Vill eller vågar inte Reinfeldt?

MEDIA. I SVT:s program ”Toppmötet” intervjuar Sveriges tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt internationella makthavare på bästa sändningstid. Under de senaste veckorna har SVT sänt intervjuer med både Anders Fogh Rasmussen, tidigare dansk statsminister och generalsekreterare för Nato, och Condoleezza Rice, tidigare amerikansk utrikesminister.

expressen-anna-hedenmo

Under gårdagens avsnitt med Storbritanniens premiärminister Tony Blair fick SVT:s egen programledare Anna Hedenmo nog.

Anna Hedenmo riktar svidande kritik mot både SVT och Reinfeldt: ”Det är ofattbart att Fredrik Reinfeldt missar de uppenbara kritiska frågorna om Irakkriget och IS framväxt. Vill han inte? Törs han inte?” ”Och varför krävde inte SVT ett kritiskt förhållningssätt när Irakkrigets tillskyndare och arkitekter skulle intervjuas?”

Hon avslutar sågningen med orden: ”Den kollegiala tonen – som ju är seriens fundament – hade absolut överlevt ett nyfiket borrande i de mest brännande frågorna. I stället fick vi inställsamhet”

Det är kloka synpunkter Anna Hedenmo har men vi ska inte glömma att Anna Hedenmo långt ifrån är någon perfekt och opartisk journalist.  När Mats Knutsson och Anna Hedenmo intervjuade Jimmie Åkesson i SVT använde de sig av mängder med felaktiga siffror och var långt ifrån opartiska. De var öppet kritiska till Sverigedemokraterna, även i valdebatten när det är speciellt viktigt för SVT att vara opartisk.

Här kritiserar Jimmie Åkesson Anna Hedenmo för att hon avbryter honom hela tiden…

– Pettersson såg inte Reinfeldts senaste intervju av Tony Blair men jag tittade när han intervjuade Anders Fogh Rasmussen  och åkte på svidande kritik för sin politik. Läs HÄR och titta nedan, jag tycker trots allt att Fredrik Reinfeldt gör mindre skada som reporter åt SVT än när han var statsminister…

28 thoughts on “Vill eller vågar inte Reinfeldt?

  1. Försöker Anna Hedenmo att bli en roddare, hon om någon
    är väl en av dom mest utstuderade PK kärringarna på SVT,
    hon kan vare sig dölja sin hemvist eller ens sitt minspel för
    att dölja var hon hör hemma, USA valet var väl det senaste
    exemplet, hennes orättfärdiga avbrytande av Jimmy Åkesson
    när han väl får komma till tals ett annat.
    När det handlar om Fredrik Reinfeldt så har ju inte under
    hela hans politiska karriär ställt en enda kritisk fråga till honom?

  2. Anna Hedenmo har under många år haft tillfälle att ställa kritiska frågor till många makthavare i dessa frågor men avstått. När det stod klart att allt hopp var ute för Hillary Clinton i USA valet höll Anna Hedenmo som följde valet för SVTs räkning på att bryta ihop hon var på god väg att börja gråta. Denna PK kärring har jag INGET förtroende för.

  3. Att SVT, desinformationens krönta praktluder, skulle umgås med några ambitioner på att kräva ett kritiskt förhållningssätt, kan vi högaktningsfullt förgäta! Detta exklusiva propagandainstruments enda fokusering består av att bekämpa allt vad saklighet, informativ objektivitet och demokratisk dynamik heter. Dessa begrepp har för länge sedan offrats på det globalistiska satansaltaret där allt som är oheligt, moraliskt nedbrytande och destruktivt dyrkas och lovprisas.
    Nationens paria och persona non grata som programledare, synes vara en naturlig följd av den eskalerande degeneration som nu grasserar.
    Andreas.

  4. Psykopaten har tillsammans med frau Ferkel krattat manegen för globalisterna, oligarkerna och klimatbluffarna

  5. Man skall ha klart för sig att när Ruinfeldt och M startade sitt samarbete med MP i flyktingfrågan så fanns det 2 skäl till det.

    Det första att försöka vinna över MP till borgligheten och därmed säkra framtida valvinster över S.

    Det andra var att importera en underklass till Sverige som likt i USA jobbar för 1dollar/tim~9kr/tim och samtidigt slå sönder det välfärdssystem som byggts i Sverige under de sista 60 åren. Ett välfärdssystem Ruinfeldt tidigt som ungmoderat uttryckte en stor avsky mot närmast ett hat.

    Den första punkten lyckades inte, miljöpartisterna är cementade långt ute på vänsterkanten.

    Den andra lyckades väl halvbra, flyktingarna är inte speciellt intresserade av att börja arbeta, så den billiga arbetskraften ser vi inte röken av. Däremot håller Ruinfeldts önskan om att förstöra välfärden på att lyckas utmärkt. Staten o kommunerna lånar pengar som aldrig förr och pengarna räcker ändå inte till. Kollapsen är nära! 2017 kommer skattehöjningarna dugga tätt!

    Gratis Fredrik Ruinfeldt till att du lyckats förstöra Världens bästa välfärdssystem! Men kom ihåg att du har inte många vänner kvar runt om i landet.

  6. Fredrik Reinfeldt hatar välfärd och landet Sverige. Jag avskyr Reinfeldt och Lövfen som inte kunde stå emot invasionen. De kommer att gå till historien som det värsta Sverige någonsin genomgått. Massinvandring är enbart negativt. Finns inte ett uns av positivt att säga om detta.

