Löfven: ”det finns inget sossigare än att skärpa straff och satsa på polis”

INRIKES. Statsminister Stefan Löfven (S) ljuger skamlöst. Socialdemokraterna är ytterst ansvariga för vår låga straffskala och förminskar dagligen en djupt infekterad poliskris. 

Löfven: ”det finns inget sossigare än att skärpa straff och satsa på polis”

Verkligheten: ”Sverige smörgåsbord för kriminella, låga straff, straffrabatter, allvarlig poliskris, en oduglig polischef som är socialdemokrat, var 4:e polis vill hoppa av, gäng förstör förorter & poliser hotas”…

Hår efter år av en oerhörd flathet och förnekande av att en stor del av brottsligheten är importerad medan polisen och rättssystemet är dimensionerat för svenska kriminella.

Trots löften om hårdare straff för vapeninnehav: Fem automatkarbiner med mycket ammunition i en taxi – löjliga straff

34 thoughts on “Löfven: ”det finns inget sossigare än att skärpa straff och satsa på polis”

  1. Excellensens infantiliserade ordval övertrumfas endast av hans ideligen blottade mytomani – en makaber symbios som paradoxalt nog kan betecknas som en rättvisande beskrivning av den humanitära stormaktens impotenta feministstyre och dess intellektuella och moraliska handikapp.
    Andreas.

  2. Efter vad jag minns så var det på 70-talet kanske 80-talet som jag behövde göra ett besök hos en hårfrisör när jag var i Sverige. Besöket var inte ett med ett lyckat resultat. Jag frågade den unga kvinnan om hon var utbildad på salongen………..nej hon hade utbildats på en gymnasial utbildning.
    De som utomlands hade behandlat mitt hår var alla utbildade på salongerna och de gjorde ett bra jobb från början till slut.
    Det var detsamma med rörmokarna och andra hantverkare, de hade alla varit lärlingar och utförde bra jobb.
    Vad jag förstod av att ställa frågor var………….att politikerna i Sverige styrde om praktiska utbildningar till att vara teoretiska…….varför ?
    Alla vet ju att övning ger färdighet !

  3. Det sossigaste som finns är väl ändå att lova allt mellan himmel och jord och sedan skita i allt vad man sagt.
    Vi måste få en sverigevänlig regering senast valet 2018.

    • Ganska självklart att s och m och/ellermöjligen c. Går ihop. Samma avskum. I olika kostymer.

    • Det är väl uppenbart att Reinfeldts lärjunge U.K med den väloljade truten kommer att sitta i Lövens och vänsterns knä efter 2018 och trängas med framför allt med Lööf och lilla socialliberalen Björklund , var skulle U.K annars sitta ?
      Tyvärr kommer inget att förändras efter valet 2018 när en majoritet av det naiva, väldresserade och konflikträdda svenska folket sagt sitt vid valurnorna.

  4. Det är bra Pettersson att ni kontinuerligt publicerar material angående den här latrinpajasen.

    Närbilder på hans huvud uppskattas extra mycket (forskningsändamål).

    • Har han inte åkt till Indien än ????

      Han lovade ju att bygga 30 MILJONER toaletter, i sitt tal i NY Centralpark, finns att höra på tuben.

      Han som statsminister måste STÅ TILL SVARS FÖR SINA LÖFTEN.

      Kan tyvärr inte hjälpa till med biljett till hans resa men vi kanske kan skramla ??
      Skulle bli mycket lugnare i Sverige om han åker dit och startar sitt byggande …………

    • Latrinpajas! Hahahaha!
      Alldeles utmärkt beskrivning!
      Heja, Assad!
      A 🙂

      • Thank you very much. Mm, jag är nöjd med det nykonstruerade ordet. 🙂

        Heja Andreas! 🙂

  5. Straffrabatt är ett missvisande ord.
    Det handlar bara om att unga personer ska ha lägre, eller annat straff än vuxna. Kriminalvårdsanstalter är ingen bra plats för dem.

    Och det är inget som Löfvén har hittat på.

    • Mia ! Du är väl vuxen i detta land när du är 18 år . Då borde man väl stå till svars för sina handlingar som vuxen också ! Sen borde väl en normalbegåvad begripa att sitter dom kriminella inlåsta på lång tid , då går ju den hederlige medborgaren tryggare ! Det borde väl varje människa vilja. Varför ska du få en ny chans ideligen när du har förbrukat den många gånger om ???

