Nya Malmö, adjö Malmö

En vän sände mig några bilder, han och hans familj gjorde ett besök i min födelsestad Malmö men de ville inte stanna så länge. Ärligt talat de gillar inte min stad och tillbringar så lite tid som möjligt här, ibland så måste man och idag som sagt var dom på besök.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Går på gågatan Ser mer slöjor än svenskar Ser att sportbaren är stängd o ersatt med en restaurang där man röker vattenpipa, jag ser tjugo kvinnor med vita slöjor och tjugo män som bland annat ligger på marken och ber. I det vita tältet grillar dom kebabkött. Här får du mina bilder, jag är nu på väg ut från detta skithål” 

Sedan chattade vi lite och min vän funderade över ifall dessa muslimer hade tillstånd med att dels parkera sina bilar på gågatemark, samt ifall det är lagligt att så fräckt och provocerande att mitt i stan ligga på marken med r***n i vädret?

Jag håller med, det är riktigt provocerande med muslimer som ligger på våra gator och ber till den gud som säger till dom att hata och döda oss…….hur som, innan alla med vettet i behåll har flyttat ifrån min födelsestad kämpar jag på ännu ett tag. Jag skrev ett mejl.

Hej polismakten!

Jag undrar ifall de personer vilka parkerade sina bilar idag söndag 22 maj vid 18-tiden på gågata/torgområde, ifall dessa hade tillstånd av polis för det? Bild medföljer

Jag undrar även ifall det fanns tillstånd att grilla kebab, samt att i grupp ligga på allmän plats på Triangelmarken för att tillbedja någon alt. något?

Tar tacksamt emot svar, sänd mig detta evenemangs tillståndsansökan.

På min promenad mot Triangeln på gågatan såg jag även en före detta bar som numera är ett ställe där varje bord på uteserveringen är utrustad med vattenpipor, är det tillåtet?

Tack på förhand.

Vänliga hälsningar

Eva-Marie Olsson

34 thoughts on “Nya Malmö, adjö Malmö

  • Som jag tidigare skrivit i ett inlägg;
   MALMÖ ÄR EN FÖRLORAD STAD I SVERIGE, tyvärr jag uppskattar dina försök Eva-Marie men våra ”kära” politiker har bestämt annorlunda………….
   Sänd mail till civilministern och invandringsministern OMGÅENDE om ni vill göra er röst hörd !!!!!!!!!!

 1. Katrin sjärnfeldt jamme är för bövelen gift med en riktig bladneger.
  Hon är ingenting annat än en riktig landsförrädare.
  Och vad tycker vi om sådana blä? Vad borde straffet va på den sorten jo stupstock på torget till allmän beskådning!!

 2. Eva-Marie:
  Kan trösta dig med att hela Europa är under ockupation av dessa lyckosökare,och kriminella från arab/afrikanska världen.Läser nästan dagligen tidningar från en stor del av vår världsdel,och upplever den förändring som sker överallt.
  En bild från dagens BZ får illustrera vår världsdels nya befolkning.Bilden är från Hasenheide (Harängen) i Berlin.
  Mer känd som platsen för gymnastikens födelseort.Nu är det slut med kroppsuppbyggnad och friskvård.Knarklangarna av svart färg,har tagit över den stora parken:
  http://www.bz-berlin.de/data/uploads/2016/05/hasenheide_1463934914-1024×576.jpg

 3. Det nya frälset parkerar precis var dom vill, för dessa juveler
  gäller inga ordnings och parkeringsregler, för ingen tror väl
  att en Svensk hade kommit undan med att ha över 20 miljoner
  i obetalda parkeringsböter utan att myndigheterna lyfter ett
  finger för att driva in böterna? Men det går bra för Araber,
  för minst ett par stycken av dessa har kommit upp i dessa
  summor men skiter fullständigt i att betala, dom skulle säkert
  kunna ställa sina bilar framför ett Ambulansintag utan någon
  större reaktion från flata myndigheter. Politiker och tjänstemän
  i Malmö ger mig kräk känslor, för att uttrycka sig milt, det måtte
  vara ett helvete för dom infödda Malmöbor som ser sin stad
  mer och mer likna en stad i Mellanöstern utan att deras
  företrädare bryr sig, utan istället understöder förfallet?

 4. Svenskarna är på jobbet och invandrarna som man är det enda man ser
  glidande omkring åtnjuter ”all include” precis som lyxturister. De behöver ju inte arbeta för brödfödan och boendet.

 5. Skithål, bra ord….HYCKLARNA har gjort Sverige till terras främsta SKITMAGNET!!!

 6. Den syriska rest. på gågatan som tidigare var en sportbar kommer inte överleva så länge till om tillsynsmyndigheter, Skatteverket, Miljöförvaltningen gör sitt arbete.
  1 år högst.

  • Det är enkelt att starta en resturang med svarta pengar, med svart arbetskraft som dessutom går på max bidrag och genom att fiffla med skatt, tvätta pengar och fiffla med fakturor och svartslaktat. De flesta muslimska verksamheter går inte runt om inte vitt patrask går dit och äter. Jag bojkottar all ställen där det jobbar svartingar och vildar. Tycker att deras egna kan sponsra verksamheten så får vi se hur det koarar sig. En mycket stor majoritet av de verksamheter startas för att man har omfattande knarkhandel som behöver tvätta pengar.

   • Per Åke :
    Vi är en hel del som vet och förstår, tack för att du skrev en sanningsenlig kommentar, bravo !

 7. Har läst en del om Katrin Stjernfedt Jammeh och funderar vad hon nu säger om skattehöjningen i Malmö?
  För inte så länge sedan byggdes ett nytt äventyrsbad och det yttrades önskemål om att bygga upp ett spårvagnsnät för att kommunikationerna skall förbättras. Det fanns inga ekonomiska begränsningar som det lät.
  Men vi norrlänningar börjar bli så berikade själva så vi har inte råd längre att skicka mer pengar till Malmö. Vi får se när invandringen börjar löna sig…..

  • Katrin våta dröm är ett Malmö där alla folkslag och nationaliteter finns representerade…… Jo det är vi några stycken som för länge sedan räknat ut, ni i glesbygd behöver själv det där glesbygdsstödet som blev till ett skatteutjämningsbidrag där Malmö med sin ohämmade invandring knep den största delen av kakan. Sedan finns det de kommuner som har större skattesats än vad Malmö har, och hur länge vill invånarna där göda Katrins lyckostad?

   • Är kvinnan både blind och döv? Dålig på matte är hon i varje fall.

  • Som det är idag i Sverige så finns ingen rättvisa !!!!
   I norrland så upplever vi idag att alla samhällen stora som små invaderas av ska. ”ENSAMKOMMANDE BARN” och de har större rättigheter och kan göra som de vill i våra samhällen, VARFÖR ?
   Hur kommer sittande beslutsfattare känna det när de står inför fullbordat faktum ?
   De har sålt ut landet ungefär som att sätta getabocken till trädgårdsmästare.
   VILL VI HA DET SÅ !??????

   • Nej det vill vi inte, men vi som inte vill det har smutskastats och en del av oss är väldigt stukade. Den där handen i fickan måste komma upp hos fler personer.

  • Undrar om hon påverkas ”jammeh och elände”, det är fullmåne i natt, kanske vargarna ylar, kusligt.

 8. Jag kan ärligt säga att jag numera undviker att åka till Malmö.
  Förr åkte jag ofta dit och till Köpenhamn.
  Inte längre för jag gillar inte det nya ”mångkulturella” Malmö. Tvärtom – jag avskyr det!
  Tråkigt men så är det.

 9. Hej mitt namn är Nabaa och jag bor i grannstaden till Malmö, Helsingborg. När jag läste den här ”bloggen” om man nu kallar det för blogg började jag känna igen Helsingborg.. Jag är själv yazidi från Irak, jag och hela min familj är så oroliga över vad som förväntar Helsingoborg och Sverige generellt. Jag är inte emot en mångkulturell Helsingborg, men samtidigt vill jag känna att jag bor i en svensk-stad och inte i Syrien när jag promenerar genom stadens centrum eller gator. Nowadays är det nästan omöjligt att dra ner till gröningen/stranden utan att hundratals nyanlända syriska män och killar stirrar nerifrån o upp.. Jag blir så besviken, o samtidigt ledsen.. Jag håller med allt du skrivit, Malmö är inte längre staden vi känner till, utan som du sa Muhammedstan.. Jag är tacksam om inte det här meddelandet publiceras och det för att jag inte riktigt känner mig trygg i och med att jag är yazidi (bär på motreligionen till Islam).. Hälsningar

  • Tack för din kommentar

   Om du är yazidier vet jag att Du och de dina anser oss som tokiga som släpper in de som vill oss illa, vi släpper in de som vill dig illa. Ett mångkulturellt Helsingborg fungerar lika illa som ett mångkulturellt Malmö. Ni yazidier gillar inte muslimer, asyrier i Södertälje gillar inte muslimer, muslimer gillar inte er och inte mig, greker gillar inte makedonier, turkar gillar inte greker, zigenare kallar sig för romer som betyder människor tvärtemot vad dessa anser om oss…….det mångkulturella lyckoriket existerar inte, inte i Sverige i alla fall.

 10. En bieffekt av den arabiska våren? Ingen demokrati i sikte i varken Afrika eller Mellanöstern trots arabisk vår!

  Någon har gjort den största missbedömningen i världshistorien, inbillade sig att den arabiska våren skulle vara vägen till demokrati! USA;s president svagbegåvad som få! Inbillade sig att MENA folken var så mogna och civilicerade att de skulle skapa demokratier! Tyvärr glömde världensledare att största delen av MENA ländernas befolkning faktiskt bor på landsbygden och är i de flesta fall analfabeter och dessutom mycket djupt bokstavstroende, praktiserande islamister!

  De här MENA folken är inte intresserade av demokrati eller något annat västerländskt påfund! De här folken är mer intresserade av klanvåld och krig där starkast vinner!

  I Syrien slåss över ettusen olika klanfamiljer antingen tillsammans eller enskilt, helt beroende på klanernas ekonomiska resurser!

  Så asylturistkaoset beror till stor del på några världsledares fruktansvärt dåliga omvärldsbevakning och verklighetsuppfattning!

  Det är inte första gången USA;s president skapar ett monster, tidigare var det Bin Laden med talibanerna i Afghanistan som skapades med resurser från USA!

  Det som kanske kan rädda situationen är att Donald Trump väljs till USA;s president! Räddningen ligger i att USA slutar agera världspolis!

 11. Det händer tyvärr många av oss, ibland så fungerar det inte längre inte i vardagen och inte kulturellt, de har bitit sig fast så länge bidragen forsar in och vi har inget skydd, då gäller det att finna en bättre plats.
  Att inte betala till förfallet är värt mycket för välbefinnandet.

  • Fler och fler malmöbor av den gamla stammen flyttar ur staden, och hur många som funderar på att dra inom snar framtid vet vi inget om.

  • 🙁
   Det trodde man aldrig när man var ung att Malmö/Sverige skulle gå ner sig så till den milda grad att man byter ut sin befolkning till personer och folkslag med en våldsam och vidrig människosyn.

Kommentera