Lamotte rapporterar om batikhäxornas uppträdande vid utvisningen av illegala afghaner

INVANDRING. I tisdags skickades några illegala afghaner hem till Afghanistan. Det demonstrerades givetvis och Joakim Lamotte var på plats för att försöka skildra stämningen, tyvärr var det många som försökte hindra honom att arbeta som journalist på platsen, skriver han på sin Facebook.  

-Pettersson är dock ense med batikhäxorna och de illegala ljugande afghanerna om att regeringen är oduglig. Fast av olika skäl, batikhäxorna är förbannade på regeringen för att de skickar hem afghanerna, jag är grinig för att de släppte in dem i landet…

20 thoughts on “Lamotte rapporterar om batikhäxornas uppträdande vid utvisningen av illegala afghaner

  1. VILKEN HJÄLTE HAN ÄR JOAKIM LAMOTTE, han vågar ifråga sätta och han förväntar sig svar. Sen undrar man vilket folk som är där och demonstrerar, vad vill de få ut av det. Jag har min tanke klar och den är inte snäll mot batikhäxorna.

  2. De där jävla kommunistsvinen är ju helt jävla dumma i huvudet och fullkomligt faktaresistenta. De utgör ju ett lika stort hot mot landet som illegala och kriminella välfärds”flyktingar”.. hur svårt ska det vara att se sig omkring och inse vad som händer?

  3. Utmärkt skrivet av Katerina Janouch i katerinamagasin.se idag. Hon skriver om det fartblinda dårhuset, #jagärhär, med Mina Dennert i spetsen. Minas hatfyllda svans drar sig inte för att skoningslöst skuldbelägga en 14 årig flicka för att förövaren är afghan. Häpnadsväckande vidrigt!

  4. Om mentalsjukhusen hade fått vara kvar så hade vi nog troligen aldrig hamnat i denna situation…..

  5. Välkända visdomsord icke sällan med bibliska referenser och odödliga sanningar vilka oavsett tidsålder ständigt kan tillämpas, kommer allt oftare till sin rätt i denna den galopperande globalistgalenskapens epok.

    ”Den Gud vill förgöra slår han med vansinne” – något som med all tydlig önskvärdhet framgår av ovanstående inlägg, där den av förfäran tillbakaryggande betraktaren bibringas en skoningslös insikt om verklighetens Sverige, som i all skam och förnedring plågas av mentalt och ideologiskt vanföra och frånstötande fruntimmersbrigader, där skriande psykisk ohälsa utgör den gemensamma nämnaren och drivkraften.
    Andreas.

  6. Det krävs nerver av stål för att försöka få till ett samtal med hjärndöda batik häxor som är invandrarpackets beskyddare.

    • Skrämmande att en del är helt verklighets främmande både inför vad som händer i Sverige och vilka LAGAR SOM FINNS !!!

      Jag vet inte vad som driver dessa ”damer” i denna fråga men skulle vilja rekommendera dom att skaffa en hobby som virkning, stickning eller släktforskning !!!

  7. batikhäxorna tror att dom bestämmer vem som får vistas
    på Svensk mark, samtidigt som dom försvarar illegala
    välfärdssnyltare på Svensk mark. Höns!

    • Tony
      Vilket önsketänkande att de är höns. Höns ger ägg, fjädrar till dekoration och även kött till en härlig gryta, de här ”hönsen” ställer bara till elände !

  8. Arbetskraftsinvandrare söker sällan stöd för sin sak hos människor som ”argumenterar” på det sätt som dessa kvinnor väljer att göra. Det är en viss typ av klientel som gör sig beroende av deras ”röst i samhället”. Inte vem som helst söker upp denna osakliga ordsvada för att försöka finna stöd. Något har gjort att just denna kombination har uppstått. De vill ha del av välstånd som andra producerar. Ett samhälle som någon annan bygger och bekostar. Inte någonstans i djurvärlden kan detta anses som en hyggligt god egenskap att avla vidare på givet att det inte är parasitära egenskaper som ska förstärkas över generationerna. Då kommer beteendet i ett helt annat ljus.

    De har gemensamt att någon annan ska finansiera deras idéer. Hade de kunnat själva hade de ju inte behövt uppvisa denna ständiga brist på egen handlingskraft och suktande efter skattemedel för sitt uppehälle.

  9. Joakim L gör det som varje svensk förälder borde göra, han frågar och förväntar sig svar.
    Några förvirrade figurer tyckte bevisligen inte att han hade rätt att fråga, mycket märkligt och upprörande, vad är de rädda för ?

    • Känner de förvirrade stor samhörighet med dessa förvirrade ?
      Kanske att de är själsfränder……..ingen av dem tycker om sverige men vill ändå vara här.

  10. Bra Lamotte 👍👍👍

    Om nu jag dessa Batik-häxor och övriga vilsna ( utan egen syn och normalt tänkande ) tycker att det är fel att 20-50-åringar måste åka tillbaka till sitt land, för att göra allt för att försvara sina kvinnor, barn, gamla och sitt land ifrån elände, och inte vara här som desertörer.

    Då kan väl dessa Batik-häxor och övriga vilsna ta dessa baaarn till sitt hem, och skriva på ett underhållsansvar till Sverige, att de är skyldiga att: försörja med mat, kläder, husrum, ”underhållning”, ev. böter, straff (som de kan tänkas göras skyldiga till) är de också skyldiga att ta det yttersta ansvaret över, och att ev. straff läggs då på Batik-häxorna och de vilsna.

    Detta ska naturligtvis gälla så länge invandraren vistas i Sverige, om han avviker ifrån Batik-häxan eller den vilsne, så ligger ansvaret fortfarande på Batik-häxan eller den vilsne så länge invandraren vistas i Sverige.

    ( Brott som sker i Sverige = Batik-häxans / vilsnes ansvar, utanför Sverige, någon annans ( för det är ju aldrig baaarnens fel ).)

  11. Det verkar som dessa kvinnor som ej vill ta till sig åsikter om brott av invandrare, har en hemlig dröm om sig själv i rollen som offer. Våta drömmar styr deras världsbild. Omöjligt att försöka tala sanning åt en som tror. Vilket mörker.

  12. Afghanen säger att invandrare inte är överrepresenterade i våldtäktsfall och får medhåll av batikhäxorna.
    Bästa sättet att lösa den konflikten är att polisen lägger korten på bordet och beskriver verkligheten utan censur.
    Först då får vi se om Lamotte eller afghanen/batikhäxorna har rätt.

Kommentera