Var finns de riktiga poliserna… Del 2.

INSÄNDARE. Stefan K reagerade genom en kommentar på min insändare ” Var finns de riktiga poliserna…?” I kommentaren berättar Stefan K vad han ser hos de undfallande statstjänstemännen – tillhörande polismyndigheten, då de utsätts för förödmjukelser och provokationer från hitresta asylturister från tredje världens länder i Afrika och Mellanöstern. Och så räknar Stefan K upp vad han ser. Syner vilka jag betraktar som subjektiva hallucinationer… (Del 1 HÄR)

Tillåt mig berätta något av vad jag ser, och kan komma på i skrivande stund!

Jag ser statliga tjänstemän, där många uppenbarligen nöjer sig med ”kicken” att få bära polisbricka och en Sig
Sauer 9mm Parabellum lågt hängande på lårets yttersida. Medan man vandrar omkring med tummarna i bältet…

Jag ser statliga tjänstemän, som ingår i det politiskt styrda och politiskt korrekt babblande Polisförbundet, och som
inte ger ett skit för sina medlemmar. Det vanliga spelet för gallerierna.

Jag ser statliga tjänsteman, som ett led i processen att Sverige skall underkasta sig islam och den gående islamiseringen av Sverige.

Jag ser statliga tjänsteman, svenska män och kvinnor (i majoritet, än så länge…) lika manipulerade, hjärntvättade,
fega, rädda och kuvade som de allra flesta andra svenskar…

Jag ser statliga tjänstemän, i en myndighet där de riktiga poliserna med ryggrad och självaktning sagt upp sig, slutat
och tackat för sig.

Jag ser statliga tjänstemän, som jag inte riktigt vet, fattar att man aktivt bidrar till Sveriges slutliga systemkollaps.

Jag ser statliga tjänstemän, fullständigt i händerna på polismyndighetens korrumperade chefer, som sitter i knät
på rikspolischefen, som sitter i knät på justitieministern, som sitter i knät på det korrupta EU-parlamentet på vilket
den svenska ”regeringen” låtit sig prostitueras.

Jag ser statliga tjänstemän, av kött och blod – precis som du och jag – som utan ambition, självrespekt , moral –
eller ifrågasättande, låter sig utnyttjas för att kuva det egna folket och hålla det ”på mattan”. Detta för att politikerna
skall sitta säkert och kunna fortsätta med sitt vanstyre för att medvetet splittra och bryta ner Sverige till ett U-land.

Jag ser statliga tjänstemän, som fått order om att ge praktiskt taget fritt spelrum för ockupationsmakten. Och se
mellan fingrarna på upplopp och den accelererande kriminaliteten i de drygt 50-talet ockuperade ”no-go-zonerna” i
urbaniserade områden på svenskt territorium. Detta medan statsminister, justitieminister, inrikesminister står
framför TV-kamerorna och ljuger svenska folket rakt i ansiktet.

Jag ser statliga tjänsteman, som fullt ut (på order) accepterar att bli utsatta för regelrätta mordförsök genom: stenkastning, explosiva laddningar, raketbeskjutning, offerför attentat med molotovcocktails och handgranater.

Jag ser statliga tjänstemän, som mycket starkt vänster-politiseras för att undertrycka demokratin i Sverige. Tjänstemän som under senaste valrörelsen gav prov på vad detta innebär… då vänstern gavs fria händer att störa ut politiska möten över hela Sverige. Och vilket i dag fortfarande sker…

Jag ser tjänstemän, som direkta handräckare till Sveriges marionettregering, som i sin tur helt underkastat sig
diktaturen EU, vars främsta uppgift innebär att bryta ner det svenska samhället och byta ut det svenska folket
mot invånare från tredje världen och islamisera Sverige.

Jag ser tjänstemän, i vars led det ofta talas om yrkestolhet, hur glada man är för att träffa människor och hjälpa
dem, kollegial sammanhållning, hur omväxlande arbetet är… osv. osv. Men som i själva verket medverkar till att
bryta ner det svenska samhället och offra sina egna landsmän…

Jag ser tjänstemän, i den Sverige-fientliga regeringens ledband som förråder sitt land, sina familjer, sina barn och
barnbarn. Män och kvinnor i statens tjänst, som från första parkett ser vad som håller på att hända med landet.
Som dock låtit sig korrumperas genom att ges en smula ”makt” och som därför vägrar att slå larm.