      • Ja och innan så är UNGDOMMENS FÖRÄLDRAR, de som är förmyndare ”straffbara”.

        Den lagen har man inte hört någon effektuera på länge !!!
        VARFÖR ????

      • Av erfarenhet vet man att unga människor helst bör hållas utanför kriminalvården. Påföljderna bör istället fokuseras på att få den dömde att att leva ett normalt liv utan kriminalitet.
        Att hålla dem inlåsta på en anstalt under lång tid gör dem knappast bättre utan bidrar nog mer till att de åker ut och in i fortsättningen.

        Att de kommit så många män och framförallt i de åldrar då det begås mycket brott har blivit en belastning för samhället. Speciellt gängkriminaliteten som är ett stort bekymmer. Det har jag tyckt hela tiden och särskilt sedan hösten 2015.

      • Mia:
        Du gör dagligen nya framsteg.I dag hänvisar du till det som skedde 2015.Två år efter oss alla andra,börjar du nu se ett sammanhang mellan de ”skyddsbehövande” ,och den lavinökande brottsligheten.
        Tänk så många ledsna äldre,som bedragits och lurats av PK-pressens förskönande bild,kring dessa bastarder.
        Väskryckningar och t.o.m. rån mot handikappade i rullstolar hae skett och sker än idag !
        Vidare en stilla tanke till alla yngre flickor och kvinnor,som mördats eller våldtagits på sina träningsrundor.På småflickor som fått utstå samma brott,inlåsta på skolornas toaletter. Skulle kunna ge hundratals andra nyheter,som kommit genom importerna men avstår räkna upp alla dessa brott.
        Finns enl. min mening inget straff nog för dessa svin !

      • Det jag skrev om konsekvenserna efter hösten 2015 har jag påpekat flera gånger tidigare och idag skrev jag även att jag tyckt så hela tiden, eftersom det verkar vara något som inte gått fram.

        För övrigt blir det nedåttummar vad jag än skriver. Men jag tänker inte börja självcensurera mig.
        Nedanstående lånade jag av Pettersson:

        ”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser.”

      • Mia ! Tycker du det funkar bra nu då ??? Jag skiter i att dom blir inlåsta 50 år . Har man förbrukat chansen gång på gång så har man förtjänat att sitta där .Det handlar om att den oskyldige medborgaren ska kunna gå säker . Tror knappast det funkar bättre med lindrigare straff , att dom blir mindre kriminella för det. Eller straff rabatt som någon jubelidiot har kommit på . Bevisligen ökar den grova kriminaliteten i detta land drastiskt !!!

    • I dagens kramgoa och mångkulturella Sverige finns inga fängelser värda namnet, Kriminalvården tillhandahåller vilohem eller hotell med en dygnetruntservice som åldringsvården bara kan drömma där det serveras mat av högsta kvalite dagliga promenader i friska luften arbetsplikt råder ej längre utan sysselsättning ska i möjligaste mån erbjudas de fina brottslingarna och vill de inte arbeta så finns inga motåtgärder numera att sätta emot förr blev de isolerade för arbetsvägran men det är naturligtvis inhumant idag. Vad beträffar strafftiden så gäller tyvärr följande idag, är man 21 år får man inte livstid eftersom det också är inhumant, från utdömd strafftid dras häktningstiden av och vid skötsamhet som det formellt heter men som numera är mer en regel än undantag så gäller frigivning efter 2/3 av strafftiden (gäller ej livstidsstraff där får fången söka tidsbestämt straff efter en viss tid på hotellet). Dagens vaktpersonal fungerar som servicepersonal och ska i alla lägen se till att samhällsparasiterna har det mysigt och bra på alla sätt och som tack tack för det får personalen ta emot hot, okvädesord och våld från fångarna som bara hånskrattar åt dagens svenska rättsväsende och något stöd från välbetalda fega chefer är inte att vänta sig de står på de kriminellas sida och bevakar så att inte personalen är elak mot och gör de stackars missförstådda brottslingarna illa, dessutom har en majoritet av de intagna av någon anledning idag inga son namn som de däremot hade för 35-40 år sedan.
      När man nu har jobbat inom fångvården i 35 år så vet man exakt hur det fungerar i lekstugan innanför murarna idag, finns bara ett ord för det hela och ordet är vidrigt men fångvården speglar naturligtvis dagens svenska samhälle i förfall !
      Märkligt tyst från alla 8 partier om de krimellas lyxtillvaro i dagens fångvård verkar inte vara något parti som vill eller vågar ta upp frågan och kräva en förändring från dagisverksamhet innanför murarna till riktigt avskräckande fängelser inte ens SD som säger sig ha den bästa kriminalpolitiken säger något om detta.

