Så här mycket avstånd tar Vänsterpartiet till vänsterextremister…

INRIKES. Lovisa Loan Sundman har bland annat fått Guldspaden för sitt arbete med att jaga oliktänkande tillsammans med den kriminella Researchgruppen. Mannen till höger heter Jonas Sjöstedt och är kommunist från New York. 

Researchgruppen och Expressen belönades med en Guldspade för sin avpixling av oliktänkande på nätsajter som Avpixlat, Exponerat och Fria Tider. De hängde ut människor för deras åsikter medan de inte avpixlar brottslingar.

De bedriver till och med en kampanj om trovärdighet där de förklarar var för de inte avpixlar.

6 thoughts on “Så här mycket avstånd tar Vänsterpartiet till vänsterextremister…

  1. Kallas en ’spade’ för ’guldspade’ nu ? Begravningsentreprenörer typ journalister har skaffat sig guldspadar … de värsta är att deras räkningar lämnas inte obetalda.

  2. Ungefär som årets ”arrangerade” bild, där en yrkesprotestant (svart kvinna) stämmer träff med en expofotograf vid en demonstration.
    Vilka sitter i juryn tror ni..?

  3. Katastrofen har redan inträffat – Sverige har haft den största invandringen per capita av alla jämförbara länder, av invandrare från mestadels totalt främmande kulturer utan vare sig vilja eller förmåga till den anpassning som är nödvändig i ett fungerande samhälle.

    Både invandrarnas oerhörda antal och deras främlingskap inför vårt svenska sätt att leva och vara gör dem omöjliga att anpassa.

    Men det hade inte behövt gå på det här sättet – Sverige hade inte behövt hamna i den här situationen utan goda alternativ.
    Om Sverige hade haft en debatt om invandringen, då hade insikten om invandringspolitikens kommande katastrofala följder kunnat få inflytande på politiken.
    Om en folkomröstning hade hållits i Sverige med alternativen ja eller nej till många hundratusen utomnordiska invandrare, så är nog de flesta på det klara med hur den hade slutat, åtminstone om det hade rått yttrandefrihet i den föregående debatten.
    Men när politikerna fick råda själva, utan insyn och framför allt utan debatt, då satte de oss svenskar i den situation vi nu har och som inte längre går att lösa någorlunda smärtfritt.

    Ingen demokratisk regering ljuger så envetet och systematiskt för sitt folk som den svenska.

    En fri debatt hade kunnat lösa upp lögnknutarna!
    Debatt – som i stort sett inte existerar i Sverige utan bara är ett spöke som makthavarna vill skrämma fram debattystnad med.

    I Sverige Oliktänkande bli förföljda och bekämpade.

    Och det här är ju Sverige, med svensk ”yttrandefrihet” – så det hela sker helt utan varje form av debatt.
    Nu är invandringskatastrofen ett faktum, och den uteblivna debatten har övergått till att vara ett mindre problem.
    Människor ser den samhällsförändring som har skett på gator och torg, det kan inga proffsdesinformatörer göra något åt, och människor är fullt på det klara med vem som får betala förändringen…

    Hatet/föraktet mot svenskarna måste upphöra.
    Det kan endast SD se till.
    Håll ut.. Rösta på SD…

  4. Varför skulle de ta avstånd från vänsterextremister ? De har ju ett antal i sin egen riksdagsgrupp bara babbar,

  5. Notera att Guldspaden delas ut av journalister till journalister.

    Det är alltså klubben för inbördes beundran och ingen utomstående som bedömer vad som anses bra!

    Varför är jag inte förvånad att det drar kraftigt åt vänster…?

  6. Ja Fy Fan för kommunismen,jag har sett kommunismen i nära håll,bott och arbetat i kommunistiska länder upplevt det.Det är ingen dans på rosor,jag förstår inte att vi skall ha 2017 såna irr läror.Mvh Adolf N

Kommentera