Toppmötet Reinfeldt – Fogh Rasmussen


POLITIK. Igår kväll sände SVT ett program ”Toppmötet” där förr statsministern, numera programledaren Fredrik Reinfeldt samtalar med sin förre kollega i Danmark Anders Fogh Rasmussen, som också varit generalsekreterare för Nato. Anders Fogh Rasmussen berättar om sig själv, sin bakgrund och om avgörande skeenden under hans tid vid makten.

Men samtalet handlar också om framtidens utmaningar. Sverige och svenskarna har haft en naiv inställning, menar Fogh Rasmussen, när skillnaderna mellan svensk och dansk migrationspolitik kommer upp. Sveriges förra statsminister Fredrik Reinfeldt har öppnat sin telefonbok och kontaktat några av de senaste decenniernas mest inflytelserika makthavare.

-Pettersson uppfattade samtalet, i vänliga ordalag som svidande kritik mot svensk politik och mot Fredrik Reinfeldt. Orden uttalades mycket vänligt men kritiken mot svensk invandringspolitik var hård, liksom att Sverigedemokraternas isoleras men även vår försvarspolitik fick sig en känga. Dessutom tyckte Fogh Rasmussen, troligen till Twittervänsterns fasa, att USA:s president George W. Bush var en bättre ledare än Barack Obama, som inte gjort världen fredligare som han lovade…

Titta gärna om ni har tid SVT Play

2017-01-03_0810 2017-01-03_0808_001 2017-01-03_0808 2017-01-03_0807 2017-01-03_0805


27 responses to “Toppmötet Reinfeldt – Fogh Rasmussen

 • Stefan Månsson

  Jaja Jag skall vara ARTIG. Jag skall hålla God Ton. detta trots att jag reagerade med osannolikt äckel för Reinfeldts person och hans politiskt korrekta floskler.. Han är ju knappast så totalt slut i hjärnan som han ger intryck av. Han låtsas ”inte förstå” att han och sjuklöverpolitiken sågas av Fogh Rassmussen. Att spela dum är kanske en tillgång. Speciellt i fallet Reinfeldt.

  Gilla

 • Vill eller vågar inte Reinfeldt? | Petterssons gör skillnad!

  […] när han intervjuade Anders Fogh Rasmussen  och åkte på svidande kritik för sin politik. Läs HÄR och titta nedan, jag tycker trots allt att Fredrik Reinfeldt gör mindre skada som reporter åt […]

  Gilla

 • Michael Thudén

  Hur fan kan man känna annat än totalt äckel för Sveriges fd psykopatminister Reinfeldt?
  https://parasitstopp.wordpress.com/2017/01/06/hur-fan-kan-man-kanna-annat-an-totalt-ackel-for-sveriges-fd-psykopatminister-reinfeldt/

  Gilla

 • Swereb

  Reblogga detta på OPERC – Persecuted Christians och kommenterade:
  Det Fogh Rassussen säger är inget nytt, det har jag och många andra reflekterande svenskar i och utanför vårt land insett redan när utfrysningen satte igång 2006. Följden har blivit att förtroendet för de politiska partierna i Sverige (ex SD) har helt raserats totalt. katastrofalt för tilltron till demokratin. Det förtroendet som någorlunda fanns tidigare lär inte gå att återvinna, möjligen men knappast troligen om en offentlig ”syndabekännelser” lämnas av de skyldiga partiledarna och deras närmaste. Debattklimatet i t ex Danmark är ljusår före det svenska, som en svensk vän boende i Danmark uttryckte sig.

  Gilla

 • Sven-Erik

  @Pettersson och bloggens följare; Ibland måste man gilla vänsterns argument och ta de till ens egna. Dalademokratens ”störste” har rätt när han kritiserar SvT. En annan av de ”största” feministerna har ett tidigare inlägg som jag också ger cred för. Båda länkarna här nedan, läs gärna.

  Den svenska publik service kanalen har gjort ett klipp när ”den förre” får vara programledare och utfrågare. Frågan är om inte SvT´s led-Stjern(e)a med sitt godkännande av fredrik. gör sig en björntjänst när vänstern sover med globalisten fredik. Detta återstår att se. Det är som bekant segraren som får skriva historien.

  http://www.dalademokraten.se/kultur/har-reinfeldts-toppmotet-stod-i-svt-s-regler

  http://www.dalademokraten.se/kultur/maj-wechselmann-stoppa-fredrik-reinfeldts-mellandagsmys-i-svt

  För övrigt konstateras att fredrik blåser svenska folket på beskattning av tv-arvodet. Ersättningen från SvT går till ett produktionsbolag vidare till f.r. eget bolag som inte ger någon utdelning. Istället ”lever” f.r. på sin statsministerpension. Hur arvodet som ”(o)sakkunnig för Goldman Sachs kommer att beskattas återstår att se. Kanske en villa i Karibien?

  Gilla

 • Eyes Wide Open

  Vad gör en landsförrädare på TV? Han borde utvisas på livstid och det är ändå ett milt straff för det han åsamkat oss! Jag kan inte heller titta på denna osympatiska nuna. Undrar om han skäms när han får höra sanningar från Rassmussen, tvekar dock starkt till han har förmåga till det. Psykopater brukar inte bry sig.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Någon tekniskt begåvad borde kunna göra en app som filtrerar bort en viss röst. Då skulle man kunna lyssna på programmet och radera rösten från Ruinfeldt?
  Att någon orkar se honom?
  Fick de bra betalt för att vara med i programmet?