      • Hej Lena! Ja visst är han en mycket ond man med en dold agenda för att förstöra så mycket som möjligt av våran välfärd som våra förfäder och alla i hela Sverige bidragit till att bygga upp, och dom hade nog i tankarna att dom ville ger den framtida generationerna en mycket bättre möjligheter till ett bättre liv och tryggare och säkrare och mer livskvalitet än vad som dom fick som start på sina liv. Och visst det lyckades dom med dom skapade ett mycket bättre samhälle till oss och vi fick alla möjligheter till ett mycket bra liv. Och om Reinfeldt avskyr välfärd så har han överhuvudtaget inget med det att göra för det är inte han som är orsaken till att Sverige blev en välfärdsstat han har absolut inget med det att göra och det är för att detta är enbart våra pengar alltså folkets. Så visst är han ond när han tänker försöka bryta ner allt ihop. Om det hade varit 30 år bakåt i tiden så skulle han utan tvekan har blivit dömd som landsförädare och dömas till livstidsstraff. Men nu så sitter han och bara vräker ut sin sksvenska folket som inte har en möjlighet att konfrontera honom direkt. Och dom som ändå försöka få fram sanningen till svenska folket blir hela tiden anklagade för så jävla mycket skit och förtal och uthängda i media som Rasister och Nazister och islamofober och fascister och inte bara det utan blir även angripna i sina hem och många har även blivit av med sina jobb och gud vet allt som dom hittar på för att skrämma alla till tystnad och detta är Sverige i dag kan någon fatta det. Men om någon skulle få för sig att gå till angrepp mot mig för att jag skriver många kritiska kommentarer ja för mig skulle det vara en höjd punkt i livet och bara för att nu står jag öga mot öga med en av dessa som är orsaken till varför vi kommer till detta kritiska läge i Sverige och jag skulle först vilja omvända personen och jag är ganska säker på att jag skulle lyckas med detta och om inte så skulle jag visa vad svenska och då menar jag riktiga svenska är gjorda av och jag kan säga att han skulle inte bli besviken det kan jag lova av hela mitt hjärta. Kommer alla ihåg vad Reinfeldt skrev han kallade oss för det sovande folket och i princip så ligger det något i det. Men vad han inte vet vad som händer när det sov

  7. Fy fan för dessa Islamist Kramande Kommunist Svin !
    Den ända trösten är deras dårskap kommer att drabba dom själva till slut , likt ett harmagedon .

  8. Fattar inte ni som fortfarande på nykter kaluv eller utan något annat ångestdämpande orkar se någonting på SVT.
    För att inte tala om sverigehatarens nr.1 fula uppsyn, får frossa och kväljningar.
    Att hen fått jobb på SVT är endast för att djävlas med SD och deras väljare.
    Hedemora vet jag var det ligger men vem fan är Hedenmo?

  9. Anna Hedenmo vill naturligtvis med detta uttalande göra sig ”större” än vad hon själv är, som arbetande ”journalist”.

    Opartiskhet är nog inte Annas starkaste sida som journalist.

  10. Nääää … Reinfeldt han är en typisk smyg islamist den grisen ,han hatar Svenskar för vad vi är(har själv skrivit om detta) och har utrotat vårat försvar med 99% .

    • Än sen? Vad ska vi försvara oss emot? Oss själva, och vår västerländskhet? För vad vi försvarar idag, när vi försvarar, är inget annat än PK-ismen och ”våra” inneboende muslimer. Eller hur? Mot befriaren Putin. Så vem behöver ett försvar???????

      • Försvar behöver vi, när vi har återtagit makten. Men inte nu när förrädarna styr. Då är ju ett försvar, att försvara dem och deras uselhet, och ingenting annat. Och jag föredrar verkligen Putin, snarare än att vi får ett totalitärt muhammedland. Eller tycker ni, att det vore att föredra????? För vi kanske behöver Putin till slut, när allt hårdnar.

  11. Reinfeldt är ju helt islamifierad. Han är ku mussarnas bäste vän. Deras ”svenske”(nåja, enligt gängse PK-sätt att bedöma då) allahtollah. Därför, VILL han heller inte vara kritisk mot IS och irakkriget. HAN RED JU PÅ VÅGEN!!! OCH INVANDRINGSINDUSTRIN SKA HA SITT. Han är ju egentligen sosse i grunden. Vem minns inte: ”Nya arbetarpartiet”. Vad säger inte det!

    Så varför tala illa om sin födkrok.

  12. Det är bedrövligt när Anna Hedenmo kritiserar en intervjuare. Hon talar om den kollegiala tonen. Precis den som hon själv använder när hon har sina egna likatänkande i studion. Men som hon inte använder mot en SD. Då är det gamla stålrör som gäller. Har Anna Hedenmo sett sig själv på band någon gång?

    • Har Hedemo’s uppdrag i SVT minskat? Vilken partihörighet man än har så måste man väl ge Hedemo underkänt som programledare i de debatter hon ansvarat för. Hedemo, ta en titt på de program du medverkat i så kanske du förstår vad jag menar! Om inte kan jag ge dig ett par ledtrådar: arrogant eller lismande, beroende på offret, avbryter etc

Kommentera