Jag ser tjänstemän, som ingår i en svensk myndighet med 20 000 poliser, av vilka endast en (1) riktig polis tagit ansvar och offentligt slagit larm och berättar för svenska folket vad det är som håller på att hända med Sverige: han heter Peter Springare.

Johansson

6 thoughts on “Var finns de riktiga poliserna… Del 2.

  1. Man kan inte döma ut hela poliskåren efter att ha sett på en video.
    Polisens erfarenhet avgör hur de ska agera i olika situationer som uppstår.
    Kanske vänta på förstärkning eller använda sig av den taktik som är bäst för tillfället.

    Polisen har dessutom så många fler uppgifter i sitt arbete som att leta reda på folk som försvunnit, trafikolyckor, bränder, lägenhetsbråk, gå hem till folk och berätta att en anhörig till dem har dött För att inte tala om alla onyktra personer de får ta hand om

    Jag är.tacksam för vår svenska polis och deras trygga och lugna sätt till skillnad från de kraftigt överviktiga poliserna i USA som ser ut att inte ens klara en språngmarsch där de rullar fram. Ofta arroganta och aggressiva.
    .

  2. Sammanfattningsvis:

    Det Johansson skriver är den nakna sanningen. Men poliserna verkar inte i ett vakuum. Utan ett stöd från den svenska befolkningen och sin ledning, kan de inte agera, så som de antagligen skulle vilja.

    Svenskarna har kuschats och mutats till att bli fjärrstyrda zombies, som gapar och sväljer allt, som etablissemanget kastar åt dem. Om poliserna skulle börja uppträda, så som Johansson kräver, skulle det bli ett sådant illtjut från ’journalisterna’, att det skulle höras till månen – och svenskarna skulle gå man ur huse, för att protestera mot polisvåldet.

    Precis så gick det till, när Bankmaffian skapade sina revolutioner England, Frankrike och Ryssland (på 1600-, 1700- respektive 1900-talet). Med en försoffad, okunnig och lättlurad befolkning går det inte för polisen att gå till väga, så som Johansson – och vi alla – egentligen skulle vilja.

    Svenskar muttrar för sig själva och knyter näven i fickan, men ytterst få – som Springare – vågar stå upp för sina åsikter. Så länge landet består av fega medlöpare till de landsförrädiska politikerna och ’journalisterna’, vilka arbetar som bävrar för att förverkliga Bankmaffians globalistiska agenda – förstörelsen av Sverige och alla andra nationalstater i världen – finns ingen räddning.

    • Men något är inte som det ska vara inom polisen.Jag såg att tjeckisk polis ska anordna en demonstration till förmån för Peter Springare och svensk demokrati.Det är väl inte rimligt att en utländsk poliskår ska behöva göra detta. Någon myndighet har stora demokratiska problem i det här landet.Om det är polisen vet jag inte eller om dom är så åsiktförtryckta av högre makt(exempelvis Dan Eliasson och regering) att dom inte vågar ha en åsikt och uttrycka sanningen.Ta Rinkeby som exempel.Ena dagen så säger ett antal poliser att det är farligt där och dom rekommenderar inte att gå fritt där.Och dom klassar det som en No go zon.Nästa gång så läser du att en annan polis säger att det är överdrivet det som sägs om Rinkeby och han ser det inte som en No go zon. Jag får på känn att dom som kritiserat Rinkeby får på käften av ledningen och ber dom vara tyst. Att problemet ska gömmas.Och då vågar dom inte vara öppen av rädsla för sparken eller att karriären är slut. Man ser ju detta nu mer och mer att man sparkar folk från sina jobb om man säger något som inte tillhör värdegrunden.Man kommer inte åt dessa människor rättsligt då använder man detta medel istället.

  3. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Ord och inga visor, det är vad vi vill höra. Bravo!

KommenteraAvbryt svar