  Gillad av 1 person

 • Lisa.

  Vi får aldrig glömma att Reinfeldt skickade Svenska stridsplan till Libyen för att störta Gaddafi, med kaos och gigantiska flyktingströmmar över Medelhavet som följd.

  Gillad av 1 person

 • anne b rat

  Jag tycker det är omdömeslöst av svt:s ledning och förödmjukande mot oss licensbetalare att överhuvudtaget engagera en av våra största landsförrädare i modern tid, till att leda program i svensk licensbetald TV.
  Stor skam !!

  Gillad av 1 person

 • Johan

  Skulle aldrig ägna en minut åt Reinfeldt. Ett icke-program för min del.

  Gillad av 1 person

 • gamgubben

  Här kunde svenska politiker ha lärt sig något men föredrog säkert något lättare program, tyvärr.

  Gilla

 • Beppe852

  Reinfeldt måste haft en traumatisk uppväxt? Hur kan han annars försvara sin politik? Kan inte se den mannen ens på bild!!! Hur kan ni på SVT ha ett program som detta?

  Gillad av 1 person

  • Hönsmamman

   Man tål inte se honom!

   Gillad av 1 person

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Denne nationsbespottande och i alla avseenden föraktlige individ skulle onekligen förpassas till en mörk fängelsehåla i någon av våra gamla fästningar. Vasatidens borgar torde kunna erbjuda en lämplig förvaring av ovan nämnde pronoiske psykopat.
   Det faktum att det makalöst fräcka SVT låter denne landsförrädare sprida sin orala dynga inför det svenska folk han så uppenbart hånar, säger allt om den vidriga policy som råder inom väggarna hos diktaturregimens främsta propagandaorgan.
   Andreas, icke innehavare av televisionsapparat.

   Gillad av 1 person

   • Beppe852

    Vad säger du om Varbergs fästning? Där är det hålor under fästningen med galler som dörrar. Är det varmt så är det varmt och tvärt om. Vatten och bröd, morgon middag och kväll, eftersom deras tillgångar är förverkande.

    Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Ett praktfullt förslag, min gode landsman och meningsfrände! Varberg har hållit stånd sedan freden i Brömsebro och förmår med all sannolikhet att dvälja en av rikets förrädare. Vid närmare eftertanke skall vederbörande rövare dock icke behöva sitta som ensam fånge, enär han har en snygg samling likasinnade praktbanditer, vilka med fördel kunna göra honom sällskap.
    Varberg utgör en alldeles förbannat imponerande försvarsanläggning och att åter ta dess historiska faciliteter i bruk synes mig tusan så tilltalande!
    Törhända minns han från någon skolresa de respektingivande källarvalven?
    Andreas 🙂

    Gillad av 1 person

 • Hans Nilsson

  Dansk Folkepari fick samma behandling i Danmark som SD har fått i Sverige men det var innan Fogh Rasmussen kom till makten. Det var sossen Paul Nyrup Rasmussen som stod för den behandlingen. Några ord som han fick äta upp var att han ansåg att DF aldrig kom att bli stuerena.

  Gilla

 • ossie

  Missade helt avsiktligt detta program liksom alla andra propagandaprogram i ”opartiska” SVT. Stängde av i morse när Anders Lindberg dök upp och i fredags hade de den goda smaken att bjuda in en av de värsta hatextremisterna till finsoffan nämnligen kommunisten Jenny Bengtsson. Fan vad nöjd man blir att man sagt upp licensen.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Jag har tid men jag vägrar att titta och lyssna på landsförrädaren frivilligt, går hellre igenom en timmes tortyr.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Hur denne idiot som baktalat Svenska folket grovt innan
  han blev statsminister ändå kunde bli omvald för ytterligare
  en period trots att förstörelseprocessen av landet redan hade
  börjat är en gåta , han borde åkt ut med huvudet före!

  Gilla

 • MartinA

  Fogh Rassmusson är bara en ytterligare en globalistnickedocka. Reinfeldt uppgift var att förstöra sverige. Rassmussen tänker större än så och inser att om USA kraschar för snabbt kan det bli svårare att förstöra resten av nordeuropa eftersom andra europeiska folk kommer bli skrämda av vad som händer i sverige.

  Fogh Rassmusson är bara ytterligare ett monster och en förrädare som har otaliga människoliv på sitt samvete och som deltar i förstöerelsen av Europa och har sin lojalitet till Washington.

  Gilla

  • MartinA

   ”Om SVERIGE kraschar för snabbt”

   Gilla

  • Johan

   Så rätt

   Gilla

  • Erik

   Nope! Fogh är en riktig hjälte, en statsman vilken han visade under Muhammedkrisen inte minst.

   Gilla

   • MartinA

    Jobbar man åt NATO så jobbar man med att administerara USAs och globalisternas underkuvande av Europa. Man jobbar med att upphäva alla Europas länders suveränitet och självbestämmande. Dessutom har man skuld i alla de hemska krig som NATO startat. Till exempel förstörelsen av Libyen.

    Gilla

   • MartinA

    Nåja, så många krig har NATO inte officiellt varit med i. Men vad sjutton gör Danska soldater i Afgahnistan?

    Gilla

 • Katarina Elsässer

  Reinfeldt verkade som en omogen pojkspoling vid sidan om Rassmussen.
  Och det är precis det han är, Skådespelare som störtade Sverige i stora problem som leder till hat och demokratins förfall.
  Han skulle aldrig erkänna att han hade fel denna lilla killen!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: