Brutal gruppvåldtäkt – rullstol togs ifrån kvinna

VÅLDTÄKT. Den kvinna i Visby som anmält att hon natten till söndag våldtogs av flera män sitter i rullstol. Det säger hennes målsägandebiträde Staffan Fredriksson, som säger sig ha fått sin klients tillåtelse att gå ut med uppgiften. Kvinnan har berättat att övergreppen ägde rum i en lägenhet, efter att hon delat taxi med en man hon inte kände sedan tidigare. De ska ha pågått i timmar och varit grova. Kvinnan ska ha blivit fråntagen sin rullstol.

– Hon har inte kunnat ta sig från platsen på samma sätt som en person som kan röra sig helt fritt. Fem män, alla i 20-årsåldern, har anhållits skäligen misstänkta för grov våldtäkt. De nekar till brott.

-Pettersson har noterat att myndigheterna har utnyttjat den nya lag som möjliggör hemlighållande av de misstänktas identitet. Men idag kommer männen troligen att begäras häktade och då blir namnen på ”gotlänningarna” offentliga.

Sex personer gripna misstänkta för våldtäkt på Gotland

Fega och väldigt svenska män söks av polisen

15 thoughts on “Brutal gruppvåldtäkt – rullstol togs ifrån kvinna

  1. Die Medien in Schweden sind genau wie bei uns in Deutschland antischwedische Propaganda. ich hoffe. dass sich in Schweden endlich mal Widerstand gegen diese Invasoren bildet. Und hoffentlich hat ihr damit mehr Erfolg als wir in Deutschland

    • Det är snart ett år sedan, har det verkligen blivit för mycket även för ”godhetsknarkarna”, varför inte ta en ordentlig fajt med invällarna, det är det enda de förstår !

  2. Makthavarnas kriminella finter och övergrepp mot befolkningen eskalerar och den psykologiska krigföringen skapar kontinuerligt nya regler. Man anför som motiv att vilja värna om den personliga integriteten, men den nya offentlighets- och sekretesslagstiftningens huvudsyfte är att dölja provokativa fakta gällande gärningsmännens verkliga nationalitet. Ovan redovisade brottsexempel innebär i praktiken att offret, som redan befinner sig i underläge, straffas ytterligare då samhällets vilja att verka för upprättelse i det närmaste får anses som obefintlig. Handlingar av denna kaliber borde tveklöst leda till omedelbar och oåterkallelig landsförvisning. Sveriges status som rättsstat har upphävts till förmån för inkräktarna.
    Andreas.

  3. Visst är väl det nya Sverige härligt!
    Njut och se framåt, det kommer bli ännu härligare!
    Tack alla ni underbara människor som röstat fram detta härliga nya Sverige.
    Våldtäkter, sexuella övergrepp, stora slagsmål i skolor, personrån, rånade gamlingar, våldtäkt av rullstolsbunden kvinna, misshandel, hedersbrott, hedersmord, stenkastning mot polis, stenkastning mot räddningstjänsten, anlagda bränder, anlagda bilbränder, stenkastning mot polishund, organiserat tiggeri osv, och media fortsätter att rapportera om allt detta på ett hedersvärt sätt.
    Härligt så man blir tårögd eller hur?

  4. Först släpper politikerna ”vargarna” fria i samhället.
    Sedan uppmanar polisen oss att vi är försiktiga.
    Skolflickorna skall inte gå ensamma hem från skolan.
    Pensionärerna skall inte vara ute efter mörkrets inbrott.
    Gå inte genom skogen där det är mörkt, håll er i ljuset.
    Vad fan har vi för politiker?

Kommentera