Mona Sahlin skrev intyg till ”The Mauler” – får kritik

BROTTSLIGHET. På myndighetens brevpapper skrev Mona Sahlin (S) ett referensbrev till MMA-stjärnan Alexander ”The Mauler” Gustafsson. Brevet skickades senare till amerikanska ambassaden i Sverige.

Syftet var att han skulle få visum till USA. Eftersom ”The Mauler” har flera misshandelsdomar bakom sig samt suttit över ett år i fängelse behövdes visum för att han skulle kunna ställa upp i galor i USA. Tidigare hade Sahlin fått MMA-biljetter till ett värde av tusentals kronor av ”The Maulers” team. Sahlin fick MMA-biljetter innan hon skrev intyget och på galan i USA lät hon skattebetalarna betala för hotell och uppehälle.

Thorsten Cars, docent och expert på korruptionslagstiftning, anser att en åklagare bör granska uppgifterna.

– Man kan väl undra om hennes omdöme, säger Cars.

Som ordförande i den nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism, skrev Sahlin tre osanna löneintyg till sin före detta livvakt och medarbetare.

-Pettersson säger att Cars behöver inte undra om Sahlins omdöme, det saknar hon totalt…

Läs mer…

Mona Sahlin – en socialdemokratisk produkt

7 thoughts on “Mona Sahlin skrev intyg till ”The Mauler” – får kritik

  1. ”På myndighetens papper”. Man kan fundera över vad hon egentligen arbetade med på den skräddarsydda nya myndigheten? Förutom att sätta sprätt på en massa pengar….

  2. Hur kan den människan fortfarande få gå lös?
    Händer inget där?
    Hur korrupt är Sverige egentligen?

  3. Är det en ny biinkomst för Mona att skriva intyg om ditten och datten? För någon form av betalning lär hon nog få för dem.

  4. Var det därför Mona fick gratisbiljetter till MMA galan i N.Y. för en tid sedan och lät skattebetarna stå för lyxhotell?

  5. Hon har mycket på sitt samvete som kommit fram, frågan är hur mycket det finns som inte kommit fram, den damen saknar fullständigt omdöme, och som sådan är hon ju en äkta Sosseprodukt!
    Minns hennes försvar från första gången hon blev avslöjad med fingrarna i Syltburken ” Jag är baske mig ingen oärlig person”? Nej Nej!

  6. REPITERA !! åter repitera !!! Denna artickel + den från 15 okt 2015 Alla måste få läsa Men vad har hänt på expressen , som deltar i avslöjandet

  7. I fängelset kan Mona S göra copy paste (på Kriminalvanvårdens hemsida) och göra nya intyg i word dokument.
    Se Roliga Toblerone med Mona Ss lögn IS-bergs topp på, bilder på Koling.nu
    Dvs bergstoppen Matterhorn på Toblerone logo är bara toppen av IS-berget av Mona Ss Bedrägerier som vi får se. Hon är ju medgärningshen i att förskingrat bort alla företag som Astra, Volvo bilar, nu finns bara HVB-bedrägeri branschen kvar.

Kommentera