  6. Advokat: Allt färre grova brott leder till fällande dom eller ens till åtal !!! Jag ser erfarna poliser som helt tappat hoppet !!! Senast åren har det grova våldet i framförallt förorterna eskalerat kraftigt samtidigt som polismyndigheten drabbats av massuppsägningar. Allt färre grova brott leder till fällande dom eller ens till åtal. Förundersökningar läggs ned av polis utan åtgärder, hamnar i en hög eller läggs ned av åklagaren då det av olika skäl inte finns tillräckligt underlag för ett åtal. Det ena ger det andra. När brottslingarna märker att det ur en polisiär synpunkt i princip är riskfritt att begå grova brott så ger ju ett hot om höjda straff knappast någon avskräckande effekt !!! Titta er i spegeln ni som röstar för detta !!!

    • Är det ett gigantiskt dolt förräderi, som pågår framför ögonen på Svenska folket? SD är tydligen inte helt inblandade än, därför blir de utfrysta i riksdagen eftersom de kan sabba de lömska planerna? SD riskerar annars fungera, som pojken i sagan Kejsarens nya kläder. Bjuder riksdagen villkorslöst ut Sveriges gemensamma resurser till okända representanter av fientliga kulturer? Den frågan kan inte ställas direkt, för det är för enkelt att förneka direkt, men det kan vara rubriken och tema på ett nytt Uppdrag Granskning.

  7. Hur dom poliser som finns kvar i Sverige kan gå till jobbet varje dag och upprätthålla detta vidriga och korrupta system är för mig ofattbart.
    Måste verklige varje enskild polis drabbas innan även ni vaknar och inser att även ni, era familjer, släktingar och vänner kommer drabbas i det stora hela?!.
    När skall polletten ramla ner undrar vi andra.

  8. Det finns dom som förnekar hjärntvättning men det måste bara vara det ! För hur kan det annars finnas folk som fortfarande har förtroende och lägger sin röst på ljugsåssarpartiet med svetsarn vid rodret . Ofattbart !!! Varför skulle inte våra barn och barnbarn få växa upp i detta underbara land som vi gjorde . VARFÖR ???

  9. Löven far med osanning !
    Finns det någon politiker som inte är mytoman och ständigt ljuger ?

    • Under årens lopp har S hånat M för att de ville anställa mer poliser. De kallade en för batongkärring då hon ville strama upp rättsväsendet. Hon var dessutom kunnig på området och då är det illa enligt sossarna. Då Anders Borg blev finansminister var kritiken i AB med flera husorgan att han var ju matematiskt begåvad och kunnig i ekonomi och det var negativt.
      Innan hette finansministern Bosse Ringholm och han var totalt obegåvad på ämnet ekonomi och det var en merit. Jämför polischefen idag!

  10. Statsminister Stefan Löfven (S) besöker i dag Uppsala på sin Sverigeturné. Där ska han bland annat göra en rundvandring på Resecentrum och stationsområdet.

    Från flera håll i landet rapporteras om att resenärer känner otrygghet på stationsområdena. Polisen i Uppsala uppgav förra vintern att man hade problem med många ensamkommande unga som missbrukade heroin i och runt stationsområdet. Det rapporterades också om personrån runt Resecentrum.

    https://www.hd.se/2017-11-09/tryggheten-ska-oka-pa-stationer

    • Och vad får ”svetsaren och landsfadern” se och höra av dagens svenska kriminella anarki ute i verkligheten ?
      Naturligtvis ingenting, blir som vanligt god mat, fika, skratt och ryggdunk.

Kommentera