Sandor om ”Ångrar sig om moské”

INSÄNDARE. Malmö 23-6-2017, Till Olle Schmidt, liberalerna

Ja du Olle Schmidt, det är nog en massa andra värderingar som inte passar in och som har kommit in i det svenska samhället än bara den aktuella moskén tack vare dig och ditt partis invandringspolitik.

Jag tänker då t ex på alla skjutningar på öppen gata, hedersmord, kvinnliga balkongfall, omskärelser, könsstympningar, katastrofala ökningar av våldtäkter, anlagda bränder av både bilar och fastigheter, sprängningar, assistansbedrägerier, rån, misshandel, upplopp i bostadsområden som i princip bara bebos av svenskar med annan bakgrund, stenkastningar mot s k blåljuspersonal, sexuella trakasserier i grupp av s k ensamkommande barn, zigenartiggare i var och vartannat gathörn, brott mot äldre mm.

Ja du Olle Scmidt, det är mycket du och ditt parti har på sitt samvete. Men det verkar nu som om du och dina gelikar i allt större antal nu kanske börjar inse vad ni har ställt till med.

Vi som utav er och era sympatisörer har kallats för främlingsfientliga, nynazister, rasister, islamofober och Gud vet vad har i princip fått rätt i allt det som vi har pekat på vad det gäller konsekvenserna av att släppa in människor i hundratusental från dom lägst stående kulturerna och samhällsbildningarna som finns på vår planet.
Människor som i många fall saknar utbildning som sträcker längre än att vakta får och getter på en bergssida. Tillika människor som tydligen inte känner till några andra metoder att lösa konflikter och problem på annat sätt än att ta till våld i olika bestialiska former som innebär allt från halsavskärningar till att grilla sina meningsmotståndare levande.

Du och ditt parti har släppt in och omhuldat en s k religion som förespråkar kvinnoförtryck samt att man begår terrordåd och tar livet av oss s k otrogna hundar som inte tror på dom irrläror som denna våldsreligion sprider.

Att som du nu börja protestera mot ett moskebygge klockan fem i tolv vad det gäller detta lands totala sammanbrott ringar mycket falskt när man betänker att din partiledare nu motsäger sig avvisningar till Afghanistan och att din partikamrat i EU – parlamentet Cecilia Wikström med jämna mellanrum kritiserar Viktor Orban i Ungern för att denne tar sitt ansvar att inte släppa in samma klientel som har fört Sverige dit där det idag befinner sig vad det gäller grov kriminalitet. Att som t ex Stefan Löven åka till Polen och försöka tvinga polackerna att förstöra sitt land på samma sätt som skett i Sverige genom en helgalen invandringspolitik kan inte beskrivas som annat än direkt sinnesslött och lusfräckt.

Tydligen så skall hela Europa av någon konstig anledning sänkas till samma mångkulturella låga nivå som Sverige innan man ger sig.

Jag vill påstå att du och dina politiska meningsfränder har blod på era händer när man betänker hur många svenskar som har blivit mördade, misshandlade, våldtagna, rånade, trakasserade på olika sätt genom den politik ni har fört.
Men varken du eller någon annan behöver oroa er för eventuella följder av ditt svek mot ditt land. Ett folk som svenskar som i princip utan protester åser hur deras företrädare skänker bort allt det som tidigare generationer byggt upp till det som en gång kanske var världens bästa land till dom lägst stående folkgrupperna som existerar på vår planet kommer tyvärr inte att utkräva något ansvar från dom skyldiga. Svensken är tyvärr alldeles för korkad och för bekväm och tydligen helt ointresserad av sitt lands framtid för att göra detta.

Så jag kan bara lyckönska dig Olle Schmidt och er andra för att ni är politiker i Sverige. I mitt hemland Ungern hängde man dom landsförrädare i närmaste lyktstolpe som 1956 samarbetade och sålde sitt land till kommunisterna.
Här i Sverige så belönas man för liknande gärningar med livslånga pensioner och ambassadörsposter som te x din partikamrat Erik Ullenhag fick.

Inte bara den senaste moskén i Malmö borde ifrågasättas utan med facit i handen hela den förda invandringspolitiken i Sverige!

Sandor Herold, Malmö

Lyssna gärna på Sandor HÄR…

och HÄR.

10 thoughts on “Sandor om ”Ångrar sig om moské”

  1. Jag fattar inte att svetsarn åker till Polen för att tvinga dom ta emot flycktingar. Fattar han inte vad den släpphänta invandringspolitik ställt till i Sverige? Landet är okuperad, med massa problem som följer, märker han Ingenting? Han gör sig till åtlöje, avgå.Mvh Adolf

    • Eftersom svetsloppan inte har något förstånd att ta hänsyn utan är en EU och globalist styrd robot gör han vad han är programmerad för.

  2. Oj oj oj då, var det så det blev, jahaaa. Hur gör vi nu, skall ni be rasisterna, fascisterna, islamofoberna, om hjälp att lösa era d-a problem. Ni har förstört det här landet, det kanske aldrig blir någon ordning, utan dessa barbarer o muslimer skall tillåtas att härja fritt.

  3. Att en figur från detta lilla tillgjorda parti nu börjar att ångra
    dom sinnesslöa beslut man tagit hjälper inte upp situationen
    för landet, men i ett parti där partipiskan viner ifall man inte
    följer partiets linjer. Till denne Olle Schmidh vill jag ställa
    frågan , är det förbjudet att tänka självständigt i detta parti?
    Ni har haft flera år på er att förstå att ni varit inne på fel spår
    men låtit det ske, ni borde skämmas ögonen ur er

  4. Det är sååå klockrent j…. bra skrivet!
    Enkelhet och tydlighet.

    Men du.. vilka är som lyssnar tro?
    Di har ju stoppat huuvet i sand o förnekar verklighet lika sig själva. Ingen, INGEN ANSVARIGA kommer att öppet börja tänka ansvarsfullt då detta innebär en oåterkallelig stämpel. Som kräver mod att bära. Som inte finns hos de flesta.

    Så – Trevlig Midsommar! Svenskt. Så länge det varar 🙂

    • Instämmer. Sandor har duracell-krafter långt utöver vad standard-personer orkar med. Hans ständiga påpekande och orädda framträdande är något som garanterar inte passeras obemärkt i Malmös stadsborg.

  5. Det blir många som får bita i det sura äpplet framöver. Tror dock inte dessa ångrar sig på riktigt.

Kommentera