SSU-möte med inträdeskontroll i gammal S-anda

RASISM. Som ni vet har Socialdemokraternas ungdomsförbund, SSU, tagits över av rashatare som inte släpper in den vita minoriteten på sina möten. Vi skrev tidigare om att SSU nekar vita och att SSU har godkänt en rasistisk världsbild. Vi kan anta att moderpartiet håller med mitt sitt förflutna bland Ra(S)ister & Nazi(S)terliksom redaktionen på Aftonbladet med det är inte så förvånade, AB har alltid stått på rasisternas sida.

17 thoughts on “SSU-möte med inträdeskontroll i gammal S-anda

  1. Rasister hit rasister dit , lite överdrivet och ointressant.
    SSU :s politik däremot är intressant i så motto att om den förverkligas så är Sverige inne på en farlig ekonomisk väg.
    Lika fort som arbetsmoralen sänks jag lika fort kommer bidragen att höjas.
    Sen är kassakistan tom och entreprenörer och andra arbetande försvinner från Sverige.
    Endast de med”socialt samvete” blir kvar.
    Och de kommer att vara fattiga och troligen tappat sitt generösa sinnelag.

    • I detta mentalt desorienterade och Pridemarscherande land är det ju numera tillåtet, ja till och med ansett som rekommendabelt, att exponera sina genitalier framför oskyldiga barn. Detta är i själva verket ett brott och skall, enligt Brottsbalkens paragraf 16, klassificeras som förargelseväckande beteende och sexuellt ofredande. Att dessa vederstyggliga exhibitionister förevisat sina perverterade böjelser inför synbarligen förskräckta minderåriga, har fotodokumenterats och utgör bevis på vad som med polisiärt bifall försiggår. Inga protester, oavsett mycket diskreta sådana, är längre tillåtna och begreppet demokrati kan vi vackert förpassa till de sälla jaktmarkerna. Undertecknad anhängare av vanlig normal anständighet och sunt förnuft, kan icke finna någon som helst rim och reson i denna tragiskt depraverade utveckling. Jag är själv gay, men skulle ta mig tusan ALDRIG komma på den befängda tanken vare sig att ingå ”äktenskap” eller deltaga i några patetiska demonstrationer för ”förståelse och respekt”. Respekt förtjänar man nämligen genom ett anständigt leverne och uppförande.
      Mitt ärliga intryck är att det är den ordinärt sammansatta, heterosexuella familjekonstellationen som nu har all anledning att sluta upp till protestmarscher och kräva sin rätt i samhället! HBTQ-maffian har åsamkat den allmänna moralen en närmast irreparabel skada.
      Andreas.

  2. Snart blir det krig.

    Våra fienden är muslimer som befinner sig i Europa. För varje dag blir det allt tydligare för mig att vi måste med dödligt våld driva ut dessa sinnessjuka galningar.

    Frågan är inte om utan när.

    Sverige och Europa tillhör inte muslimer och kommer aldrig att göra det. Tänk er Sverige om den svullna negerskallen rashid musa får makt.

    Police may let Muslims wear burka as uniform in effort to boost diversity
    http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/police-muslims-wear-burka-uniform-8798237

    • Jag kan bara ansluta mig till Din rekorderliga uppfattning. Här krävs rationalitet, engagemang och beslutsamhet bland gemene man för att få en ändring till stånd. Det står utom allt rimligt tvivel att svenska folket inte kan sätta någon tillit till de ”folkvalda”, vars egentliga funktion är att gagna nationen och dess befolkning, inte att sträva efter dess undergång. De senaste decenniernas politik kan endast uppvisa en skandalös misskötsel av landets olika resurser, icke minst de finansiella. Det politiska förtroendekapitalet bland de socialt medvetna är obefintligt. Dagligen gör sig makthavarna skyldiga till att driva den kommunistiska pålspetsen allt djupare in i folksjälen. Desinformativa demagoger och globalistdyrkare, vars enda ambition är att behålla sitt nationsfientliga maktutövande, träffas i skrivande stund. Donald Tusk anländer på blixtvisit för att konferera med vår så kallade statsminister.
      Detta är ett vanhedrande och skamhöljt skede i vår historia och det skall dröja mycket länge innan vårt anseende och självkänsla återupprättats. Det är nu upp till alla och envar att söka sig till meningsfränderna, organisera sig och sluta leden kring fosterlandets sak!
      Andreas, stolt patriot.

      • Ja, se där! Ännu en feminazistisk stinkbomb tycks ha värpts. Ett ruttet ägg, sorgligt otjänligt. Håll sig hon till de för hennes gelikar avsedda sfärerna och låt Petterssons kommentatorer vara i fred. Ha en fortsatt trevlig kväll.

    • Man får ett obehag i magen när man läser om de otäcka Vipeholmsexperimenten på försvarslösa och utsatta handikappade.Man kommer oundvikligen att tänka på den djävulske Dr Mengele nazistläkaren som gjorde så grymma experiment på barnen i de tyska koncentrationslägren under andra världskriget.Dr Mengele som sägs fått hjälp att fly till Usa med hjälp av cia och där fortsatt sina experiment och kallats sig bla Dr Green.

  3. Den osunda feministiska världen brer ut sig. Det enda som är viktigt är feministiska idéer.
    Feminister är parasiter som aldrig skapar något av värde. De lever på vad andra skapar i välfärd.

KommenteraAvbryt svar