bara skriva sitt missnöje på facebook eller på Petterssons blog.

  9. Det var nog lite mörkt, pannlamporna blev kanske kvar på redaktionerna. I gengäld finns det bara ljus(a)huvuden i Mainstream media. Gemensam nämnare är att huvudet bärs under armen, på en redan ryggradslös kropp. Amöbor!

  10. Nu måst jag säga till igen. Må så vara att neger och nigger tidigare var vedertagna begrepp när man syftade på mörkhyade negrer från Afrika och andra områden där dessa negrer existerade.
    I modernt språkbruk är neger och nigger nedsättande ord och bör helst inte användas när man refererar till en mörkhyad neger.
    Jag har tidigare bett er att inte använda ordet babbe och babbar eftersom babbe och babbar är grovt rasistiska ord.

KommenteraAvbryt svar