Abbas bygger nytt presidentpalats för 105 miljoner SKR

Fattiglappen Abbas som basar för Palestian, som är världens per capita största u-hjälpsmottagare, använder bidragspengarna som Sveriges utrikesblondin med fler  generöst bidragit med. Palestian använder också en mycket stor del av den U-hjälp som de får från västerlandet till att rikligt belöna muhammedanska terrorister och deras familjer.

LÄNK

Samma  brist på omdöme och förstånd som Afghanistan, Sveriges största U-hjälpsmottagare..  Fast som Pettersson brukar påpeka, det är ju bara skattepengar!

Sveriges största U-hjälpsmottagare köper en av Sveriges dyraste villor i Saltsjö Duvnäs

11 thoughts on “Abbas bygger nytt presidentpalats för 105 miljoner SKR

  1. Den svenska fjärrmanövrerade marionettregeringen – detta korankapitulationens skamregemente – umgås förmodligen inte med några planer på att täppa till det skattefinansierade ymnighetshorn som oavbrutet låter sina håvor flöda likt manna från himlen över de omättliga islamisterna.

    Ett rent kriminellt handhavande av Sveriges resurser, vilket icke kan tolkas på annat sätt än att våra makthavare medvetet väljer att understödja och belöna terrorns aktörer. Den skada detta ställningstagande åsamkat nationens internationella rykte och trovärdighet tycks inte besvära våra korrumperade statskonstnärer. Tvärtom vill dessa moraliskt förruttnade komedianter förmedla ett intryck av att de lyckats med storståtliga bedrifter.

    Som officiell erkänsla för detta skändliga fraterniserande med fienden tilldelas medlemmar ur den svenska ministären och politikerkåren islamisternas skenbara tacksamhet och förnämligaste utmärkelser, med vilka Moder Sveas kainsmärkta femtekolonnare ogenerat stoltserar i offentliga sammanhang.
    Inget vidare själsbildande umgänge, eller hur?
    Andreas.

  2. Intercepted message from Palestinien party to Swedish government leaders..

    -Sweden very good policy. We only need one billion more, for the goldplated furniture. Sorry, withdraw last comment and change to the poor people of Palestina. Please correct..

    Ps Löfven & Wallström, welcome to daily three oclock champange, any day.

  3. Rösta SD så kanske vi får behålla en liten skärva innan vi kastat ut alla som inte skall vara i Sverige. Sluta med alla bidrag till varenda förening. Inklusive idrott, vi har inte råd att underhålla alla giriga. Vänstern kanske kan börja jobba så har de inte tid över eller ork att ställa till ett helvete för de som försörjer dem.

  4. Ja det är väl jättebra, kuvöser för ett begränsat antal barn, de får ha 2 eller 3 i varje. De är för övrigt betalda av oss. Jag har slitit hårt för att UD kärringen skall dela ut och skicka mina pengar till underliga projekt, när svetsstollen och UD kärringen är vidlyftiga med andras pengar. Risk för infektioner, stör varandra men det är ju bara araber. Klart att gubbarna skall ha värsta skrytbygget, när det inte betalar, utan det är mina skattepengar som används till slöseriet

  5. Inte att förglömma arr Yassir Arafats dödsbo hade en behållning på 40 miljarder !! Placerade i Schweiz . Änkan Suha fick behålla allt. Suha bor nu i Paris.

KommenteraAvbryt svar